Prietene la bine si la greu 42
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
broscuta_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissa13 Nu mai sunt in stare de nimic ![]() ![]() Asa cum spuneam copilul nu are nimic, nu febra, e vioi, mananca bine. Off nu imi vine sa cred. ![]() mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009) poze bb Robert |
Pfaaaai, incredibil!!! Cum de s-a pricopsit cu asa ceva? Daca zici ca e rezistenta la multe antibiotice, cred ca cea mai buna este prevenirea. DECI : cum putem preveni infectia cu E.coli? Poti sa intrebi pe doctor ?
Multi pupici si numai ganduri bune!
![](floare.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Dankutza ce faci? ai dres-o pe Pinky la burtica? Pupam Amazoana mica, delicata si frumoasa! |
Da. Numai face explozie la fundulet. Face mai ... concret. Acum doarme in patut. I-am lasat geamul deschis si doarme bine. Eu ii fierb niste legumite si carnita. Sa vedem daca vrea sa pape. Nu a mai mancat legumite de o gramada de timp. Dar, bineinteles ca le voi pune in bibe. Asa mai am sanse, dar cu lingurita, scuipa ca o camiluta.
Acum mananca pt ca ii dau Pikovit. Fara, nu prea papa. Stiu ca nu e o solutie, dar nu mai suportam sa vad cum scuipa bibe, zile in sir.
SA vedem, cand vine doamna o s-o pun sa o invete sa pape cu lingurita. Problema e ca nu sunt sigura ca vine d-na. Am sunat-o astazi si mi-a zisa sa vorbesca cu fisa. Daca nu vrea sa vina, sa vedem unde gasesc o bona si .... repede.
Dana, mami fericita de Cezara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitza35/gabitza35.jpg)
gabitza35 spune:
Ava ce ma bucur ca ai scris...
Duminica sau dac nu, luni sigur, venim in Bucuresti si poate ii vad si pe baieti in parc. Marti plecam la mare.
Si Eva mea e tot ca Emi, zic eu ca sunt mai lenesi....mereu cand papa ii zic sa bage fara grija ca are cine sa o rostogoleasca daca nu vrea sa mearga singura.....
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
laurairina13 spune:
Noi am avut un esec total cu orez cu carnita , morcov si ceapa, a iesit bunut, ca am pus la gatit cu orezul, morcovul, ceapa si uleiul de masline si carnita de pui deja fiarta. Si a iesit aproape de un orez cu carne pt adulti, bine, fara delikat, sau alte arome asemenea.
Am faramat cu furculita totul, a iesit ceva mai grosut, si a refuzat mandra mea sa manance, a luat de cateva ori, s-a prefacut ca vomita..Am mai diluat mancarea cu apa fiarta sa fie o zeama mai lunga ca poate nu ii place asa mai adunata..nimic. M-au apucat toti nervii, sunt cu nervii la pamant, pe cuvantul meu ca imi venea sa plec si sa o las singura sa isi faca mendrele cu cine o vrea, da nu cu mine.
Sunt cu capu, vreau o pauza de toate. Din zi in zi mai multe mofturi si mai multe nazuri, cand vine masa de legume mai bine plec si ma duc..
Daca o duc la soacramea nu o tine ca zice ca plange imediat dupa ce plecam noi, asa ne-a facut acu cateva luni, si de atunci nu mai apelam la ei. Altcineva apropiat nu avem. Nu am cu cine o lasa , doar eu si sotul suntem. Ce sa ma mai gandesc la bb2 cand eu nu am rabdare nici cu unu
Gabitza, las ca nu esti mama denaturata, uite la mine..
Crissa, tare rau imi pare sa te aud cu E.coli ala. Sa ne spui ce ti-a zis doctorul, si ce tratament veti urma! va tin pumnii!
Dankutza, da voi oti fi exceptia de la regula, ca doar ce spuneai tu ca daca e sa fie un caz la o mie, voi sunteti
Hai ca mai glumesc si eu, va pup si spor la papalit, indiferent prin ce metode!!
Lavinia, daca vrei rochiuta mea, e libera, moka E si model mai apropiat ca 'epoca' de nunta ta, ca celelalte mamici de pe aici s-au maritat muuuuult inaintea noastra
. Doar ca din nesimtire nu am avut chef sa o duc la curatatorie. Mie mi-a venit la 53 kg, si am 1.62 m. Vezi tu ce si cum, oferta mea e valabila.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Dozz spune:
Fetele, voi cand spuneti masa 3, de fapt la ce masa va referiti? Cea de pe la ora 17-18 sau cea de dinainte de culcare (adica 20-21-22)?
Eu am prietene care inainte de baita dau copilului cereale cu lapte (cu lingurita), apoi vine baita + spalat pe dinti si numai uneori mai cere copilul laptic, alteori face nani direct. In ultima varianta, spalatul pe dinti nu a fost in zadar. Asta ar fi masa 3?
Dozz spune:
Broscutza, se pare ca a fost infectie cu ceva virus/bacterie, dar nu se stie de unde si cum. Bine ca acum sunt bine. Tb sa mai am grija si de mine, la analize a iesit ca am sistemul imunitar putin schiop.
Monis, cu hamul mai convietuim o vreme, pana in sept cel mai devreme, cand se intorc ortopezii de prin concedii. Sper la vesti fff bune atunci ca sa agat hamul in cui.
Azi noapte m-am holbat la cer, mi-am si spalat ochelarii in vederea evenimentului Perseidelor, dar era asa un cer laptos si cetos, eu nu am vazut nimic. Pacat. Acu' 2 ani am fost la mare si am vazut stelute cazatoare, era spectaculos, da.
Ah, da, Lumi, si eu am constatat cu ocazia asta ca zboara liliecii in voie la noi, intre blocuri...
Dozz spune:
broscuta, zi-mi si mie reteta de biscuiti. Fac colectie de retete , dar poate vine si ziua aia sa scot biscuitii din cuptor...
smara, Doamne, Doamne, ce sperietura. Ai fost pe faza, bravo! Sper sa nu mai pateasca Timi din astea. Si eu tot inlatur posibile pericole, dar deseori ma intreb daca ce las nu e periculos intr-un mod pe care eu nici nu mi-l imaginez...
Lavi, bafta la gasit rochita! Cu job-ul, ceva noutati?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
buna seara
raportez asa: 4 perseide vazute in cca 20 de min, din care una a luminat totul f tare . Santiago a dormit lemn pana la 1.30 - eu nu ca nu puteam sa dorm. Asa ca la 1.40 l-am luat din patut si l-am pus la san, ca sa ma asigur ca nu ma pomenesc ca adorm si in 10 min se trezeste el
. Asa ca a dormit pana la 5.30. Una peste alta n-a fost rau. Dar am ratat varful de stelutze cazatoare. In schimb mi-a zis tati care a fost cu gasca langa Bucuresti ca au vazut 10 stelute de la 12 la 3 dimineata
asa ca eu am iesit mult mai bine la media de stelute vazute / ora
.
De cateva zile ii dau copilului masa 3 (Dozz la mine masa 3 este masa de la 18-19, pentru ca la culcare primeste doar san (inca nu am cedat nervos sa-i dau cereale la culcare sa i se umfle in stomac si sa-l tina satul - eu oricum nu cred ca al meu se trezeste noaptea de foame neaparat) pasata doar cu furculita. Ieri cum va spuneam i-am dat si masa de pranz, dar cum am gasit-o destul de nedigerata in scutec, ramanem doar la masa 3 pasata, restul la blender deocamdata (blenduiesc ceva mai putin totul).
revin pe seara daca am net
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
monis, aia cu "nici o trezire " e un vis care la noi va deveni realitate la adolescenta... cand nu se va trezi niciodata noaptea, in noptile in care va umbla lela si eu oi sta cu botul pe labe asteptand sa se inarca...
Lalu, full time job e micut copil pe langa zgatiile astea... pai... full time ( oficial) inseamna 8 ore... real inseamna vreo 12... da' la noi are 26/24
Lavi, eu spun ca rochia de mireasa trebuie sa fie rochia visurilor tale.... Nu are sens sa te gandesti ca esti mamica si nu da bine nu's ce.... Cat de varsta... te iau la fugarit acusica. Matusa mea s-a maritat anul trecut , la 43 de ani, dupa 20 de ani de locuit cu sotul... si a imbracat o rochie alb-crem superba si a avut voal... si chiar i-a stat excelent... mai ca ti-as trimite o poza
Di, daca asa arata o mamica dupa 3 nasteri.... apoi... tot sa faci copii
Cuscri, ce bine ca Ruxi e bine si creste lunguta ( doar sunt frumoase fetele inalte nu?!?)Bine ca ati scapat de deranj.... tare urat mai e!!! Despre infectiile alea... ce sa spun... imi pare tare rau ca te tot supara... sper sa treaca repede... Asa in avalansa vin peste tine.... poate e dusa imunitatea... sau poate nu reuseste tratamentul sa vindece tot tot...( da' cred ca te-ai gandit la ambele variante deja)
Madam K, sper sa iasa proiectul cu "bebe doarme singur la el in camera" Bafta
Dozz, da,da,da... facem bagaje... cumparam portbagaj ca nu mai incapem in masina... etc! D'astea pe la noi
eu mesajul asta l-am inceput in jumatatea de ora de somn de dimineata a lui Mihnea, cea de dupa masa de fructe
monis, nu citeste omul o seara forumul si moare prost... eu acu am citit de perseidele astea ( acu la ora 20 pe 13)
Deci i=ai dat papica de "oameni mari"... supeer ca a papat. La noi am trecut la papa blenduita pana la maxim... de e zeama toata treaba... ca altfel nu prea papa.
Ralu, de la dintoci fac mai mult stari subfebrile ( pana in 38)
Veni vorba pe aici de copii care nu papa , categorie in care, dupa cum deja stiti, se inscrie si Mihnea. De cateva zile ii dau piureul de fructe luuung dimineata.... ca e foarte cald si m-am gandit eu ca merge sa ia mai multe lichide. Asta a ajuns sa pape si 200 ml. Supica de legume cu carne sau fara o refuza din lingurita si pace. Acum nu ii mai fac piure gros ci ceva mai fluid( chiar daca are si carne in el) si, dupa maxim 3 lingurita strange buzele.... DAAAAR... daca ii dau castronelul... papa. Azi a papat tot direct din castronel. Concluzia mea e ca sigur problema e lingurita orice lingurita. Iaurtelul ba i-l dau ba il sar... tot atat se trezeste cu sau fara el...
Smara, mi s-a ridicat pielea cand am citit... ce spaimaaaaa!!! Bine ca nu s-a intamp-lat ni8mci grav
Eu ma bag la pus in genti, poate revin... pupici
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
crissa13 spune:
copilul meu e perfect sanatos!!! iar eu sunt o mama panicoasa, care nu mai are incredere in ce a invatat in atatia ani de facultate cand vine vorba de copil!!!
exact cum am banuit problemele cu urinatul au fost din cauza decalotarii mele . laboratorul la care am facut analizele si-au batut joc de mine.probele nu au cum sa fie concludente intr-un timp atat de scurt - urocultura se insamanteaza in cel putin 72 de ore, nu 24 de ore asa cum au facut astia.
super dr mea a spus sa ii dau totusi antibiotic ca sa nu se infecteze dar prefer sa am incredere in instinctul meu de data asta si sa il dau pe robert doar cu crema in zona respectiva, si sa fiu mai atenta cum umblu acolo.
sa vad daca fac plangere la opc in privinta laboratorului
imi culc puiul si revin
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert