Prietene la bine si la greu 42

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Fetelor, tot ma tin de mult sa intreb voi cum mai stimulati dezvoltarea inteligentei la copil?
Noi facem diverse jocuri gen ascunsa dupa paturica, ascunsul jucariilor, jucarii specifice varstei care ii dezvolta imaginatia, uitatul in oglinda.
Mariuta stie acum sa se joace aproape cu toate jucariile pe care le are, invarte cu degetelele tot ce se poate invareti, apasa toate butoanele si canta odata cu melodiile, asa ca ar fi cazul sa trecem la alte jucarii, dar nu stiu ce ar stimula-o mai bine, asa ca astept si parerile voastre.

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multe lunite,Maria!!!!

Monica,nici eu nu stiu ce jucarii sa-i mai iau,chiar ma uitam ieri pe mytoys si amazon....Pe langa jucariile vechi,noi ne jucam cu cuburi,ii arat fiecare fata a cubului si ii spun ce este(albinuta,floare,litera A etc),fac castele pe care ea le darama in secunda doi,carti cu poze-ii explic fiecare imagine(bine ar fi si daca ar fi interesata)
Pun intr-o sacosa de hartie diferite obiecte,pe care ea adora sa le scoata si sa le arunce.
O las sa se joace si singura
Este foarte atrasa de tot ce nu e jucarie

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Un vant rece la pupa, va rog

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Apropos de asta, azi i-am dat copilului la pranz prima mancare cu legume neblenduita (dovlecel umplut cu piept de pui, orez si morcov). A fost f f tare cum mesteca el , doar ca scapa mult mai multa din gura, in incercarile lui de a mesteca, iar masa in total cred ca a durat spre 1 ora. Firesc oarecum, ca papa blanduita trece prin gura si se tot duce, acum statea la fiecare lingurita si molfaia acolo ca o babuta . Ma gandesc ca asta e faza urmatoare, nu numai ca sa scapam de blenduit si sa invete copilul sa manance, dar cred ca inghititul asta pe banda rulanta rateaza prima faza a digestiei, care incepe in gura, prin amestecarea bolului alimentar cu saliva, care face si ea neste treburi...
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Si mai ales ca de la 8-9 luni saliva are enzimele necesare digerarii.Deci, da. Eu am fost surpinsa sa il vad cat de bine molfaie banan sau cum rupe bucati de rondele de orez si molfaie sau scuipa daca musca prea mult. Nu s-a inecat, slava Domnului, mai degraba se ineaca cu apa.

Citat:
coque un brat de perseide pentru Mateiutu bolnavior
- Broscuta, ce urare frumoasa.

Crissa: eu stiam si de Vit A seara pentru emoliere si Triderm dimineata.

Cory- Bine ca ai amintit. Am vrut sa te mai intreb asta. Tu dai carne la gratar? Nu e greu fumul ala pentru stomac? Erau controverse chiar si pentru adulti.Plus ca nu se disctrug toate cele ca prin fierbere.
E un good point treaba cu pescuitul vs.pesti de cultura.
Licurix.Nici nu le trebuie biscuite, mai ales daca vrei sa il razi in mancare. Asa poti adauga cereale. Daca vrei sa molfaie , fa in casa sau da-i covrigi cu faina si apa. Cand incepem sa le dam gluten o sa tot gasim surse ok, fara aditivi, zahar, sare.
Smara- SI eu am observat ca in ziua in care plange Matei , suspina sau plange in somn, retraieste tot ce a fost peste zi. Sau plange asa cand ii erupe vreun dinte.
Ca tot ai mentionat de obiecte periculoase, Capisonel tocmai se indeletnicea cu un dop d-ala care astupa gaurile suruburilor de la scaunele de birou.

Many, Raluci- voi cum veti face cu mancarea la all inclusive? Agentia m-a sfatuit sa iau borcanele, pampers, tot tacamul. Eu speram sa pot cumpara pampers de pe undeva, sa nu car baxuri cu mine.Babycookul nu stiu daca are rost, caci as gasi legume fierte dietetic. Dar ce fac cu carnea, cu branza, iaurtul?
hmm...

Rafale racoaroase de pupi zdraveni

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.

Am putin timp liber cat doarme Zburlici. Am fost dimineata la plimbare...dar cu caldura asta imi vine sa o scot afara la ora 6
Deja la 9 era cald rauuu...
Diseara mergem la pediatru sa o masoare, cantareasca etc Sper sa fi luat ceva in greutate...cu caldurile astea. Are de ieri o tuse care nu-mi place deloc. Sa vedem ce zice dr.

Monica, sa-ti traiasca Maria. Sa creasca mare si frumoasa.
Nici noi nu stim cum sa ne mai jucam cu Ema. Facem cucu-bau, ne ascundem. Ii plac jucariile care canta, cele cu forme geometrice...probabil ca-s asa colorate. Are o jucarie preferata(noi ii spunem "oala cu smantana" )
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Forme-si-Culori-1053/Fisher-Price-91/5518/Laugh-and-Learn-Sortator-cu-surprize-in-limba-romana.html
sper sa mearga link-ul.
mi-ar placea sa stiu ce jucarii prefera fulgusorii nostri. Poate asa stiu si eu ce sa mai cumpar.

Smara de asta ma tem si eu . Daca inghite ceva si nu-s pe faza? De dimineata in kk am gasit o biluta mica , verde. Clar a ingitit-o de la vreo jucarie. Si totusi are numai jucarii safe , mari, care sunt pt varsta ei. Imi pare rau ca ati tras asa o sperietura.

Fetelor ziceti voi bine de lentile. Cine stie , daca fac rost de niste "benjamini" d'aia de zice Krelia ... Bine macar ca am schimbat bicicleta si am optat pt lentile heliomate.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Salutare!

Abia am reusit sa recuperez...acum ca doarme maimutzelul...

Lyly pup Alexandrul curajos si cuminte...sa fie rezultate bune la analize!

Smara, bine ca nu s-a intamplat nimic rau cu baietelul...prin cate sperieturi nu vom mai trece...

monis kisses and hugs!

Raluci, vreau urgent poze din concediu!

Diana, felicitari pentru bilantul Teodorei...eu zic ca totusi a realizat destul de multe!

Referitor la biscuiti, si eu ii dau lui Rares biscuiti varsati, simpli, luati din Kaufland, cu 5 lei kg...sunt mai tari, si nu sunt dulci...si ma distreaza foarte tare cand rupe din ei! De fapt, Rares mananca mar singurel, banana, fasole verde cruda, morcov...are un stil extrem de amuzant de a mesteca!

Ionela, ma bucur ca tatal tau e mai bine si imi pare tare bine ca esti fericita acum ca sotul e din nou acasa. Mergeti si bucurati-va de concediu...sunt sigura ca tatal tau va fi bine si la intoarcere!

Dozz, Coque

Sa va zic de rochie: inca nu mi-am gasit, ca au astia aici in oras niste preturi mult prea piperate pentru buzunarul meu la inchiriere. O sa merg si la Tg Mures sa vad ce gasesc, insa am o oferta si de la o persoana draga...sa vedem ce o sa iasa.

Mana sotului e rau...adica, cel putin inca o luna trebuie sa tina gipsul...si daca nu isi revine...operatie si din nou tije si atele!

Eu mi-am pus fasole verde pentru iarna....si la congelator, dar si la borcan, si acum ma chinui cu niste mere sa fac compot , sper sa imi iasa. Si la noi sunt niste calduri chinuitoare....Va pup si a trimit racoare...macar virtual...tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Nu mai sunt in stare de nimic . A iesit la analiza infectie cu E.coli si e rezistenta la multe antibiotice, e sensibila doar la gentamicina, ceftriaxon si imipenem. Habar nu am cum a putut sa ia bacteria asta. Am vazut ca se scapa greu de ea . O sa ii fac maine dimineata inca o urocultura la alt laborator sa vad daca corespunde.
Asa cum spuneam copilul nu are nimic, nu febra, e vioi, mananca bine. Off nu imi vine sa cred.

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Coque - nu este greu fumul pt ca dupa cum bine stii, pestele se face extrem de repede. Nu are timp sa il patrunda plus ca eu , pana acum, i l-am facut pe un gratar care nu scoate fum , in casa Dar nu as ezita sa-i dau nici facut la gratar cu lemne din aceleasi considerente: se face ff repede. Si da, pescuit e ok, de acvacultura nu prea...Cea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

sal

Pana nu ma topesc si ma transform intr-o mare, mare balta sa va zic si voua ca pe Dragos nu maai pot sa-l las in paatut, semiadormit ca pana acum in speranta ca adoarmr singur....nu, imediat e in fund, apoi in genunchi si hop in picioare. Mai nasol ca miscarea in sens invers nu o stim , si ne bataim pana obosim si ne dam drumul la maini, inca nu s-a lovit, dar....
Asa mi-a dat desteptarea si la 5 dimi, cand s-a trezit de sete...am auzit eu foiala la el in patut, ma uit si el ranjea in picioare cu ochii carpiti de somn, i-am dat apa si si-a reluaat somnul...cred ca-i amenajez un bar sa-si ia singur ce vrea cand vrea...si asta din culcat.

Si sa va spun cum vreau eu premiul de mama cea mai dusa cu pluta?
Ieri Eva statea pe pat , ii schimbam pampersul si am zis sa o mai las un pic dezbracata sa se aeriseasca la "doamna". Ca sa nu ma plictisesc in timpul asta, ma jucam cucu-bau cu Dragos care era in brate la tata langa pat. Si dai, si rade, si eu, si Dragos , si Eva de rasul nostru pana cand vad ca nu o mai vad.A facut singura miscare care-i reuseste, adica s-a rostogolit pe burta, dar fiind pe marginea patului...a cazut langa . Am prins-o de o aripa in ultimul moment si am apropiat piciorul de pat astfel incat i-am atenuat mult busitura; mai mult s-a speriat ca de lovit nu s-a lovit decat f putin, mai mult a atins cu capul podeaua .

Si eu in timpul asta am avut mereu mana pe ea, dar nu am sesizat miscarea ei preocupata fiind de joaca...

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Diana da, am revenit pe laptic normal. A inceput sa manance si chiar sa si tipe de foame Ii dau din nou vitamine. Fara vitamine nu a vrut sa manance nimic. Ii mai dau pana termin sticla si apoi astept sa vad daca mananca singurica, cat de cat, daca nu o bag din nou pe vitamine.
MAma nu e prea bine. Ieri, i-au pus pefuzie cu medicamnete. Nu se simte bine si nici nu are pofta de manacare. Noi credem ca e de la antibioticele luate. Este foarte posibil sa urmeze o noua operatie.

Dana, mami fericita de Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Lalu si de voi imi era dor, pupam zburdarnica mica! Cand povestiti tu, Monica, Padi, Ralu de puiuti (parca astia din decembrie sunt mai harnicuti sau mi se pare mie? ) imi amintesc si eu de Timi ca tot asa harnicuta o fost si ea.

..asa e cu astia micii din decembrie, si mie mi se par mai harnicuti in toate, si la papa si la kg si la miscari..

Noi suntem nascuti in decembrie si e ultima in toate Cezarica. Na, ca nu se aplica, sau oi fi eu exceptia?

Dana, mami fericita de Cezara

Mergi la inceput