am o mare problema

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Eu nu inteleg, si pace, de ce se da spaga la cresa/gradinita/scoala. Eu nu am dat niciodata nimic altceva decat flori sau bomboane sau cafea.
Sume de bani nu mi-a cerut nimeni, nicicand.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

In mintea mea florile si bomboanele sunt, intr-adevar, semne de apreciere... cafeaua deja sare la rangul de spaga...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena
...

nu pot sa cred ca tu ai plecat asa vorba aceea din popor caine sur la vanatoare...
,poate va voi parerea o copila dar ganditi-va daca voi ati fost sau nu ajutate lqa inceput nu toata lumea are noroc

Da-mi voie sa-ti spun ca eu am venit in Canada cu exact 0 lei si 0 bani in buzunar! Si uite ca am muncit cate 14 ore pe zi (nu exagerez) si azi am tot ce vreau! Si sa stii ca nici pe noi nu ne ajuta nimeni nici financiar nici altfel, aici o am numai pe soacra-mea care abia are grija de ea (fizic, ca financiar are... de prea are! si numai un copil are, pe sotul meu) si uite-ne ca si acum cu Victoria mai mult in spital suntem numai noi 2 acolo, si nasii ei care vin sa o viziteze zilnic, dar nu vine nimeni sa stea cu ea 3-4 ore/zi, decat noi 2. Si nu, sa stii ca nu am cerut nimanui nimic, nici bani, nici sa vina sa ne viziteze sau sa stea cu ea.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Ni-na eu nu am vrut sa te supar cu absolut nimic doar am raspuns la ceea ce ai spus tu,si nu am inteles faza cu "vandutul"si te rog sa mi-o explici daca esti dragutza.Pentru Petra esti o norocoasa ca ai cine sa te ajute,eu dupa ce am citit ce m-ati sfatuit voi mi-am dat seama ca aveti dreptate chiar daca lucrurile scrise aici de unele dintre voi au avut si jigniri,mi-am dat seama ca eu trebuie sa imi fac lucrurile singura chiar daca stau cu ai mei sa ma descurc eu cu sotul meu si copilul vorba absolutei nimeni nu imi vada pe de a moaca,mi-au fost de mare ajutor sfaturile voastre si va multumesc din suflet,le astept in continuare.O seara placuta.

Tocmai Alina , pe mine nu m-a ajutat chiar nimeni. Cat au fost aprintii aproape am vrut sa fim noi pe picioarele noastre si dupa ce am venit in state, ne-am descurcat cum am putut cu 2 copii de crescut. Daca vrei mai multe amanunte, activeaza-ti PM-ul si-ti spun povestea, Aici nu vreau sa plictisesc pe nimeni.
Sa stii ca eu cred ca mai toate fetele care t-i se pare ca sunt mai dure cu tine in postari, sunt fete care au ori nu au avut ajutor si s-au descurcat , ori au fost foarte putin ajutate.
Daca as fi in locul tau uite cum as proceda: Ok nu-mi place situatia, mai rabd un pic pana imi dau copila la gradi(unde nu mai trebuie sa dau spaga si de astea) pana atunci cauti servici(nu este usor dar poate au noroc sa gasesti ceva mai fara pretentii la inceput) mai stai un pic cu ai tai contribui la tot ce cheltuiti impreuna, si poate reusiti sa va mutati undeva chi chirie. Nu va trebuie un palat, ci doar un locusor al vostru. Ai sa vezi ce fericita ai sa fii. Si mai este ceva, tu stau cu copila toata ziua acasam este normal sa t-i se para greu. Iesind la un servici, plecand dimineata si venind seara nu mai ai cum te intalni atat de mult cu ceilalti membrii ai familiei, nu mai este timp de discutii. Esti tanara , la douazeci si ceva de ani pragnatismul poate nu este atat de dezvoltat. TRebuie sa -ti faci un plan pe care sa-l respecti si sa ajungi unde vrei. CAnd mai sunt discutii pe teme finanicare incearca sa le eviti, du-te cu copilul la plimbare,si tensiunile se mai calmeaza. Cu mama ta cum te intelegi ??Este mama ta si trebuie sa te inteleaga. Daca nici cu ea nu ai o relatie mai apropiata atunci chiar este timpul sa faceti pasul de a va muta singuri undeva cu chirie. Succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Tocmai de asta ma gandisem sa imi caut undeva ca menajera dar sa o pt lua si pe micuta,undeva sa fac curat,asa mai imi vin niste banii,astept oferte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Petra PM-ul meu este activat vb daca vrei si pe messenger,va multumesc tuturor pentru incurajari si pentru printesa victoria sanantate multa.

Mergi la inceput