Pachetel servici
Am vazut in alta parte ca s-a pus problema "In ce am balaj luam pachetelul pentru servici". Eu am alta problema: ce pachetele luati la servici sau faceti pentru copii la scoala.
Eu imi iau iaurturi, fructe, crenwursti, dar as vrea sa-mi iau altceva. Ceva ce pot manca rece, pentru ca nu am posibilitatea sa incalzesc mancarea. M-am saturat de sandwich-uri cu branza, cascaval etc.
Raspunsuri
CorinaDani spune:
zacusca, icre, salata de vinete, fasole batuta, pate de ficat (daca accepti ideea), crema de unt cu diverse arome pe care o poti intinde pe paine, branza fagaras, branza cottage de la tnuva (amestecul acela de smantana cu granule de branza dulce, e delicios), branza topita, diverse salate de legume si cruditati, in care poti adauga masline, cubulete de branza, oua fierte, orez cu legume, conserva de peste (facuta in casa sau cumparata), chiftelute cu sau fara sos, snitel din carne de pui (daca nu te deranjeaza sa-l papi rece), omleta simpla sau cu adaosuri (marar, ceapa verde, bacon, ciuperci), pusa intre 2 felii de paine
acum depinde ce iti place, ce vrei sa cumperi (poate esti impotriva conservelor, mezelurilor, pate, branza topita, etc.) si mai ales daca nu deranjezi pe cineva cu mirosul de ceapa/usturoi/peste ce ramane "dupa"...
spui ca nu ai unde/cum sa incalzesti mancarea; macar ai un frigider in care sa tii pachetelul ? un cuptor cu microunde a ajuns acum si 100 ron, daca firma unde lucrezi nu poate sa-l achizitioneze, poate vorbesti cu colegii si contribuiti cu totii...
daca ai avea un supermarket in apropiere, ai putea sa-ti mai cumperi din cand in cand si mancare gatita sau semipreparate (cum gasesti in Mall-ul vechi, la Carrefour, Real) sau sa comanzi la o firma de catering/pizzerie, insa depinde si de posibilitatile financiare ale fiecaruia...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
TweetyGeo spune:
Da, mi-ai dat cateva idei. Ai dreptate in privinta mirosurilor: nu vor sefii sa simta miros de mancare gatita, ceapa, usturoi, oua fierte si prajeli. Din cauza aceasta nu avem nici cuptor cu microunde. A adus cineva la un moment dat un prajitor de paine si i-a spus sa-l ia acasa ca acolo nu e brutarie ca sa miroasa a paine. Mai imi iau si de la magazinele din apropiere, dar nu-mi permit tot timpul. Eu de obicei imi iau branza de toate felurile, pateu, iaurturi, fructe, snitzele si uneori orez ca-l pot manca si rece si nu miroase rau. As vrea sa mai schimb si de aceea astept mai multe idei.
Andreeadeea spune:
Buna Tweety,
Ai putea iceca si mai multe feluri de salate Boeuf, de cartofi cu legume sau cu sunca, sa le pui in cutiute de plastic.
Si eu am o problema cu masa de pranz la serviciu.Mai ales ca stau foarte multe ore acolo si la amiaz as manca ceva cald nu porcarii de sandwichuri.
vias spune:
cred ca salatele ar fi o optiune...acum sunt foarte multe feluri de salate care sa fie cat mai light si mai consistente!
piftelute,un gratar, spagheti,
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani zacusca, icre, salata de vinete, fasole batuta, pate de ficat (daca accepti ideea), crema de unt cu diverse arome pe care o poti intinde pe paine, branza fagaras, branza cottage de la tnuva (amestecul acela de smantana cu granule de branza dulce, e delicios), branza topita, diverse salate de legume si cruditati, in care poti adauga masline, cubulete de branza, oua fierte, orez cu legume, conserva de peste (facuta in casa sau cumparata), chiftelute cu sau fara sos, snitel din carne de pui (daca nu te deranjeaza sa-l papi rece), omleta simpla sau cu adaosuri (marar, ceapa verde, bacon, ciuperci), pusa intre 2 felii de paine acum depinde ce iti place, ce vrei sa cumperi (poate esti impotriva conservelor, mezelurilor, pate, branza topita, etc.) si mai ales daca nu deranjezi pe cineva cu mirosul de ceapa/usturoi/peste ce ramane "dupa"... spui ca nu ai unde/cum sa incalzesti mancarea; macar ai un frigider in care sa tii pachetelul ? un cuptor cu microunde a ajuns acum si 100 ron, daca firma unde lucrezi nu poate sa-l achizitioneze, poate vorbesti cu colegii si contribuiti cu totii... daca ai avea un supermarket in apropiere, ai putea sa-ti mai cumperi din cand in cand si mancare gatita sau semipreparate (cum gasesti in Mall-ul vechi, la Carrefour, Real) sau sa comanzi la o firma de catering/pizzerie, insa depinde si de posibilitatile financiare ale fiecaruia... Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
STOP!
Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"