ce mai fac fetele active din 2005?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

OOOOOOOOOOOOOOOo lume noua!
Salutare Laura ,Elena si Ale.
ce mai ziceti fetelor?
Ce nazbatii face Ale?Poze Elenaaaaaaaaa
Maya tocmai mi-a spus la telefon:mami sunt ingrijorata rau cu scrisu asta.Nu pot domne sa scriu asa cum zice buni.Trebuie sa ma straduiesc.De dimineata am fost in 'turneu"cu bunicu(adica la camp)

pupici,
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Salutare si tie, Corina! Si Elenei!
Pai ce sa zic? Sunt multumita ca fiica mea a devenit o domnisoara nu numai frumoasa dar si cuminte, invata bine, se simte foarte bine aici si nu s-ar mai intoarce in Romania nici macar in vacante daca nu as mai avea inca ceva familie acolo. Sunt tare mandra de ea!
De Sandra...E un capitol incheiat, din pacate, gratie minunatei Protectii a Copilului din tara aia de rahat,excuse my french!
In rest ma bucur de fiecare victorie purtata de toate familiile care adopta un sufletel!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

Buna fetelor,

va rugam din tot sufletul sa ne dati si noua un vot aici

Mami de Matei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

cumparam birou, rechizite si mergem la scoala acus-acus.
Va citesc mereu cu drag si ma rog pentru fiecare mamica sa isi gaseasca puiutul.

Mergi la inceput

Aiuras!
Cum mergeti acusi,acusi la scoala?
Cat are "bb'?
Eu as vrea sa o dau pe maya la scoala la anul cand va avea 6 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

7 ani si mergem pe 19 :))Suntem din editia 2004 dar va iubim la fel de mult pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Am mai scris si azi noapte, dar nu a aparut, s-a blocat ceva chiar cand am trimis mesajul. Vreau sa spun ca noi suntem foarte bine, am crescut si suntem domnisoare...
Timpul trece foarte repede, si azi maine terminam si scoala...pe care o incepem la anul...Pati face 6 ani in 6 oct.E un copil extraordinar de deschis, prietenos, fericit si intelept...parca nu e prima viata pe care o traieste...
Am putea povesti pana maine despre ea...important e ca i-mi umple viata, ca ma uit cateodata la ea si simt ca niciodata n-o sa pot sa fiu suficient de recunoscatoare lui DD ca mi-a dat-o...
Nu stiu daca v-am pove cum m-a intrebat :pe mine cine m-a nascut?-eu am tot pove cu ea cum am cautat-o , si tot timpul ii multumim la dd ca ne-a dat pe una alteia, iar ea multumeste ca DD i-a dat familia asta, mama, tata, fratiorii...(am fost foarte impresionata cand intr-o seara a spus ca acum ne rugam rugaciunea ei, si asta a spus...)
Deci, din senin, eu conduceam, ea era in spate, si fara nici o introducere, pune intrebarea...eu inspir adanc, si raspund(si acum multumesc lui DD ca mi-a dat raspunsul cel mai potrivit):o tanti pe care n-o cunosc, dar asa a vrut DD sa fie ca sa poti ajunge la noi.Ea a spus: aha, deci n-o cunosti...Eu am spus:asta a fost intelegerea mea cu DD, si eu n-am avut nimic impotriva, tu ai? Ea a spus:Nu! si cu asta discutia noastra s-a incheiat.Ne iubim tare mult, si fratiorii la fel, cat despre tata, ce sa mai spun...daca baietii aveau reguli stricte in casa, ea...face regulile! Ar putea fi un copil tare razgaiat, cateodata si e, dar nu prea tare...
Va iubesc mult si mi-e dor de voi...am trecut printr-o perioada extraordinara impreuna!
Multa sanatate si viata plina de iubire
Dora si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Un pt Patri si un pentru mamica ei cea scumpa.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Buna fetele!
Sa va povestesc si eu ultimele noutati.
Am o nepoata care trebuie sa nasca.Mereu ii admiram burtica ,o mangaiam.Maya statea langa noi si nu parea deloc deranjata...pana cand pe un ton rastit ne spune sa mai terminam cu "treaba asta cu burta" ca o plictiseste.Am amutit si nu am mai spus nimica.Ieri seara in pat fiind cu ea si cu sotul ma intreaba daca ea are 2 mamae.M-am blocat.Am intrebat-o de unde i-a venit ideea asta

Mergi la inceput

Mi-a zis ca daca nu a fost la mine in burtica poate a avut alta mama.
Nu pot exprima in cuvinte ce am simtit.Sotul meu s-a intors cu spatele si a amutit.I-am zis ca Mama este cea care o creste ,adica EU.Mi-a zis:mami tu ai facut o singura greseala.Are doar 5 aniiiiiiiiiiiiiii.Am intrebat-o;ce greseala mami?
Trebuia sa ma iei mai repede de la doamna aia.Eu i-am spus povestea ei.i-am povestit despre maternala.Ca noi am cautat-o imediat ce Doamne Doamne ne-a vestit nasterea ei

Mergi la inceput