Oradea (cap.55) - vara s-a terminat !
Raspunsuri - Pagina 9
cristina22 spune:
pe mine m-a lovit nostalgia vazand pozele lui Marius.
Off, concediul a fost a fost demuuuult, vara s-a dus...
Gradinariiiii, ati inceput mersu' la gradi?
C+C=Andrei
Gabi_K spune:
e buna poza asta, cu BabaMarius
Cum zicea si Simi, tare bine va sta impreuna! Parinti tineri cu fete mari
Am si uitat ce bine e de 1 septembrie cand incep gradinitele... Ai mei sunt acasa singuri, ca s-a terminat gradinita de vara. Am si ajutor serios la bucatarie, fiul meu a facut ieri pui la cuptor cu orez Era tare mandru de el, dar bucataria a aratat ca dupa un atac nuclear de fapt toata casa, ei inca in pijama la ora 4, paturile nefacute Azi le-am pus in vedere pedepse serioase daca gasesc aceeasi dezastru
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_K e buna poza asta, cu BabaMarius Cum zicea si Simi, tare bine va sta impreuna! Parinti tineri cu fete mari Am si uitat ce bine e de 1 septembrie cand incep gradinitele... Ai mei sunt acasa singuri, ca s-a terminat gradinita de vara. Am si ajutor serios la bucatarie, fiul meu a facut ieri pui la cuptor cu orez Era tare mandru de el, dar bucataria a aratat ca dupa un atac nuclear de fapt toata casa, ei inca in pijama la ora 4, paturile nefacute Azi le-am pus in vedere pedepse serioase daca gasesc aceeasi dezastru Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) Povestea nasterii: Lili si Robert |
Vindeam castraveti murati la galeata. A fost un succes nebun. Insa erau facuti din nisip, iar clientii erau doar imaginari. Parinti tineri cu fete mari? Pai am 42 de ani ai uitat defapt mai aproape 43 e drept Angela 39 dar Ioana are 14 iar Daria 8. Daca vroiam da era o chestie Ioana sa aiba 18 cu un mic efort 19 - eeeee atunci sa vezi daca mergeam cu ea pe strada ce priviri lungi dupa mine si ea....
Pe de alta parte am pus poze mai decente ca avem o gramada in costume de baie dar m-am gandit sa nu provoc cine stie ce ganduri pe internet. Asa ca m-am abtinut.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Gabi_K spune:
noah stiu cat ai, ca suntem din aceeasi an magic si ce dreaq, nu suntem tineri?
Oricum aratati mult mai tineri, si ced ca pe Ioana deja trebuie s-o aperi cu kalashnikovul sa nu ti-o fure vreu cavaler
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
adi2003 spune:
Marius, eu cand ti-am zis de poze, clar ma refeream la peisaje.
Asa ca acu' ca le-am vazut, poti sa le stergi sau sa schimbi albumul in album privat, ca nu sti cine mai bantuie netul. (mai ales ca aveti si imagini in costum de baie)
Pozele-s faine, aveti amintiri frumoase cu totii impreuna.
Dar mai bine ne-ai povesti cum a fost excursia pe insula. Parca asa ziceai.
marius spune:
Decat sa povestesc mai bine vedeti imagini de pe net dar sunt absolut identice:
http://www.google.ro/images?q=bol+croatia&hl=ro&prmd=ivm&source=lnms&tbs=isch:1&ei=8J1-TPDBB9CKswa_oMGUCQ&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&ved=0CBQQ_AU&biw=1024&bih=607
Ideea este ca pe insula se poate ajunge cu vaporul sau daca vrei si cu masina se poate cu bac-ul. De cand am fost acolo ma gandesc ca data viitoare sa mergem direct acolo cu totul nu doar pentru o zi.
adi2003 spune:
Sau acest video:
http://vimeo.com/14363377
E plaja mai buna pe insula, adica mai putine pietre?
Edit: Am gasit un video superb, tot din Croatia:
http://vimeo.com/14438002
marius spune:
E tot cu pietre - e drept mai mici dar apa este atat de calda si cristalina in viata mea nu am mai vazut o asa apa. Unde este adanca e perfect albastra.
szivarvany spune:
Va dorim un weekend frumos si insorit
Stem la munci in Bors e cald si soare
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"