Oradea (cap.55) - vara s-a terminat !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

De cand cu criza asta, ma enervez ca nu pot sa-mi iau un aparat foto performant, un DSRL.
Nu ma dranjeaza ca nu plec in concediu, insa faptul ca nu pot sa-mi implinesc visul asta, ma cam macina.
Noah, toate la timpul lor, adica peste vreo 10 ani sa-mi fac si eu hobby-ul asta. Pana atunci ma folosesc de ce am.

Mergi la inceput

Dupa cele intamplate aseara la maternitatea Giulesti, imi dau seama ca nu-mi mai doresc decat sa fim sanatosi si sa ne fereasca Dumnezeu de tragedii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Este atat de cumplit, cel mai infiorator cosmar devenit realitate, de cate ori imi vin in minte imaginile pline de disperare, de deznadejde, mi se umple ochii de lacrimi. Ce poate fi in sufletul acelor mame

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Inca nu-mi vine sa cred ce dezastru s-a intamplat acolo. Si asta pentru indiferenta si "priceperea" unui electrician si a unei asistente. Si mai da vina lumea pe lipsa de personal si pe salariile mici din sanatate Dar asta oricum nu explica de ce a lipsit "doamna Mengele" din salon, nu stiu cum dreaq intr-un spital asa pompos si performant cum se poate ca pe un coridor intr-o ora intreaga sa nu treaca nici un cadru medical, nici un angajat... si lipsa de bani oricum nu-s o explicatie suficienta pentru familiile bebelusilor

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Acum il inteleg cu adevarat pe tata de ce e asa de migalos si atent in meseria lui. Mi-a spus de multe ori ca de munca lui poate depinde viata unor oameni, el fiind maistru electrician de profesie.
De aceea nu poate fi superficial in ceea ce face. Instalatia electrica nu-i o joaca.

Si acum sa va zic de bine....mi-a inflorit passiflora citrina si ma mandresc cu ea.
Tot azi am mai avut o bucurie, am primit puiuti dintr-o planta ce mi-o doresc foarte mult. E vorba de un hibiscus de gradina (moscheutos) cu floarea mare. (floarea poate ajunge de marimea unei farfurii)
Cam asa www.about-garden.com/images_data/3192-hibiscus-moscheutos-disco-belle-rosy-red.jpg" target="_blank">ceva. Poate ca peste un an voi avea prima floare.

Edit:
Am gasit o poza reprezentativa. Va place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi2003

Acum il inteleg cu adevarat pe tata de ce e asa de migalos si atent in meseria lui. Mi-a spus de multe ori ca de munca lui poate depinde viata unor oameni, el fiind maistru electrician de profesie.
De aceea nu poate fi superficial in ceea ce face. Instalatia electrica nu-i o joaca.

Si acum sa va zic de bine....mi-a inflorit passiflora citrina si ma mandresc cu ea.
Tot azi am mai avut o bucurie, am primit puiuti dintr-o planta ce mi-o doresc foarte mult. E vorba de un hibiscus de gradina (moscheutos) cu floarea mare. (floarea poate ajunge de marimea unei farfurii)
Cam asa www.about-garden.com/images_data/3192-hibiscus-moscheutos-disco-belle-rosy-red.jpg" target="_blank">ceva. Poate ca peste un an voi avea prima floare.

Edit:
Am gasit o poza reprezentativa. Va place?

Simina, imi inchipuiam cum e acel hibiscus cand incepe sa infloreasca. E superb, dar va incape in apartament?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

M-am gandit si la asta.
Pana la anul ii tin la mine, caci sunt plantute micute, obtinute din seminte. La anul, daca permite timpul si statura, se vor muta la frate-meu, la casuta.
Culoarea e diferita de ceea ce am gasit pe net, ca poze exemplu. E un fel de roz-cyclam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ati citit ca sambata vin carele din HU ?
Si nu stiu daca aminteles eu bine, se vor opri dupa Crisul, nu la statuia lui Eminescu ???

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Da, asa scria pe net, Republicii colt cu Dunarii, adica undeva pe langa Spitalul Militar, Casa de Pensii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Eu nu mai sunt responsabil cu pozele dar precis vor fi.

Pana una-alta, mi-am luat DVD-ul si revista cu Croatia, din colectia "In jurul lumii, calatorii fascinante pe DVD".

Tocmai urmaresc imagini din Parcul Pltvice, cascadele sunt impresionante. Ma incanta peisajele si imi place sa aud susurul apei.
Un fel de a calatori/imaginar. E mai mult decat nimic.

Mergi la inceput