America (208)
Raspunsuri - Pagina 13
sinzi_ana spune:
Irina...Radu e ok...ca e pe antibiotic de 3 zile deja....si el face otite...deja e a 3-a pe anu asta si la el...cu antibiotic tratate toate....(de fapt una fuse anu trecut)...
corinadana spune:
Miere dragutul de el de cand tot o trage cu urechiusele, of of! bafta multa la operatie sa fie bine dupa.
Ramona bravo!!! sunt aranjati amandoi copiii. E! lasa n oi fi tu chiar in halul asta de ghinionista...
Scoala este f frumoasa ptr ca este intr o zona de case, o zona frumoasa sus pe dealuri inainte de ocean. Si ei contribuie cu bani la scoala asta desi pun pariu ca, copiii lor nu vin aici; dupa cum arata casele.
Este la 10 min. de noi; dar nu stiu dimineata cu un pic de trafic. Dar acum nu mai parchez masina si duc copilul in campus :( este zona de drop off; deci nu mai pierd cu parcarea.
Sanzi sanatate sotului!
Asta mica a mea e totala. Am mers azi in parc si a abordat topoganele direct pe burta. Am lasat o, ce era sa fac. S au uitat la mine chioras niste mamici dar... Sa vedeti ce se mai frana cu manutele. Daca o pui in cur nu vrea :))).
Stiam ca am uitat ceva. Bafta maine la ochi Ramona. Si spune i ca cei smart poarta ochelari, da? Asa i Ciuf :)))?
Ralu sta rauuuuuu la capitolul asta -3.5 pe fiecare ochi :(
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
blackpanterro spune:
Of Miere, saracutul de el...si masele si infectie si antibiotic...sper ca macar sa fie operatia ok si sa scapati odata de toate infectiile
Ramona, am programare la cezariana pe 13 Septembrie ca incapatanata asta de fata nu se intoarce...
Adriana 37+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
Ramona J spune:
Corina, am vazut eu ca Raluca poarta ochelari dar nu stiam ca-i cu -3.5, este cam mult. Din cite am vazut si ochiul drept e foarte nasol la Alex.
Ce figura-i Francesca! Parca abia s-a nascut si acum se da pe tobogane!
Pantera, nu ne-ai mai pus poze cu tine gravida, ca uite acusi "iti trece". Iti statea tare bine ultima data cind te-am vazut.
blackpanterro spune:
Ok, Ramona, since you insist :))
http://picasaweb.google.com/blackpanterro/37Saptamani#5507121096911537426
Nu prea am facut poze de data asta, la prima sarcina faceam poze in fiecare saptamana, acum nu prea ma intereseaza aspectul :))
philip spune:
Miere, hugs si multa sanatate.
Adriana, uite, iti tin de pe acum pumnii dar sa stii ca o cezariana programata nu e nasoala deloc, mai nasol e cand treci prin tot travaliul...
Ei, si sa va zic ca i-am cunoscut pe Ramona si micutii ei, inclusiv pe motanul Gica, a.k.a Tiger. Sunt exact cum mi i-am imaginat iar Ramona arata tare bine, nu's ce cauta pe Spark. Au o casa frumoasa intr-un cartier superb si se pare ca Nick i-a facut impresie buna Anutei.
alintaroma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip Ei, si sa va zic ca i-am cunoscut pe Ramona si micutii ei, inclusiv pe motanul Gica, a.k.a Tiger. Sunt exact cum mi i-am imaginat iar Ramona arata tare bine, nu's ce cauta pe Spark. |
Eram sigura! Te invidiez ca ai ajuns la ei si eu nu
Adriana esti o graviduta frumusica tare!!!
Corina, vorba Ramonei parca mai ieri Francesca era doar un bebe si acum deja te alearga pe la tobogane
miereamara spune:
Corina asa se dadea si Aidan la inceput, haha, mi-a stat inima cand l-am vazut cum se duce cu capul inainte pe topogan (era la gradi si eu ma uitam pe cam web). Dar la scurt timp a invatat cum trebuie sa se aseze.
Adriana arati super, dar ti-am mai spus asta, sexi mama!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
blackpanterro spune:
Of Andreea, nu as fi vrut de nici una...sunt tare desumflata...as fi vrut nastere naturala sa nu ma stresez cu operatii majore...plus ca soacra nu mai vine si mama s-ar putea sa nu vina nici ea...de rahat toata situatia.Inca mai sper ca se va intoarce dar nu stiu daca se poate ca burta e mica, lichid amniotic nu e mult si bebe tot creste...
corinadana spune:
Ramona este o modesta ca intotdeauna!!!Mda, cam mult la dioptrii; si n ultima vreme nici nu a mai dansat la spectacole fara ochelari :(
Ceva poze de la intalnire Andreea, Ramona?
Multumesc fetele; trece timpul repedeeeeee, acusi pe topogan acusi la preschool...
Pantero dar nu stiu daca i bine cu lichidul ala putin; la mine prima chestie la care se uita la controlul saptamanal era cantitatea de lichid. Pai te au lasat cu toate balta??? rusinica.
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family