America (208)
Raspunsuri - Pagina 12
philip spune:
pfii, taman la tanc, ca tare-mi mai era sete de la caldurile astea texane felicitari Lai! in ce domeniu? scuze, nu-mi amintesc daca ai mai spus...
Ramona J spune:
Welcome back Lai si felicitari! Wow, ce tare esti! Succes, sa-ti iasa toate cel putin la fel de bine.
Mi-e si frica sa ma bucur, ca anul trecut pe vremea asta eram in extaz si apoi .
Mai tineti minte toata drama de la scoala, ca s-au tot schimbat teachers la Alex de am ajuns si pe la directoare.
Anul asta Alex are aceeasi teacher, cea care mi-a placut. Se pare ca s-a mutat la clasa a cincea si Alex e la ea in clasa. Nu stiam ca au mutat-o si va dati seama ce surpriza am avut cind am vazut ca-i la ea.
Alex n-a fost aici la scoala si nu stiu nimic despre teachers de la K. Teacher de la pre-k a lui Ana mi-a spus ca la K sint bune cam toate. Ana este la o veterana, cu peste 30 de ani de teaching si este in scoala asta de cind s-a deschis (lucru rar, am vazut ca nu prea stau teachers intr-un loc) deci sper sa fie bine si la ea.
So astea-s vestile noastre.
Miine mergem in sfirsit cu Alex sa vad ce-i cu ochii lui. E ingrozit ca va purta ochelari si o sa fie nerd! Incepe sa fie tot mai preocupat de felul cum arata, mi-e groaza de ce ma asteapta.
Panteruta cind nasti? Oare cum mai este Hilde, mai stie cineva?
Oana felicitari pentru alaptat, uite cum trece timpul si Zoe deja-i mare.
Corina, suna bine scoala Ralucai. Cum ajunge pina acolo, e departe?
miereamara spune:
Din pacate minunea nu a tinut decat 2 saptamani, Aidan are iar infectie la ureche, cu puroi, urat, timpanul gata sa perforeze.Mi s-a parut mie ceva suspect de vreo 3-4 zile plange in continuu, nu mai mananca, nu mai vorbeste, iar e tacut, surprinzator nu a avut febra ca de obicei.
Maine sun ca sa programez operatia, acum ia antibiotic iar
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
sinzi_ana spune:
ofofof...Irina.......ce veste....(btw...si pe Radu il durea urechea acu cateva zile...si el e pe antibiotic cu infectie) Daca vreti sa amanam pe alta sapt lacurile...e ok!!!!!
Lai, felicitari!!!!! Super veste!!!! Sa stii ca eu vin in lanul cu porumb daca aveti o camera in plus!!! hihi...Ceva ferme pe acolo???
Ramona, tinem pumnii sa fie invatatoarea buna tot anul!!!! Si la Anutza la fel!!!! Noi i-am aflat numele...dar nu stim nimic despre ea...ma intreb cum poti afla cat de buna/nasoala e???? Vineri ne intalnim cu ea!!!
sinzi_ana spune:
Buflea, de data asta e Buni din partea mea...da nu pot sa spun ca o sa fie mai bine neaparat...deocamdata suntem in vacanta o sapt...si e super!!!
Bianca, frumosi foc copilasii tai!!!! Imi plac ochii lor albastrii!!!!!
alintaroma spune:
Lai, felicitari!
Miere, sanatate multa piticului, of, of ciet mai trebuie sa trageti ...
Sinzi ce mai face Mirela ? ca nu mai stiu nimic de ea ... veniti la noi la tara desi nu e chiar lan de porumb da' gasim unul si ferme avem cu duiumul
Chri70 spune:
miereamara, multumesc pentru primire!
Lai si Buftea, va multumesc mult pentru raspunsuri, m-ati mai linistit. Am un PPO, deci n-am nevoie de trimitere perntu RE. Ii voi suna sa verific ca HSG e rambursabil.
Incerc de 3 luni. Poate nu vi se pare mult, dar am 35 de ani, "prestam" toata perioada fertila la greu (am mittelschmerz de la 14 ani, deci stiu exact cand ovulez), si nu vreau sa pierd vremea daca problemele mele clar nu sunt ovulatorii. testele hormonale le-am facut de la inceput, sunt OK.
Lai, felicitari pentru PhD! Ti-am trimis friend request, se pare ca nu primesti PM altfel.
sinzi_ana spune:
As veni oriunde...numai sa mai scap de caldura
Mirela s-a mutat aici langa mine...hihi...si nu are net inca
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Ramona, tinem pumnii sa fie invatatoarea buna tot anul!!!! Si la Anutza la fel!!!! Noi i-am aflat numele...dar nu stim nimic despre ea...ma intreb cum poti afla cat de buna/nasoala e???? Vineri ne intalnim cu ea!!! Sinzi , Radu si David psihologul www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank"> [red]D-ale lui David |
Sinzi, noi avem o gluma pe Spark - dupa ochi! La parent information night de obicei imi dau seama daca avuram soarta buna sau nu... Nu-mi trebuie mult ca sa evaluez, dar oricum n-am ce face either way.
Sper sa aveti noroc si sa fie bine.
Miere, nu-mi vine sa cred! Imi pare rau ca s-a intimplat asa.
miereamara spune:
Sinzi nu stiu ce sa zic de excursie, doar dc se simte Radu rau.
Nu credeam ca mai poti face infectie si ca adult...
Putem sa amanam dc vreti, Aidan e foarte fussy acum, plange, nu mananca, a slabit 4 lbs in ultimile saptamani, f mult, de la 32 la 28, ce putin in ultimele zile nici laptele nu a vrut sa il mai bea.
Ii mai ies si doua masele sarmanul.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator