Nasterea la Medlife (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dreea_pit spune:

Asistentele sunt in general OK. In camera este un telefon de pe care poti suna fie la asistentele de la gineco daca ai nevoie tu de ceva, fie la neonatologie pt. bebe (daca vrei sa ti-l aduca, daca nu te descurci cu el si ai nevoie de ajutor, etc).
Medicul de garda trece de 2 ori prin toate saloanele, respectiv la 8:00 si la 20:00. Iar medicul tau vine ori de cate ori vrea (eu am avut medic colaborator).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Fetelor, nu va lasa cu hainute de acasa. Ei spun ca acolo le au sterilizate, bla, bla. Oricum, au hainute dragute, nu Versace :), dar sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Multumim frumos pentru raspunsuri fetelor. Fara raspunsurile voastre am ramane cu o mie de nedumeriri .

Eu intre timp am luat cadita si astept cosmeticele saptamana asta deci oficial am terminat dde cumparat.

Cori 35+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Suntem bine amandoi, in seara asta a venit asistenta de la neonatologie, mi-a zis ca am lapte, l-a pus pe bebe la san, a supt, dar nu suficient. Mi-a zis ca e normal, ca o sa vina lapte mai mult cu timpul si intai sa-l pun la san si apoi, in completare, sa-i dau si biberon. O sa-l cantaresc pe bebe maine dimi, inaintte de a-l pune la san, apoi dupa sa vad cat a mancat. Sper sa fie ok si sa vina lapticuuuuul.
V-am citit in mare fuga, Ana ma bucur ca esti bine, Cori imi pare rau de indigestia ta, ai mancat ceva ce nu ti-a priit?
Pt ca am vazut ca ati mai discutat despre "dop", mie mi-a cazut sambata dimineata la ora 5 si joi nopatea la ora 2 mi s-a rupt apa si la 5:05 am nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Aoleu Cami mi se pare stresant rau asta cu cantaritul non-stop, of oare nu as putea face cumva sa evit treaba asta ?...
Mi-as dori sa am muuult lapte, sa curga mult si bebelina mea sa manance ca haplea

Aha, deci Cami am calculat eu, ai rezistat 5 zile fara dop.
Seara asta la 19:30 si eu implinesc 5 zile :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns E_Alexa spune:

Ana,la tine cum a fost cu dopul, cum l-ai simtit ce culoare are etc...scuze ca va tot stresez cu intrebarile dar dupa sunt cam terminata...mai ales dupa ce am aflat aseara ce s-a intamplat la maternitatea giulesti..Horror.Cand am auzit am izbugnit in plans.

Mergi la inceput

Alexa nici eu nici Cami nu am simtit nimic.

Cu putin noroc il poti rata cu desavarsire. Pur si simplu mi-a venit sa ma asez pe jos si am simtit atunci ceva umed sub mine.

Cand m-am uitat, era ca un ou de prepelita dintr-o chestie gelatinoasa. o culoare transparenta spre galbui, fara miros.

Aia a fost tot.

daca nu as fi citit ce e aia, nu as fi dat nici o importanta.

Oricum, multe femei nu il pierd decat cand li se rupe apa, altele deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Buna fetelor, Ana multumim pt lamuriri, si mie mi-e teama ca nu o sa ma prind cand il pierd, dar mai teama mi-e ca nu o sa ma prind cand mi se rupe apa... .

Cami insista cu sanul si mai putin cu biberonul. Stiu ca nu am eu studiile asistentei, dar daca ii dai completare in loc sa il pui la san de fiecare data cand ii e foame nu ti se va regla lactatia, pur si simplu vei ramane cu lapte putin pentru ca atat va intelege corpul tau ca e nevoie. Daca il pui la san de fiecare data cand cere va papa mai putin si mai des, dar asa ti se va regla lapticul pe principiul cerere-oferta.

De indigestia mea nu stiu ce sa spun, toata sarcina a fost a doua oara cand mi s-a intamplat. Mancam supa deci nu cred ca asta a fost problema, bebe a miscat foarte tare, asa tare ca am tipat, tind sa cred ca a atins cumva fierea si m-a trimis pe loc sa dau la boboci.

Alexa si eu am plans ieri pt ce s-a intamplat la Giulesti. Nu am cuvinte pentru a descrie durerea pe care o simt pentru ingerasii nevinovati si parintii indoliati.

Cori 35+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Aoleu ce naiba s-a intamplat acolo ?
Ma speriati fetelor

mai bine nu imi spuneati ... doamne dumnezeule m-a ravasit stirea asta ... imi vine sa-i spun lui barbata-miu si sa nu plece din spital, sa stea sa doarma langa acvariu ... doamne nu mai am cuvinte ....ce durere ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns E_Alexa spune:

Da...s-au intamplat niste chestii foarte urate!!!!Cum e posibil ca o sectie de prematuri sa nu fie supravegheata nonstop?Adica trebuia sa fie dar asistentele erau la cafele, draga...
Doamne ajuta-i pe parintii care au trecut si inca trec prin chi nuri groznice!!!
Si cosmarul nu s-a terminat aici! Atentie! 6 bebelusi au ajuns la spitalul Filantropia cu bratzaricile de la manutze distruse!!!Deci??Nu se mai stie cine, ai cui sunt!!!ORIBIL!!!!Scriu si plang,pe cuvant!!
Doamne ajeta-ne si pe noi!!

Mergi la inceput