Nasterea la Medlife (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Patricia activeaza-ti te rog mesajele private (PM) si iti explic eu ce si cum e cu contul comun.

Cum sa-ti activezi PM-ul - Mergi la: Contul meu - Mesaje private- Options- Activeaza mesaje private

Dupa vom putea sa iti trimitem mesaje pe care sa le vezi doar tu, fara sa apara pe forum.

Cori 34+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Cori, li se da cu biberonul si destul de mult. La un moment dat al meu a primit 50 ml, ceea ce inseamna foarte mult pt un copil de doua zile. Si mie mi-a fost foarte teama, dar cand am venit acasa chiar daca mi-a fost foarte greu m-am ambitionat sa-i dau numai san, ceea ce insemna alaptat foarte des, chiar si la doua ore.
Ei le dau cu biberonul din comoditate, ca sa mearga totul foarte repede, in 3 min termina copilul de mancat. Asta m-a deranjat cel mai mult la ei. Iar ei acolo iti spun ca sa stai linistit, ca daca e sa suga copilul, suge, in conditiile in care peste tot proin carti scrie ca primele zile sunt cele mai imp pt alaptat.

Mergi la inceput

Multumesc frumos pt raspuns melania. De-asta imi era teama. Oricum voi incerca sa iti ascult toate sfaturile si sa il cer la san inainte de fiecare masa si sa tot insist. Cu Garmastan ma dau deja si am observat ca daca apas iese ca o picatura mica de apa...dar mica rau , am cumparat si Galactogilul si daca voi naste natural de la 37 s ma gandesc sa beau ceai de frunze de zmeur.

Dar nu pot sa nu ma intreb cum de sunt atat de rigizi intr-un spital privat. Ma asteptam la altceva..

A, si am intrebat la vizita in maternitate daca pot sa aduc biberoanele mele si va dati seama ce mi-au raspuns.

Intre timp ne laudam cu 35 s

Cori 35+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

cori - nu te lasa sa vii cu biberoanele tale ???
Uf, tocmai imi venise ideea sa-ti propun sa cumpar de la tine o sticluta pana imi comand si eu ...
Mi se pare nasol rau ...

melania - hainutele din maternitate ale bebelusului sunt cele cu care vii tu de acasa, nu ?
Cam cate randuri ei ?

Cori nu iti mai stimula sfarcurile, peste tot scrie ca asta poate declansa travaliul
Bravo, bine ca ai intrat in 35, ai mai trecut un hop

Fetele (inca gravide) voi stati deja acasa ?

Si eu sunt happy ca a mai trecut o noapte. Diseara la 19:30 implinesc 4 zile. Mai stie cineva cat a durat la Cami ?

Mergi la inceput

Alina, nu, nu te lasa cu biberoane,deci degeaba, si nici cu hainute ptr bebe din cate stiu (melania, ne confirmi si noua?). Asistenta de acolo mi-a spus ca ei au totul steril si nu risca. Iti trebuie doar 1 rand de haine de scos din maternitate.

De stimulat stiu ca nu am voie dar citisem ca trebuie sa iasa colostru si tentatia sa vad a fost prea mare .

Din cate imi amintesc la cami a durat vreo 4-5 zile. Sper sa nu gresesc.

Eu stau acasa de pe la 26s pt ca am avut o sesiune de contractii neintrerupte si doctorita nu a vrut sa riscam + tratament. Dar m-am plictisit . Tu acum chiar trebuie sa stai acasa, esti pe ultima suta si fiecare efort scurteaza perioada pana la marea intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreea_pit spune:

Cu hainute pentru bebe nu este permis. Aveti nevoie doar de cele cu care sa iesiti din spital. Si voi puteti folosi tot de la el camasi speciale pt. alaptat, mai ales ca vi le schimba de cate ori aveti nevoie (si v-a fi nevoie pt. ca veti transpira atat de la caldura, dar si in timpul alaptatului).
Mai puteti cere sa mergeti la pompa lor (au acolo una electrica) pentru a stimula sau forma sfarcul. Veti colecta astfel si colostru pe care bebe il va primi la biberon, daca nu reuseste sa suga singurel.
In cazul meu nu a reusit sa suga, am folosit acasa pompa manuala si i-am dat o perioada la biberon, iar apoi (dupa ce s-a format mai bine mamelonul) am folosit protectiile de silicon cu ajutorul carora suge si acum pt. ca nu poate apuca direct, dar la jumatatea mesei il scot si apuca singurel. Jumatate din mese alaptez, jumatate lapte praf la biberon Avent.
Fetelor care inca sunteti gravidute sa va bucurati din plin de perioada aceasta, chiar de vi se pare greu pt. ca mie una imi este dor de acea perioada, dar perioada ce urmeaza e mai mult decat minunata (cu sau fara colici).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Aoleu cate restrictii, deci nici cu hainutele mele speciale nu ma lasa ... hm, cam nasol ...

Sincer mie mi-e asa teama sa nu ma autostimulez, ca nici nu ma ating de sani
Desi ma gandesc si eu ca ar trebui macar asa usor sa dau cu Garmastan...

Da eu normal ca stau acasa acum, ca pana acum am fost cam agitata si ma gandesc ca poate si asta a fost cauza ...

Si eu imi amintesc ca la Cami ar fi fost vreo 4-5 zile ... Of eu mi-as dori sa rezist macar pana duminica, atunci imi vine toata familia din vacanta (sunt plecati separati, dar toti acum, si-au facut calculul inainte sa nasc eu :-)

Te simti mai bine cori ?

Mergi la inceput

.Da, acum sunt bine, multumesc de intrebare. Am baut multa apa sa ma hidratez si am dormit bine.

Stai linistita, poti sa te dai cu Garmastan ca nu apesi energic, deci nu stimulezi si ajuta f mult sa te dai inainte ca sa nu ai prbl cu ranile. Toate mamicile care au alaptat imi tot spun asta.

Iti doresc sa prinzi nu doar duminica ci si saptamana viitoare. Cand iti vin lucrusoarele sa ne arati si noua poze sa le admiram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns E_Alexa spune:

Heeeiii!!! ce faceti mai fetelor???? Plec si eu putin intr-un mini concediu (de joi seara pana azi dimineatza) si uite ce gasesc cand ma intorc.Am ramas masca

BRAVO ALINA!!!!
BRAVO CAMI!!!!!

Pup si celelalte fete care mai au forte putin si primim cu bratele deschise noile venite....si la cat mai multe.

Cami si Alina cand puteti sa ne mai dati si noua detalii,cum se poarta asistentele,vin doctorii sa ne vada (cat de des),e adevarat ca in prima zi nu avem voie sa mancam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns E_Alexa spune:

Ana, la tine cum a fost cu dopul,cum ti-ai dat seama,ai simtit ca l-ai pierdut,ce culoare a avut si asta la cate sapt si cate zile s-a intamplat?

Mergi la inceput