Catalina2307 - A REUSIT, E MAMICA !!!
Raspunsuri - Pagina 8
kittyke spune:
CATALINA BRAVOOOOOO MAMICO!!!!
Felicitari idn toata inima!! Sa-ti traiasca bebe Anastasia sa fiti fericiti !!!!
M-ai facut sa plang :-)) sunt tare fericita pentru tine!!!!
Te pup mama eroina!!!!( nu stiam ca vine barza a fost o surpiza suppperr placuta)
Sa ai grija de voi

cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Au fost momente cand m-am certat cu Dumnezeu....cand nu am inteles si nu am acceptat, cand m-am urat si m-am dispretuit, cand nu mi-am acceptat neputinta iar durerea ca nu voi fi niciodata mama ma termina... Si a venit. O sarcina obtinuta cu mult efort. O sarcina pretioasa despre care mi-a fost teama sa vorbesc pana pe 10 august, ziua in care a fost programata cezariana. Recunosc ca nu am avut timp si putere sa ma bucur de sarcina mea. Dat fiind celelalte 3 sarcini pierdute, 9 luni am stat cu sufletul la gura, tratament, clexane, monitorizari saptamanale.In fiecare dimineata imi puneam mainile pe burta si o asteptam sa dea un semn de viata. Sa o simt acolo. Pe 10 august, intr-o tacere totala, plini de nerabdare si grija am plecat impreuna cu sotul meu spre Spitalul Filantropia unde urma sa nasc prin cezariana . Totul s-a intamplat foarte repede...internarea, ultima ecografie, monitorizarea bebelusului, anestezia.Era ca un film care se de desfasura cu mult prea multa rapiditate. Poate doar senzatia puternica de voma ma tinea conectata cu realitatea. Medicul imi explica cum decurge cezariana si ma incurajeaza. "Mai avem putin si o vezi". Doamne Dumnezeule....mai am putin si imi vad comoara. Oare are toate degetelele, oare este bine, este sanatoasa? Si s-a auzit. Un tipat puternic si hotarat care mi-a taiat respiratia. Am inceput sa plang. Anestezistul i-a spus medicului "plange....este coplesita". Moasa mi-a adus-o sa o pup.' pupati-o doamna sa faca gropite in obraji". Am pupat-o si am simtit cum toata viata mea se schimba. Sufletelul acela mic era al meu. Eu eram mama. Doamne , ce am facut sa merit atata fericire. Am luat-o cu mine in salon incepand cu a 2 a zi si nu am mai lasat pe nimeni sa se atinga de ea. Am invatat impreuna sa schimbam pampersi , sa papam de la san, sa ii fac baitza, sa o schimb de hainute. Anastasia mea m-a invatat sa fiu mama. Un pui mic, cu multa intelegere pt mama ei nestiutoare. Ma uit la ea si ma topesc in ochii ei. Si stiu ca nimic nu a fost prea mult. Este minunea noastra. Este tot ceea ce ne-am dorit. Este ceea ce am asteptat toata viata....este Anastasia mea. Catalina |

Felicitari mamico,sa va bucurati de puiul vostru ca il meritati din plin

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
elly_me spune:
![]()
![]()
![]()
Cu intarziere - Catalina iti doresc din tot sufletul multa sanata si fericire .. sa va bucurati de micutza minune.
Nu-mi vine sa cred ca - FELICITARI.
Eu m-am cam "deconectat" de pe forum- am luat o pauza, doar de forum.
Nu am renuntat la lupata.. continui .. sper ... si voi si reusi.
Am mai citit azi pe forum si vad ff multe fete gravidutze- le urez sarcina usoara.
MAda 23- Tamy - Felix - Machus - Sarrah - Adrianady

Eu sunt intr-un mare impas- tb sa fac un fiv in sept la giulesti - dar acum cu scandalul iscat nu stiu cum mai stau lucrurile si parca as merge in alta parte: Biogenesys sau Medlife ...
Acum analizez .. cantaresc si sper sa ma hotarasc.

Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)...26.04(67kg)...03.04(65kg)
Sheritra spune:
Ce pot sa mai spun? Felicitari inca o data, esti un exemplu!
Anastasia, sa cresti mare si sanatosa, s-o iubesti si respecti enorm pe mamica ta care a facut imposibilul sa te aduca pe lume, este o mamica unica!
Multa sanatate la amandoua, si va doresc si un fratior
!
danaflor03 spune:
Buna fetelor,
va rugam din tot sufletul sa ne dati si noua un vot aici
SPAM
Mami de Matei Ioan
Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danaflor03 Buna fetelor, va rugam din tot sufletul sa ne dati si noua un vot aici ![]() http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040 Mami de Matei Ioan |
Ti-am editat 3 mesaje, ti-am dat mail. Te rog sa incetezi cu postarea pe la toate subiectele (cu sau mai ales fara legatura) a acestui mesaj. Postarile legate de concurs se pun doar la subiectul dedicat, la subforumul cu concursuri. Daca nu incetezi, iei avertisment si esti pusa sub moderare.
Chiar nu iti dai seama cat de deplasata esti punand acest anunt aici?!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Ioanatugs spune:
Catalina am plans si plang de fericire pentru tine, dupa ce-am citit povestea nasterii tale... Ce pot sa mai spun, decat felicitari mamico si sa-ti traiasca printesa Anastasia!
Si ma bucur ca am avut privilegiul de a te si vedea cat de frumoasa ai fost in calitate de graviduta! Acum abia astept sa o cunosc pe printesa si sa te vad zambind implinita si fericita!
botezul finutei
luck spune:
catalina 
Felicitari !!!
Sunt foarte emotionata , mi-au dat lacrimile.
Anastasiei ii doresc din suflet multa , multa sanatate si sa va bucurati de ea!!!

.....dar e de inteles