Catalina2307 - A REUSIT, E MAMICA !!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307
Doamne , ce am facut sa merit atata fericire.

Ai crezut, ai sperat, ai luptat si...ai reusit!!!

Felicitari, mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Azi am avut o surpriza deosebit de placuta cand am intrat si am citit aici aceasta veste..felicitari,Catalina,sa fiti sanatosi toti trei iar Anastasia sa va aduca numai bucurii in viata,sa fie sanatoasa,desteapta,frumoasa si norocoasa.Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Va multumesc dragelor pt cuvintele frumoase, pt tot sprijinul primit de-a lungul timpului.
Le multumesc mult si celor catorva fete cate au stiut de la inceput ca sunt insarcinata si m-au suportat zilnic cu stoicism. Mi-au suportat paranoia, depresiile, trecerea de la o stare la alta, nesiguranta, tot tacamul .

O si o imbratisare pt. fiecare dintre voi.
Sunteti minunate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ma impresionat povesta ta CATALINA....mai aveam un pic si plangeam in fata calculatorului..
imi doresc si eu sa traiesc aceste momente..dar nu stiu daca DD imi va darui si mie acestea

eu ma pregatesc de FIV la chisinau

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

Felicitari din suflet, mamica frumoasa ! sa fiti fericiti, toti trei, toata viata !

Te imbratisez cu drag !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Felicitari Catalina!Sa va traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii, merita-ti din plin aceasta fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Draga Catalina, din toata inima te felicit, pentru tot!
In primul rand ca esti mama, apoi pentru cum te-ai protejat in astea 9 luni, te-ai pregatit in tacere avand grija ca nimic sa nu afecteze faptura ce purtai in pantece.
cand nasti parca primesti ceva divin ( eu asa am simtit) iti vine o forta, o putere sa faci tot ce trebuie pentru micuta mogaldeata care este dependenta de tine 100%.
Ma intrebam si eu ca si tine cum ma voi descurca si mama mea ma dojenea la telefon spunandu-mi ca ma va invata copilul meu de toate, voi sti mereu ce are nevoie chiar daca nu vorbeste, vom avea un limbaj unic, particular, doar eu si copilul meu.
Sunt sigura ca si tu ai simtit acelasi lucru, ca si toate mamele!
Postarea ta mi-a amintit ca atunci cand am auzit copilului meu am inceput sa plang si (se aude pe filmarea facuta) am multumit cu voce lui Dumnezeu ca pot sa aud in sfarsit plansul copilului meu.

te felicit din toata inima si vei vedea ca forta si inspiratia va veni singura dintr-o sursa divina, este pentru comoara ta Anastasia!
sa va traiasca si sa va bucurati de ea! sa fiti sanatosi!

toate florile din lume pentru voi fetelor!

castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

CATALINA,m-ai facut sa plang de fericire!!!!Multumesc enorm pentru ca ai impartit fericirea ta imensa cu noi!!!Sa te bucuri de minunea ta in fiecare secunda de acum incolo! Nu-i asa ca te trezesti sa vezi cum doarme...si ca nu te saturi privind-o?Rudy are deja 4 ani...si inca il privesc cu nespus de mult nesat...si stau noaptea ca proasta...si il privesc cum doarme.Avem niste minuni fara de pret!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

FELICITARI CATALINA,SA FITI SANATOSI SI FERICITI!!!
Ai tinut bine secretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Da, da, da sunt in stare sa stau ore intregi sa ma uit la ea. Sa vad daca respira, sa ii ating capusorul, sa o miros - ii ador mirosul de bebelus- sa o vad cum zambeste. Sunt convinsa ca zambeste la vederea altor ingerasi.
Un ingeras care zambeste la vederea altor ingerasi.

Intotdeauna am stiut ca imi doresc sa fiu mama. Abia acum inteleg si de ce.

Mergi la inceput