La Dovlecelu' Vesel ..Techila Party! (4)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila www.foodnetwork.com/recipes/george-duran/mojito-granita-recipe/index.html&usg=eBOkrFIzQLmdv5tJ_CBApe_2SlY=&h=462&w=616&sz=120&hl=ro&start=109&sig2=BJfid8w3X7AmF2UYwA1zVA&tbnid=AjYSCVf1ivDMOM:&tbnh=158&tbnw=220&ei=lVlgTIaaK43KOJWZ7NIP&prev=/images%3Fq%3Dmojito%26hl%3Dro%26biw%3D1437%26bih%3D488%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=523&oei=fFlgTPv0J9CRjAfs9ezwAw&esq=9&page=8&ndsp=14&ved=1t:429,r:2,s:109&tx=15&ty=54" target="_blank">mojito careva? Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
esti sigura ca aia se bea ?
![](icon_smile_big.gif)
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
![](smiley_shopping.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
raluk16 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui hepilica
..raluk, si eu tot business...vei vedea cand o sa ajungi la mesajul meu. mai ai o pagina ![]() --- mami de ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
da mai, am ajuns de rasul lumii cat de in urma sunt. Mi-e si rusine cand ajung la mesajele mele si vad ca sunt cu doua pagini in urma fata de restul lumii.
Si tot miscandu-ma asa incet ardeleneste, ma gandeam eu ce ar crede cine mi-ar rasfoi history-ul, cu paginile deschise acuma seara
![](icon_smile_big.gif)
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
techila spune:
pe fraguta cred ca a prins-o fragutul imbracata deocheat...si ori o bate...ori o bate
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
raluk16 spune:
citat din mesajul lui techila pe fraguta cred ca a prins-o fragutul imbracata deocheat...si ori o bate ![]() ![]() Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
lutoniana spune:
citat din mesajul lui techila pe fraguta cred ca a prins-o fragutul imbracata deocheat...si ori o bate ![]() ![]() Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
![](smiley_shopping.gif)
happy_uka spune:
Aaahh..mereu ma gandesc la tine cand beau mojito
Si ce bine merge pe caldurile astea! Esti o gazda impecabila! Da de mancare ce ai?
Ai pregatit si o www.youtube.com/watch?v=dVfXBjcZPuc&feature=related" target="_blank">de-asta, da?
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
hepilica spune:
..cred ca-i a doua varianta.
---
mami de
![](sofer.gif)
![](cool.gif)
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
dragelor, m-am gandit sa va relatez un crampei din viata mea si cum se gandeste sotul meu la mine si la sanatatea mea:
Un b#259;trānel avea impresia c#259; b#259;bu#355;a lui nu prea mai aude #351;i se gānde#351;te s#259; o testeze.
Merge īntr-un colt al camerei #351;i spune: Auzi?
B#259;trānica nici o reac#355;ie.
Mai face b#259;trānelul doi pa#351;i #351;i spune iar : Auzi?
B#259;trānica iar f#259;r#259; reac#355;ie.
Se duce b#259;trānelul lāng#259; ea #351;i spune: Auzi?
La care b#259;trānica :
- Pentru a treia oara ī#355;i spun: DAA!
---
mami de minunata si cuminte
(22.09.2009)
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluk16
![]() ![]() ![]() ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
hepilica spune:
citat din mesajul lui hepilica dragelor, m-am gandit sa va relatez un crampei din viata mea si cum se gandeste sotul meu la mine si la sanatatea mea: Un b#259;trānel avea impresia c#259; b#259;bu#355;a lui nu prea mai aude #351;i se gānde#351;te s#259; o testeze. Merge īntr-un colt al camerei #351;i spune: Auzi? B#259;trānica nici o reac#355;ie. Mai face b#259;trānelul doi pa#351;i #351;i spune iar : Auzi? B#259;trānica iar f#259;r#259; reac#355;ie. Se duce b#259;trānelul lāng#259; ea #351;i spune: Auzi? La care b#259;trānica : - Pentru a treia oara ī#355;i spun: DAA! --- mami de ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
n-am vrut sa fie ghicitoare...
---
mami de
![](sofer.gif)
![](cool.gif)
Multumesc lui DD.