La Dovlecelu' Vesel ..Techila Party! (4)
Raspunsuri - Pagina 10
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mary_07
Uite www.cookdays.com/wp-content/uploads/2009/03/martini.jpg" target="_blank">aici Sa traiasca doamna! Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate fata tatii !! Ca tare sete imi era ! Mmmm ce bun a fost!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Buna seara, dragelor. Vad ca am nimerit la o petrecere cu arta corporala. M-ati dat gata cu gaselnita asta. Nu de alta, dar asta este unul dintre cosmarurile mele recurente (ca ma trezesg dezbracata in fata multimii si nu stiu pe unde sa ma ascund de rusine ). Acuma puteti sa psihanalizati asta pana dimineata si tot ies rau, dar m-am resemnat. Asa ca, incaercand sa respect codul de imbracaminte, vin si eu cu ceva mai www.arthistoryguide.com/images/172.jpg" target="_blank">modest. (Dupa cum se vede, am o imagine foarte echilibrata despre mine insami si ... pasarea malai viseaza. ) _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Ohohoooo era clar ca tu vii "imbracata" business
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
techila spune:
citat din mesajul lui happy_uka Hai, puneti repede in pahare ca mi-e o sete!!! Vreau un Martini ! Acum!!!! _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
www.goharpos.com/images/menuitems/martini_drinks_blue_lemon_twist.jpg&imgrefurl=http://www.goharpos.com/menu.asp%3Fcat%3D36&usg=hy7keUGsCAvoTVsllqu4pEGf12k=&h=400&w=301&sz=14&hl=ro&start=79&sig2=Sfscr2WPb0_Pz-4VryBK3Q&tbnid=iYw6NdXiGzl8YM:&tbnh=157&tbnw=125&ei=PFhgTKHlIM2oOPid-bwJ&prev=/images%3Fq%3Dmartini%26hl%3Dro%26biw%3D1437%26bih%3D488%26tbs%3Disch:10%2C1835&itbs=1&iact=hc&vpx=163&vpy=151&dur=120&hovh=192&hovw=145&tx=92&ty=106&oei=JFhgTMedMJCRjAeR563xAw&esq=6&page=6&ndsp=16&ved=1t:429,r:0,s:79&biw=1437&bih=488" target="_blank">vineeeeee
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Sau sa vin www.hembeck.com/Images/FredSez/WhippedCreamGirl375.jpg" target="_blank">asa Nu ma pot decide!E prea greu! Pentru puiul tau |
asta e iaurt natural bio, nu? Aaaa, de fapt nu, ca atunci s-ar fi strambat putin tipa...
hepilica spune:
citat din mesajul lui raluk16
Ohohoooo era clar ca tu vii "imbracata" business Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
..raluk, si eu tot business...vei vedea cand o sa ajungi la mesajul meu. mai ai o pagina
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
raluk16 spune:
citat din mesajul lui hepilica va laudati voi, va laudati, da' sa stiti ca mie tot timpul mi-a placut sa fiu unica si singura . deci, sigur voi fi atractia serii. daca nici acum nu merge, e un semn . --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
voiam un emoticon si mai scuturat decat asta de mai sus
Ahhhh, ai grija mare, doamna, sa nu treceti pe afara imbracata asa... cine stie cine va sare in spate si va pune ciocul in cap...
raluk16 spune:
citat din mesajul lui mary_07 Raluk,da sa te pup mami ,ca ashe sentiment fain am avut cand am citit ce ai scris......din ala cu bara si ceva in capete vreau si eu Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
abia astept sa te vad (ce-o sa ma bata Calin)
hepilica spune:
citat din mesajul lui raluk16
voiam un emoticon si mai scuturat decat asta de mai sus Ahhhh, ai grija mare, doamna, sa nu treceti pe afara imbracata asa... cine stie cine va sare in spate si va pune ciocul in cap... Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
ashhhhh, atat le trebe! eu sunt cam naravasa asa...imi place sa domin .
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
techila spune:
www.foodnetwork.com/recipes/george-duran/mojito-granita-recipe/index.html&usg=eBOkrFIzQLmdv5tJ_CBApe_2SlY=&h=462&w=616&sz=120&hl=ro&start=109&sig2=BJfid8w3X7AmF2UYwA1zVA&tbnid=AjYSCVf1ivDMOM:&tbnh=158&tbnw=220&ei=lVlgTIaaK43KOJWZ7NIP&prev=/images%3Fq%3Dmojito%26hl%3Dro%26biw%3D1437%26bih%3D488%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=523&oei=fFlgTPv0J9CRjAfs9ezwAw&esq=9&page=8&ndsp=14&ved=1t:429,r:2,s:109&tx=15&ty=54" target="_blank">mojito careva?
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
raluk16 spune:
citat din mesajul lui happy_uka
intotdeauna te-ai remarcat prin penaj moale matasos , cu rahisul elastic si fin cu barbe si barbule lungi , matasoase si neprinse!! intre ele prin carlige _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
rad de ma sparg si nici macar nu stiu ce ai zis