Aspirante optimiste > 20 ani (550)
Raspunsuri - Pagina 11
dana_r spune:
noapte buna, fetelor! mi se inchid ochii de somn..
a, vroiam sa-ti zic, kitty, parca vrei sa-ti faci analizele in z 21. sa stii ca eu le-am facut in z 23, asa a zis doctorul, din cate am inteles la 7 zile dupa ovulatie (sau asa ceva, poate ma insel). ma gandesc ca daca ovulezi mai tarziu, poate unele valori nu ies cum trebuie. imi dau si eu cu parerea 

noapte buna tuturor!

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB
ovulation ticker
ang_21_costi spune:
va
pe toate si va urez noapte buna
eu am avut o zi ... 
si maine cred ca la fel ...
au aparut ceva probleme si nu am mai plecat astazi, cred ca maine dupa-amiaza, ce sa-i faci ...
ma bag la un film (adica sigur la
)
Somn usor
va 
angi
Doamne
ajuta-ne sa gasim comoara
mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare 
noi 2 prin lume
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorinake buna! Anca, nu se mai vad, dar eu le-am vazut deja!!!!!!!!! ![]() http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
asa da
Unde faci FIV?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Katy82 spune:
Buna fetele! V-am innebunit ieri cu entuziasmul meu. Astazi Z22 deci cred ca este cam devreme si pt beta hcg, o sa-mi fac un test joi sau cel mai sigur vineri, pana at. mai urmarim simptomele. Cred ca sunteti singurele care ma intelegeti, altii cred ca tin ca am luat-o razna. Asta e, imi doresc si eu un
. Asadar tb sa am rabdare pana vineri.
Kitty nu-ti trebuie trimitere, bafta, sa fie o val. cat mai mare!
Bebelu cum te mai simti? Si nasa mea avea tensiune mica si doc. i-a spus sa bea putina cafea dim. Sanatate multa!
Cosmi stiu ca tb sa mai astept cu testul dar val. progesteronului mi-a dat aripi
. Acum promit sa am rabdare pana vineri, nu de alta dar cand vezi o sg liniuta te demoralizezi.

toate fetele aspirante la burtica sau deja burticoase!
sa devin
!
ancadragoman spune:
Stai 2 zile si mergi la beta ca este cel mai concludent,depisteaza cel mai repede hormonul.Ce temp ai avut azi?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
ramayanaa spune:
buna fetelor,
eu sunt o mai veche aspiranta si tot asa am ramas, v-am citit tot timpul, dar n-am mai "zis" nimic de o vreme...vin cu o intrebare: cumnata mea e si ea graviduta, cu tensiunea mica mica, medicul i-a recomandat vinde coacaze

...ati mai auzit de asa ceva? adica n-are voie cafea, dar medicul ii recomanda alcool?

ce credeti?
ancadragoman spune:
eu nu am mai auzit asa ceva,dar nu se stie niciodata cu taoate ca eu una optam pentru o cafeluta mica![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii

2+ si
11 +