Aspirante optimiste > 20 ani (550)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

revin
katy, acum m-a uitat pe analizele mele pt progesteron si aveam fix aceeasi valoare ca si tine, aceleasi valori de referita si doctorul mi-a zis ca dupa analize, e clar ca am ovulat. deci ovulatia ma gandesc eu sigur s-a produs si la tine. tin pumnii sa fie cu ochisori!

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna!

Anca, nu se mai vad, dar eu le-am vazut deja!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna seara fetele!!!!! ce vorbarete ati fost azi!!!de-abiaam terminat si eu de citit toate paginile...eram cam in urma cu stirile
katy in primul rand sotului si sa-i aduci in dar 2 liniute.sa stai linistita cu testul pt ca este prea devreme,eu zic ca este un mic mai ales ca ai avut si spotting.
sorina imi pare atat de rau pt tine si eu sunt tot cam in aceeasi situatie ca si tine...am o trompa infundata.dar ziceai ca ti-a desfundat una....asa repede s-a infundat la loc?
imi pare rau pt toate fetele carora le-au venit rusii...luna viitoare cu noi forte
draguta,cosmi,roxy,dana,didi,angi,lorena,bebelu,cami,paula,cixinica si toate fetele

Mergi la inceput

katy pt analiza de progesteron trebuie sa am trimitere sau pot sa ma duc eu la un cabinet si sa o fac? ca nu prea stiu

Mergi la inceput

Kitty, daca sunt infundate, iar apoi prin operatie desfundate, de cele mai multe ori se infunda dupa cateva luni. Ciudate trompele astea!

Mergi la inceput

Kitty, nu ai nevoie de trimitere. Te duci la cabinet si ceri analiza, o platesti si gata.

Mergi la inceput

of chiar ca sunt ciudate...chisturile le mai poti trata,ovulatia mai poti s-o induci,dar trompele sa le desfunzi greu...aproape fara nici o sansa.
mersic pt raspuns cu analiza pt ca vreau sa o fac si eu

Mergi la inceput

joi ma duc sa o fac pt ca sunt z21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Hello gagici!!!

Katy doamne ajuta sa fie cu okisori Cel mai sigur e testul de sange in aceasta perioada,e prea devreme pt test
Bebelu imi pare rau ca nu te simti bine.Multi sa treaca!!!!
Didisor bine ai revenit?Cum a fost in concediu?
Kity bafta la analize
Sorina,Cixinica,Dragutza,Manreeac,Dana,Yasmi ,Deeva si tuturor fetelor mele dragi multi

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bebelu incearca orice care ridica tensiunea
cola
cafea
ciocolata
stiu ca nu sunt indicate in sarcina
fdar decat sa iti fie rau
mie doctorita
mi-a zis ca tre sa beau putina cafea
ca pe la ora 15 la ea la cabinet aveam tensiunea 9 cu ceva
la sarcina cu antonia