Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***236***
Raspunsuri - Pagina 13
inapreda spune:
Din oferta prezentata de Novus, ce te tenteaza? 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Io as veni si la intalnirea ostracizatelor! ![]() Pentru noi nu distanta este o problema, ca oricum suntem calatori, dar as vrea sa fie undeva unde pot veni cat mai multe fete. Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Dodo-pui spune:
CUm se pun produse in bazarul nou:
-click pe http://bazar.desprecopii.com/
-pe autentifica-te;apoi pe <ma loghez ca membru>
-ANUNT NOU
-stabiliti in ce categorie se incadreaza produsul donat,click pe <urmatorul>
-pe pag ce s-a deschis stabil numele prod,pretul,modul de plata,cazul pt care donati

...<urmatorul>
-lasati licitatia 2 zile si relistarea 10 zile si adaugati 1 pana la max3 foto,apoi click pe<confirmare>
-verificati daca datele ce apar sun asa cum va doreati si dati click pe<trimite anuntul> si gata produsul este postat si se poate licita
Daca cineva liciteaza un produs sunteti anuntate prin email,cand e vandut la fel sunteti anuntate
Mult succes
In asteptarea clasamentului final "I love DC"
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Anaan spune:
Avantaje Conacul secuiesc:
- zona foarte frumoasa
- camere curate si pitoresti
- mancare
- loc mare de joaca pentru pici
- curte maaaaare
- aproape de Aiud/Teius, deci usor de ajuns si cu trenul, fara schimbari pe cine stie unde
- aproape de Alba-Iulia, un oras care, in ultimul timp, arata deosebit de bine, se poate vizita cetatea - superb reconditionata!, verdeata multa, locuri de joaca frumoase
- ca distanta de Bucuresti, nu stiu ce sa zic...
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui inapreda Din oferta prezentata de Novus, ce te tenteaza? ![]()
Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Fortuna, eventual Edelweiss( cu avantajul ca acolo ar putea veni si Ilinca). Ca "aratare" Denisa aia imi place cel mai mult, dar rezerva mea e asta: daca-i vreme urata ce facem cu "leii" nostri in cusca, fiindca, intr-o statiune ( fie ea si de pensionari), ii mai poti incarca in carucioare si plimba de colo, colo, sa mai schimbe decorul...daaar, subliniez, opinia mea nu ar trebui sa fie hotaratoare, ca noi venim, in principal, pentru compania selecta

Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui CUm se pun produse in bazarul nou: -click pe http://bazar.desprecopii.com/ -pe autentifica-te;apoi pe <ma loghez ca membru> -ANUNT NOU -stabiliti in ce categorie se incadreaza produsul donat,click pe <urmatorul> -pe pag ce s-a deschis stabil numele prod,pretul,modul de plata,cazul pt care donati ![]() ![]() ...<urmatorul>-lasati licitatia 2 zile si relistarea 10 zile si adaugati 1 pana la max3 foto,apoi click pe<confirmare> -verificati daca datele ce apar sun asa cum va doreati si dati click pe<trimite anuntul> si gata produsul este postat si se poate licita Daca cineva liciteaza un produs sunteti anuntate prin email,cand e vandut la fel sunteti anuntate Mult succes In asteptarea clasamentului final "I love DC"![]() Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Dodo, multumim!

Anaan spune:
Dodo, am vazut clasamentul...mi-ar fi placut sa fiti mai sus, dar, oricum, multe
si
!
Pisik06 spune:
Am pus pozele si am trimis pm-uri. Cine nu a primit si vrea, sa ma traga de maneca
Mami de minune mica
Anaan spune:
Le-am savurat deja!
Stii ca Ana-i tot mai frumoasa si mai simpatica, asa-i?!
Anaan spune:
Azi pozez si eu Gulia buboasa
, sa o admirati in toata plenitudinea...
Pisik, frumoasa pensiunea la care ati fost! Cum ii zice?
Pisik06 spune:
ANAAN, stim, stim, tot mai frumoasa si mai nazdravana
. Noi mergem la o pensiune de multi ani, se cheama Cristina, e a unor oameni f de treaba. Nu e chiar de 5 stele, dar noi ne-am obisnuit si ne simtim bine
Mami de minune mica