Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***236***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novusica, astept si votul tau ca vad ca te-ai "fofilat" si nu zisesi nimic!

Mie imi plac toate, dar in mod special Edelweiss si Fortuna, Transilvania Tusnad cu toate ca si la Denisa ma vad si nici de castel nu ma pot lepada
No sa zicem ca baile Homorod pica, restul toate au sanse, astept voturile voastre ca sa mai dau si eu puncte

Am uitat sa va zic : preturile la cazare le negociez dupa ce am numarul de participante, asa ca sigur mai primim minim 10% reducere

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

De iesit n-au cum sa nu iasa ca au grad de dificultate 0. Le pui toate intr-un vas, amesteci, le pui in tava si dai la cuptor. Succes, oricum!

Si eu ii mai dau lui Ian borcanele daca nu-i gatesc ceva rapid. Eu am fost si sint "fan" borcanele pentru ca mi-au inspirat incredere mai mare decit badea Gheo' din piata sau "umflatele" din supermarket.

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Am face dar deja s-a stabilit, mergem cu finii, parintii lor si mai vedem.Trebuie sa-l conving pe sot, ca dupa mine as merge peste tot.Deja ma gandesc la vacanta de iarna.

Diseara merg sa iau faina sa fac si eu muffin, sper sa iasa, am vazut ca e foarte usor de facut.Cred ca o sa iau si cateva borcane pt Theo ca pe caldurile astea nu prea e de gatit.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

E notat deja!
Astept si alte sugestii.

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Ina,in Italia sa nu ratati parcul de distractii Gardaland, sotul a a fost foarte incantat.A zis ca ar fi stat 3 zile numai acolo.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Apoi no, tufete, noi cred ca spunem "pas", ca de obicei...si cat m-am dat balena ca nu ratez intalnirea nordica. Eu sunt de vina, ca in capu' meu am inteles cu totul altceva din "nordic". Harghita v-am zis ca pica din start fiindca cu trenul la Miercurea Ciuc ajungem...dupa 11 noaptea. Ca sa nu mai vorbim ca inapoi avem tren dupa 1...tot noaptea
Lasa ca acum face husbandul scoala de soferi si la anu' putem purcede cu masina, sa conducem pe rand. Pana atunci poate-mi inving teama de condus la drum lung.
Pensiunea aia Denisa arata bine dar mie imi da fiori peisajul gandindu-ma cum va fi acolo in octombrie...brrrr...deja mi s-a facut frig:)))
Daca se voteaza Sovata acolo ar fi shanse sa mergem, dar nu stiu cati km sunt de la Tg Mures pana acolo. Si parca pretul era mai piparat ca la celelalte, sau nu tin eu bine minte?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Cred ca si eu, initial, am inteles altceva prin "nordic"
Inutil sa spun ce rau mi-ar parea sa nu veniti.
Eu inca sper ca / "cumva", poate, poate reusiti si reusim sa ne cunoastem cit mai multe

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Apoi no, tufete, noi cred ca spunem "pas", ca de obicei...si cat m-am dat balena ca nu ratez intalnirea nordica. Eu sunt de vina, ca in capu' meu am inteles cu totul altceva din "nordic". Harghita v-am zis ca pica din start fiindca cu trenul la Miercurea Ciuc ajungem...dupa 11 noaptea. Ca sa nu mai vorbim ca inapoi avem tren dupa 1...tot noaptea
Lasa ca acum face husbandul scoala de soferi si la anu' putem purcede cu masina, sa conducem pe rand. Pana atunci poate-mi inving teama de condus la drum lung.
Pensiunea aia Denisa arata bine dar mie imi da fiori peisajul gandindu-ma cum va fi acolo in octombrie...brrrr...deja mi s-a facut frig:)))
Daca se voteaza Sovata acolo ar fi shanse sa mergem, dar nu stiu cati km sunt de la Tg Mures pana acolo. Si parca pretul era mai piparat ca la celelalte, sau nu tin eu bine minte?

1 AN!
Manole forever

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Hello fetele!

Da in Alba nu v-ar placea? Am niste prieteni care au fost la Conacul Secuiesc si tare le-au placaut.
Novusica ce zici? http://www.conaculsecuiesc.ro/romana/galerie.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Hello fetele!

Da in Alba nu v-ar placea? Am niste prieteni care au fost la Conacul Secuiesc si tare le-au placaut.
Novusica ce zici? http://www.conaculsecuiesc.ro/romana/galerie.html

Cami mami fericita de Iulia Elena (25.05.2009)

Cum sa nu, haideti, haideti!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Salutare!

H. a gatit azi pui a la Jamie Oliver cu sos chinezesc cu ananas si orez, sunt ca un balon!

Bianca, tare mi-ar fi placut sa-l pot vedea pe Vladimir conducand clownii!

Pisik, bine ati revenit acasa!Eu sper sa veniti la intalnire!

Am studiat oferta si spun asa: pensiunea Denisa imi place mult, dar, exact ca Ilinca, ma gandesc cum o fi in conditii de vreme rea pe acolo si parca nu ma prea atrage perspectiva;mi-a placut Fortuna din Tusnad, Edelweissul e ok, cu Lapusna nu m-am lamurit prea bine.

Tufete, daca va atrage ceva prin Alba, sa ziceti, ca pe aici sunt multe variante, numai ca eu m-am gandit ca vreti inspre nord, nu in centru, de-aia n-am sarit cu propuneri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

E, acolo chiar ar fi mishto, sunt camere multe, arata bine si preturile-s rezonabile. Desi nu stiu ce distanta ar fi de la Bucuresti si daca le-ar conveni fetelor (eu daca ma uit pe harta nu mi se pare mai departe ca Harghita sau cu mult mai departe ca Sibiu, dar pe de alta parte eu habar n-am sa apreciez distantele:)))
Pana la urma poate o solutie sa ne vedem ar fi sa facem o intalnire mai "separatista" noi, ostracizatele din zona Bihor, Maramu, Cluj, Alba, Bistritza. Si din Satu Mare ar fi, Zsuzsu si Ilies.Clara dar n-au intrat de-un secol: chiar, unde sunteti, tufete?!

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Io as veni si la intalnirea ostracizatelor!

Pentru noi nu distanta este o problema, ca oricum suntem calatori, dar as vrea sa fie undeva unde pot veni cat mai multe fete.

Mergi la inceput