Violenta si amenintari in cuplu?
Am in cercul meu de prieteni un cuplu mai invarsta sa zi asa,el 39,ea 40 si au impreuna o fetita de cinci ani.Din punctul meu de vedere intotdeauna am zis ca e o relatie ciudata si ca nu se vede nicaieri armonia de cuplu,lui ii plac femeile mai mult decat oricarui barbat cu familie,ea a acceptat ca daca ea lipseste e normal ca el sa aiba pe altcineva si etc...
Totul bine si frumos pana ea descopera ca aceste relatii nu sunt numai in lipsa ei ci si atunci cand ea e acasa si nu e plecata pe la munca dincolo,partea mai nasoala e ca se pare ca el are o relatie extracojugala de mai milt timp,dar totusi nu vrea sa renunte la fetita chiar daca cu ea a incheiat relatia intima de vreo doi ani,in tot acest timp ea a avut parte de violente fizice si verbale din partea lui chiar in fata fetitei lor,si pt aia abia acum a luat hotararea de a se muta de langa el in alta oras,si ottusi vine tot la doua saptamani ca el sa vada fetita.
In principiu el o ameninta ca daca nu aduce fata sa o vada v-a face urat,ea in schimb il ameninta ca daca isi reface viata nu v-a mai vedea fata niciodata.
IAR LA MIJLOC FETITA,TRAUMATIZATA LA MAXIM,PT CA PUR SI SIMPLU NU INTELEGE CE VEDE SI SE INTAMPLA INTRE PARINTII EI.
PS Sincar eu in calitate de mama o condamn pe ea.
Vrea sa stiu si pererile voastre cu privire la acest subiect.
Mami lui Stefan Alexandru,un baietel minunat si fericit
Raspunsuri
roxy spune:
Victory buna, in ce fel o condamni pe mama reaspectiva, pentru ca vrea sa plece de langa cel care o traumatizeaza atat pe ea cat si pe fata sau pentru ca nu a facut-o pana acum?.
Sa stii ca din pozitia de mama din care sustii ca ai scris, cand acasa e totul frumos si nu iti spune nimeni nici du-te mai incolo, e usor sa condamni, da pune-te in locul ei cu un sot ce te inseala la tot pasu si acasa ti-o ei daca zici contra si vezi cum rezolvi, mai ales ca dupa cum vezi nici sa plece nu poate ca e amenintata, nici sa stea.
Te intreb doar pe el de ce nu-l condamni?
buli spune:
vad ca lumea n-are treaba pe aici.
numai se uita peste gard si comenteaza [XX:(]
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
accept92 spune:
buli exact asta vroiam sa observ si eu. Ce ii mai arde pe unii grija de viata altora. Dezgustator!
kariguld spune:
spunei prietenei ca am spus io sa-si ia fetita si sa plece. daca vrea o viata linistita. si tie iti spun, daca vrei sa ajuti cu adevarat, o sfatuiesti in particular, nu deschizi subiect pe forum sa-si dea lumea cu parerea....
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
M-am nascut pentru succes!
blackgirl0 spune:
Si deschizand acest subiect rezolvi... ce?!
Treaba lor ce se intampla in familie, a ta care este? Nu ai copil de scos afara, de plimbat?
violetan spune:
Pe mine m-a enervat o singura chestie: cum dreaq un cuplu de 39-40 de ani este "mai in varsta, sa zic asa"????
In rest...sfatul meu e sa faca cum creada.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Anka74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Pe mine m-a enervat o singura chestie: cum dreaq un cuplu de 39-40 de ani este "mai in varsta, sa zic asa"???? In rest...sfatul meu e sa faca cum creada. |
Eu mustaceam de zor...si ma dadeam rotunda, ca mai am cativa ani (anisori) pana ajung... "mai in varsta"! O avea fata 17 ani, normal ca 39 - 40 i se pare mai in varsta! Dar atunci nu prea ii inteleg preocuparea pt problemele oamenilor in varsta!
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Pe mine m-a enervat o singura chestie: cum dreaq un cuplu de 39-40 de ani este "mai in varsta, sa zic asa"???? |
Adica mai purisani...te cam apropii de varsta, hai?
Stai linistita...viata nu curge dupa parerile altora...
Dar am observat si eu ca tinerii (cu parinti de aprox 40 de ani) au tendinta de a-i imbatrani pe toti cei ce au varsta parintilor lor...adica a babacilor, a batranilor...nimic nou.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008