Viatza in Germania (62)
Raspunsuri - Pagina 16
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Kariguld, cat de mare a fost? Mie mi s-a spus ca e intre 3.6kg-4.4kg.Mi-a zis ca dupa masuratorile capului si corpului e un bebe mare.In cazul asta mai ca ma bucur ca am cezariana ca m-ar face franjuri :)).Oricum nici vorba sa se intoarca. Adriana 40+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani A ticket to hell has never been funnier |
a avut 4 kg!!! si a primit scor apgar 8. nu a mai miscat in ultimile doua zile mai deloc, aveam o burta.......cezariana am avut, altfel nu stiu pe unde iesea
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
helbi spune:
Adriana, si eu tot cezariana am avut. Fata s-a nascut cu 2 sapt mai devreme, dar, nu am ajuns sa programez cezariana,pt ca mie mi s-a rupt apa si am ajuns cu contractii la 7 min,. (numi ca nu aveam voie sa nasc natural). Si a avut 4050 g
Lasa ca o sa fie bine, esti pe maini bune si ziua de 13 o sa-ioparte noroc toata viata
Alina, unde in Mallorca suntetzi?! Nu trimitzi putzin soare si pe aic, ca e un frig si ploua, de zici ca e sfarsit de noiembrie Vacanta placuta si "acumulatzi caldura cit mai multa" ca vetzi avea nevoie
Christel, ma bucur ca lucrurile incep sa ia o intorsatura favorabila voua (ma refer la pb cu antena). Sper sa neauzim curid.
Yasminne, ce face Mara?
Yasmine spune:
Andreia, Mara e bine, e o dulce si cel mai cuminte copil. Doarme toata noapte de cind avea 3 luni, toata noaptea insemnand de la 20:00-7:00. Nici nu stiu ce am facut sa merit asa copil cuminte. Cei mari la fel. Andreas incepe de luni, si Yasmin are prima zi festiva de scoala pe 18 din 20 incepe greul si pt ea. Andreas e foarte bun la gimnastica drept care in concediu a gasit o sala unde s-a antrenat si in concediu aproape in fiecare zi cu exceptia zilelor cit am fost la Mare. Pe de o parte a fost pt. ei o vacanta de vis, pe de alta parte se bucura fiecare in parte ca incep iar scoala.
Panseluta spune:
salut fetelor,
intru scurt sa zic un hallo tuturor si sa-i urez Adrianei mult succes ! Asteptam cu nerabdare vesti de la tine, cand ai nascut! Sunt convinsa ca va fi bine ! Pana atunci insa iti doresc sa savurezi in liniste zilele ramase pana apare bebe!
blackpanterro spune:
Multumesc fetele!
Wow, Andreia, 2 saptamani devreme si 4kg!!
Si eu o simt mare, toata burta e un bebe, unde pun mana simt bebe, cred ca dupa ce iasa ma desumflu ca un balon :)).
Adevarul e ca in Germania e tare bine sa fi gravida, clima e perfecta, desi am avut cateva zile toride am prins mult mai multa ploaie si rece ceea ce m-a ajutat enorm. Nu m-am umflat deloc, nu am retinut deloc apa desi beau cate 3 litri/zi.Cred ca apa chiar a ajutat sa nu pun mult in greutate desi, sincera sa fiu, mananc ca porcul, mult si toata ziua :)).Am luat numai 14 kg pana acum fata de 26 la Aidan.
Adriana 40+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
Panseluta spune:
neata Adriana
ce te invidiez la faza cu mancatul! Aseara visam si eu cu ochii deschisi la un tort cu blatul inchis, cu crema de cocos si ciocolata ...da erau doar vise. La mine o ia razna glicemia daca mananc ce nu trebuie si scade prea incet, drept urmare sunt la "dieta", respect un program relativ strict de mancare si in paralel masor glicemia.De dulciuri nici nu poate fi vorba! Si uite asa, tot am luat pana acum 15 kg si mai am de tras pana pe 19 octombrie.
Retin insa apa la greu, mai nou am probleme cu mainile, ma trezesc dimineata cu ele umflate, fara putere (nu pot inchide pumnii) iar la mana dreapta daca incerc sa o inchid, ma doare nervul din palma in jos spre cot. Cineva imi spunea de sindromul Karpeltunnel...daca e sa fie asta, atunci am pus-o!
In rest, toate bune, pe bebica il simt si eu cam prin toate zonele si ma bucur de fiecare miscare gen Alien pe care o face. Ne mangaiem si ii place, se intinde in burtica sa il mangai...pe spate sau funduletz, ce o fi acolo
o zi minunata tuturor!
blackpanterro spune:
Panseluta, asa am retinut si eu la Aidan apa, am fost uriasa, piciorele ca butucii, mainile, fata la fel. Dar eram in Italia si era ingrozitor de cald.
Eu nu prea sunt fan de dulce dar mai cumpar cate o felie de torta din cand in cand sau cioco alba :)
Adriana 40+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
Camelia spune:
Salutare, fetelor!
Stie cineva vreo manichiurista buna in München? Mi-am facut manichiura cu gel in Ro si am nevoie de o manichiurista buna pentru intretinere.Sunt o multime de saloane, chiar si in apropiere de mine, dar nu m-as duce la intamplare.Am patit-o la coafor si n-as vrea sa o dau in bara si la manichiura. Apropo, poate stiti si vreo coafeza buna.
Multumesc!
MissJJ spune:
Buna fetele!
Sorry ca dau buzna la voi dar am si eu o intrebare:
Ce parere aveti de scaunele de masina www.storchenmuehle.de/index.php?id=30&L=4" target="_blank">Starlight Sp de la Storchenmuhle? Sunt considerate bune dpdv al sigurantei?
Avem si aici si as vrea sa le iau la fetele mele de 2 si 4 ani cate unul pe roz bineinteles, asta daca se potrivesc si la masina noastra, si vroiam sa stiu ce se zice despre ele in Germania.
Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
Panseluta spune:
Sunt suparata foc
Tocmai am venit de la doctor. La 34+ am prea mult lichid amniotic in burtica, fapt ce semnaleaza diabet (am spus mai devreme ca am "toleranta scazut la glucoza", facusem mai demult Glucosetoleranztest si una din 3 valori nu iesise bine, de aici si diagnosticul respectiv). Valorile bebe masurate la echo(cap, femur, burta) sar din scala, bebeul e prea mare si gras ...sare deja de 3,3 kg si are multa grasime sub pielea de pe burtica!
Doctorul m-a bagat pe insulina. Ce ma supara este ca de fapt curba de glicemie la mine arata ok (am grija ce mananc), unica valoare mare e intotdeauna cea de dimineata, la trezire. Apoi a mai fost si doctorul in concediu si apoi bolnav....si doctorita care i-a tinut locul nu a facut echo, a zis ca-l asteptam pe el...asta din cauza nenorocitelor alea de poze 3D,la care numai doctorul se pricepe, de parca pe mine asta ma interesa!. Altfel poate ar fi observat mai dinainte problema (La ultima echo de acum o luna bebe era ok).
Asta e, ca sa fac acum, mergem mai departe....
pupici