Viatza in Germania (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Daca as fi in locul vostru as inchiria casa si asa as plati ratele.Asa ati avea mereu o casa in Germania pe care o puteti vinde mai tarziu sau pastra in caz ca vreti sa va intoarceti.

Adriana 39+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Vikinga, mersi de info. Ciorapi de astia am si eu, comandati prin farmacie (dupa ce mi s-au luat masurile), pe reteta compensata de la medic (n-am platit nimic pe ei). II port si imi fac tare bine.
Eu ma mirasem ca se poarta si la nastere, dar acum m-ai lamurit.

Adriana, am gasit un link dragutel pe tema Beckendlage si posibile proceduri pt rotirea bebeului.Vezi poate linkul te va interesa pt alte info.
http://www.hebamme4u.net/geburt/beckenendlage/wendungen.html

Mergi la inceput

Aveam programare si la intors bebe inainte de ceza dar renunt pt ca ar fi dureros.Simt bebele foarte bine, toata burta mea e un bebe, nu e rotunda deloc, e mai degraba mereu patrata de la intinderi si cum sta direct in fund sunt absolut convinsa ca mai mult rau as face decat bine si daca urasc ideea de cezariana, cezariana de urgenta imi displace si mai mult asa ca daca nu e intoarsa pana in 13 fac ceza si gata.Adevarul e ca sunt satula de toata povestea asta...

Multu de link, din pacate nu pot sa il citesc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

inchiriatul e cea mai buna solutie,asa puteti plati ratele si casa va ramane.
Daca nu ,veti ramane fara casa , fara bunuri,bani etc.
Banca nu va vinde casa la pretul cu care ati cumparat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Multumesc fetelor, doar ca noi excludem ideea de a ne mai intoarce aici sau de a mai detine in viitor aici o proprietate. Speram ca vre-una dintre voi cunoaste legile si poate mi-ar putea spune din punct de vedere legal cum se procedeaza in astfel de cazuri.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Printesa roz,

In legatura cu casa eu cred ca situatia sta asa:
- daca vreti sa scapati de casa mai bine o vindeti singuri. Chemati un gutachter care sa va taxeze casa, sa va spuna valoarea casei pe piata la momentul actual. Asta costa cateva sute de euro. Cand veti sti care e valoarea puteti hotari ce veti face.
- daca nu mai puteti sa platiti ratele la banca, anuntati banca si ei vor hotari de unde vor lua banii. Adica se vor uita la alte proprietati care pot fi valorifcate pt a acoperi dauna. In acest caz e bine sa va eliberai de orice proprietati pana treceti de acest hop, inainte de a pune banca mana pe ele. Dar asta cred ca se intampla numai prin hotarare judecatoreasca, nu sant sigura.
- puteti sa cereti insolventa, adica sa fiti declarati falimentati, dar nici chestia asta nu e usoara. Scapati de casa si de banca dar va trebui sa platiti toti banii pe care ii veti castiga in viitor pe timp de 3 ani (asa e in Olanda), dar cam in toata Europa e asa. Depinde de banca daca va 'iarta' de la plati. ceea ce nu cred.
- daca banca trebuie sa vanda casa fortat, ei o vor vinde cam la valoarea de 70% din valoarea initiala. Restul vor incerca sa recupereze de la voi.

Cu inchiriatul sa nu va bagati, e bataie mare de cap. Costuri si cheltuieli si probleme cu chiriasii. Dupa o perioada de 10 ani sigur trebuie sa bagi multi bani in casa pt renovare. Chiriasi inseamna distrugere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

printesa roz, cautati un berator bun, cineva din domeniul finantarilor (cu experienta vasta/buna) si discutati problema. cunosc pe cineva in Magdeburg, care acum cativa ani a trecut printr-o situatie similara. erau nemti si au emigrat in NZ. si-au rezolvat foarte convenabil problema. costa cateva sute de euro probabil beratorul, dar merita.
in ce oras esti?

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Fetele ajutati-ma va rog...cum se spune la ceai de galbenele in germana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Se spune "Ringelblume" (Calendula officinalis).

PS: Multumesc tuturor pentru raspunsuri....cam incurcata treaba in cazul nostru...

Mergi la inceput

Multumesc de ajutor!

Mergi la inceput