Viatza in Germania (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

da da, Panseluta e cam pe ultima suta de metri, poate o sun sa aflu vestile la cald.alina concediu placut! si juniorul e pregatit pt valurile mediteranei;)?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

hallo doamnelor
o intrebare la voi, mi-ar trebui bicarbonat si nu stiu pe unde sa mai caut. am intrebat pe la Kaufland si Marktkauf, nu este.
aveti idei unde sa mai intreb? Danke

eu folosesc Haus Natron de la Dr Oetker http://www.rezepte-pool.de/images/thumb/d/d8/Natron.jpg/300px-Natron.jpg sau asta http://picture.yatego.com/images/42a9977c26c481.6/188.jpg

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ginuta si tumpi, Danke

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

salutare vikinga,

te-a adus vantul si pe la noi!

Eu sunt bine, cum bine spuneai, pe ultima suta de metri.
Cu Berlinul lucrurile se misca rapid, asa a fost in cazul meu, de fiecare data. Suna totusi si intreaba exact cum e cu actele, ca sa nu faci drumul degeaba. Lucrurile se mai pot schimba de la an la an. De ex.eu la schimbarea paraportului nu a trebuit sa traduc actul respectiv. Iar daca ei se ofera sa o faca, sunt convinsa ca va merge rapid: actul e de fapt standard si ei au sigur o traducere pregatita, pe care doar pun o stampila si te usureaza rapid de niste banuti.

numai bine tuturor

Mergi la inceput

Panseluta cred ca ai o burtica frumoasa foc! Cind e DPN-ul exact?Sa-mi trimiti si mie un sms cind e mom cel mare sa va tin si eu pumnii si sa tin la curent fetele:)ieri pe la 10 noaptea am trimis un email consulatului din berlin, azi dimineata si aveam raspunsul. bravo, asa da.traduceri nu (mai) fac acolo, traducerea nu trebuie apostilata, asa ca e perfect, o sa mearga rapid si cu un traducator autorizat.sper sa nu fie p'acolo imbulzeala lumii, ca mai devreme de 10.30 nu am cum sa ajung in berlin.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

vikinga, salutari la mami de 3 copilasi! fain video din semnatura ta, tu l-ai pus pe youtube? ce mai faceti? esti pe facebook? cum dau de tine sa mai vad niste poze cu voi?
Noi suntem bine, ne preg de cls. a 4-a, pitzu e intr-a 2-a... pana acum se descurca bine. Mai zi de voi.
numai bine!

Mergi la inceput

Cristina te imbratiesz cu draaaag!Pe facebook sunt, hai ca ne gasim acolo, io-s cu numele real acolo, usor de gasit, numai ca am asa o pauza de net luata, de nu era cu actele astea nici nu deschideam computerul. Da' apar io langsam langsam ca pe la noi in nord.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele io habar nu am ce sa pun in geanta de spital...ce sa pun? Pt bebe mi s-a spus sa am numai un schimb de haine pt cand o aducem acasa.Pt mine?Mi s-a spus sa pun orice cred ca mi-ar trebui. M-am gandit la haine de casa, lejere, prosop si produsele de baie. Mai trebuie ceva?

Adriana 39+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Fetele io habar nu am ce sa pun in geanta de spital...ce sa pun? Pt bebe mi s-a spus sa am numai un schimb de haine pt cand o aducem acasa.Pt mine?Mi s-a spus sa pun orice cred ca mi-ar trebui. M-am gandit la haine de casa, lejere, prosop si produsele de baie. Mai trebuie ceva?

Adriana eu mi-am pus o mie de lucruri in bagaj, uite de ce am avut eu nevoie: halat de baie si vreo 3-4 camasi de noapte (poti sa iti iei si pantaloni de tening si tricouri daca iti place mai mult, eu nu m-am simtit bine cu pantaloni din cauza tampoanelor lungi si groase), un tricou lung de-al sotului pt nastere, papuci comozi, slapi pt dus (nu era cabina de dus, asa ca se uda cam toata camera de baie), o gramada de prosoape (unul neaparat pt nastere, celelalte pt ca faci dus de multe ori, la noi camera de baie nu avea fereastra si prosoapele nu se uscau bine), chiloti multi(la noi in spital nu s-au dat de unica folosinta decit dupa nastere), sutien de alaptare (nu l-am prea purtat din cauza unei contuzii la coaste), sosete groase si pullover, in plus ceva care ai putut imbraca prin luna a sasea-saptea pt iesire. In rest: telefon si acumulator, camera foto si acumulator, caiet si pix, o gramada de DEXTRO Energy (mai ales pt faza de nastere), alte dulciuri, apa minerala (tot numai pt nastere, pe urma am primit), pt sot ceva de rontait si bauturi energizante, o carticica cu pozitii de alaptat si niste reviste, un pachet de Einmalwaschlappen si cosmetice, batistutze, actele cerute pt nastere. Cam atit....

Nu am avut nevoie de mingea de masaj, muzica si alte de-astea. Am fost un car de nervi la nastere si nu am suportat sa ma atinga careva si nici de muzica nu mi-a ars.

Pt bebe ai nevoie doar la iesire de imbracaminte plus de scaun pt masina.

Medicamente ceri acolo si primesti, mincarea a fost suficienta (doar dulciuri am pus eu in plus ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multu de raspuns! O sa adaug si sutienele de alaptat si slapii de baie(asa e si aici, fara cabina).Io i-am zis sotului sa imi aduca mancare pe langa ce se da la spital ca io nu pot manca pita cu sunca la cina ca nemtii :)). Ah si camera foto, am uitat de ea.

Mergi la inceput