Luam bebelusii cu noi in concediu?
Raspunsuri - Pagina 8
Zina spune:
Cand am spus ca nu ai inteles nimic din ce-am scris, este exact asa. Am spus asa: "saracutul bebe nu realizeaza aceasta "plecare", adica nu stie bebeul ca este acasa sau la hotel, dar cum se vede treaba ca esti o artagoasa, nu vad de ce ti-as mai da tie explicatii, de scuze sa nu mai vorbesc.
Zina
Laura25 spune:
Zina, marea majoritate a bebelusilor de cateva luni sunt alaptati. Cum sa il lasi in grija bunicilor cateva zile ca sa te simti tu bine sub clar de luna? Cat de egiost trebuie sa fii sa lasi copilul fara hrana cu care este obisnuit, fara atasamentul care vine odata cu alaptatul, doar ca sa te relaxezi? Despre asta e vorba in propozitie.
Si eu am fost la mare cu sotul o saptamana fara copii, cand cei mici aveau 15 luni DAR nu mai erau alaptati, stateau cu bunica fara probleme, ii mai lasasem acolo si stiam ca sunt bine ingrijiti. Dar si plecatul ala a fost cu inima stransa si zeci de telefoane zilnice. A fost singurul concediu in care am plecat fara ei. Dupa aia, numai impreuna.
Da, o iesire 2 face minuni la fizic, la psihic, la relatia dintre sot si sotie. Dar daca aceasta iesire presupune un disconfort major asupra copilului (in cazul de fata vorbim de un bebe care ar fi brusc intarcat), mai bine 'pas'.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
Zina, conform regulamentului, discutam idei, nu persoane. In ultimele 2 mesaje ai trantit o gramada de epitete la persoana Sabinei, nu a ceea ce a spus ea. Domolesti tonul si iti ceri scuze, sau primesti avertisment, conform regulamentului.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Zina spune:
Din punctul meu de vedere, cand ai scris ca am jignit toti bebeii din lume si ca este oribil sa afirm asa ceva, stiindu-ma cum sunt eu fata de copil (si altii), ce sentimente le port, cum ma port, sincera sa fiu ai fi meritat o "palma virtuala".
Sunt satula de cei care judeca intr-un minut pe altii si se ofenseaza de nu mai pot si pe deasupra mai asteapta si scuze. ![]()
Zina
Zina spune:
Laura25, spune-mi care sunt acele o gramada de epitete in penultimele mele 2 mesaje, adresate Sabinei.
Imi pare rau, dar nu este corectitudine aici, si da, prefer sa primesc avertisment.
Zina
Sabina spune:
pai m-ai facut proasta, artagoasa...continui?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo