Epilepsie(4)
Raspunsuri - Pagina 8
ioanacioc spune:
Magda,epilepsie criptogenica focala,singurul diagnostic,altceva nimic,insa avem probleme pe partea vorbirii,Alex va face in curand 6 ani si nu vorbeste,decat balbaieli d'ale lui,fara inteles,insa nu are pus niciun diagnostic,prof.Tismana a spus ca ne axam deocamdata pe stoparea crizelor si apoi vom vedea si ne vom ocupa de restul.
Ne-a spus ce cel mai prost medicament aparut este Keppra, acum parerile sunt impartite.
pisellino spune:
Ioana ce tratament v-a pus acum?
vio las'ca se face bine balerina o sa vezi tu asteapta sa mai treaca umpic timpul
stefanut cum e la servici? te-ai obisnuit?
magda iaca beau cafea lavazza te poftesc si pe tine
POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
stefanut-08 spune:
Buna fetelor,
Si eu va simt lipsa dar chiar daca nu reusesc sa va scriu de cate ori as vrea, sunteti in gandurile mele.
La servici este bine dar trece tare greu timpul. Cred ca ma uit la ceas de o suta de ori si ma gandesc oare ce face puiul meu. Irina sta la mama mea pana incepe gradinita, iar Stefanut sta cu sora mea.Chiar daca stiu ca sora mea il iubeste si are grija de el, nu pot sa nu ma gandesc mereu la el. Eram obisnuita sa fie non stop sub ochii mei asa ca acum e mai greu.
Vio - ma bucur ca RMN-ul este bine, deci nici vorba de ceva metabolic. Si noi o sa mai facem un RMN dar mai asteptam un pic.Cred ca in jurul varstei de 3 ani.
Cata - cred ca Robi este bine ptr ca vad ca esti fericita.Vreau si eu o cafeluta italiana!!
Ioana - sa dea D-zeu ca noul tratament sa ii opreasca crizele lui Alex.
Leti, Magda -
Sa aveti numai zile bune!!
Vio_irina spune:
Ioana,sa dea Domnul sa functioneze noul tratament si Alex sa fie bine.
Magda, o mamica puternica si pozitiva!Succes maine la control.
Te asteptam sa ne povestesti.Pe mine ma intereseaza tot ce scrieti voi aici despre copilasii vostri.
Cata,ai mare dreptate,copiii nostri vor fi bine,doar sa avem putina rabdare,vezi ca ne invatam la lavazza,cred ca tre` sa faci provizii serioase.
Multi,multi pupici lui Robi si tie !
Stefanut,sora ta e insarcinata daca mi-aduc bine aminte?Pai,atunci ii face bine statul cu Stef,e un fel de practica care-o s-o ajute in viitorul apropiat.
Leti, lui Tudor si sa auzim de bine!
Happiness_4_us spune:
Neata si de la noi si multa sanatate puilor mici!
Printre mamicile care au facut investigatii in strainatate, a fost cineva la clinica Behandlungszentrum Vogtareuth, Neuropediatric Clinic and Clinic for Neurorehabilitation
Epilepsy Center for Children and Adolescents
Din Germania?
Aveti idee la cat ajunge o zi de spitalizare?
Multumesc din suflet!
Mamica fluturasului Andrei si 15+
Vio_irina spune:
Nana, si imi pare rau dar nu stiu nimic despre costurile de spitalizare din Germania,insa indraznesc sa te sfatuiesc sa-i trimiti un mail dr.Craiu si sa soliciti aceasta informatie,poate te ajuta cu ceva.
Te pup si te imbratisez cu drag!
stefanut-08 spune:
Buna dimineata,
In sfarsit este week-end si sunt si eu acasa dimineata!!.Ma bucur ca pot bea cafeluta cu voi.
Puiutul meu este bine acum, sta din nou pe picioruse si nu mai este asa de moale. Cred ca se obisnuieste sa stea cu sora mea ptr ca nu mai este asa de mofturos. Se bucura cand ajung acasa si intinde manutele la mine.
Imi fac mereu griji ptr viitor dar incerc sa nu ma gandesc la ce va fi maine,ci doar la ziua de astazi.Trebuie sa am credinta ca D-zeu ma va ajuta in cresterea lui Stefanutz.
Vio - Cum va simtiti acasa?? Cred ca numai gandul ca luna asta veti sta numai acasa iti face bine.Sunt cu gandul la voi!!
Nana - ma bucur ca ne mai citesti. Despre clinica din Germania am auzit si eu si am citit multe despre profesionalismul medicilor de acolo. Si eu sper ca intr-o zi sa putem ajunge acolo.Mult succes!! fluturasului Andrei.
Cata - voi ce faceti in week-end?? Cand incepeti terapiile??lui Robi.
Leti, Magda, Ioana - multa sanatate puiutilor vostri.
Va doresc o zi frumoasa!!
Vio_irina spune:
Sigur credinta in Dumnezeu te va ajuta sa-l cresti pe Stefanut,pentru mine e singura certitudine,in rest totul e neclar...
Ma bucur enorm ca a inceput sa-si revina,ce n-as da sa intinda si Irina manutele spre mine...
E bine acasa, dar de cand ne-am intors de la spital ,mai exact dupa RMN,Irina e agitata,nu se odihneste noaptea,se trezeste des si cateodata plange de n-o pot linisti,ma gandesc sa fie de vina anestezia,imi reprosez ca n-am intrebat anestezistul ce substanta a folosit,nu stiu, dar sper sa-i treaca cat mai repede ca deja vad dublu si ma tin de pereti.Astanoapte a dormit parca mai bine,cu toate astea ma simt mai obosita ca oricand.Pe de alta parte ma gandesc sa nu fie molarii,ca ,mai nou,aflu de la un nepotel de 4 ani ca are 8 , adica 4 sus si 4 jos,si eu care credeam ca am scapat de treaba asta,cel putin pana la 6 ani,mi-e si rusine ca nu-mi mai aduc aminte de la Fla,bine,atunci nici nu calculam asa totul si nu bagam in seama mai nimic,la Irina in schimb, ii numar si firele de par.
Astazi ne-am jucat cu ea si a ras in hohote,n-o mai auzisem de multicel,pe urma a vorbit pe limba ei...are asa un ras cristalin si sanatos si e atat de frumoasa !!!
pe toata lumea de la mic la mare si va doresc sanatate multa!
stefanut-08 spune:
Buna dimineata,
Poftiti repede la o cafeluta buna!! Mai sunt cateva minute pana la ora 8 cand incep programul asa ca de ce sa incep mai repede??
Vio - Sa dea DD ca Irinuca sa se linisteasca curand si sa te odihnesti si tu. Si puiul meu se trezeste noaptea dar nu plange. Pot numara pe degete noptile pe care le-a dormit fara ca sa se trezeasca. Dar ne obisnuim cu orice necaz ptr ca nu avem ce sa facem.Ai dreptate cand spui ca stii si numarul firelor de par la Irina, cred ca toate mamicile cu copilasi speciali suntem asa.
Cata - ce mai spui?? Nu ai mai intrat pe aici!!
Sa aveti o zi cat mai buna!!!