Infidelitate.......din nou
Raspunsuri - Pagina 4
roxy spune:
Lana tu faci cum crezi da eu una nu as putea cununa un cuplu stiind ca mai exista o a treia persoana acolo.Nu as putea sa rad la nunta si sa ma uit daca fina se uita la sot sau la fotograf.
Androix spune:
Eu cred ca n-o sa mai fie nici o nunta si o sa scapi fara sa fie nevoie in nici un fel de interventia ta.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
roxy spune:
Androix in mod normal asa ar trebui sa nu mai fie nici o nunta in aceste conditii. Dar daca viitorul mire habar nu are de toate astea , si nici nu va afla poate decat dupa nunta, atunci va fi o nunta. Dar ce e curios daca viitoarea mireasa e asa de indragostita de fotograf , ce anume o forteaza sa se casatoreasca cu altul ?
lana spune:
Androix cat de mult mi-as dori sa se intample asa!!!!
Ideea e ca daca prietenul ei nu afla....nu prea are cum sa se intample asa ceva.Iar el o idolatrizeaza.
ocebine spune:
Parerea mea este ca trebuie sa limitezi pe cit posibil aceste discutii cu variate colege/prietene/forumuri pe tema posibilei fine.
Nu vad de ce pui pret pe "cuvint" dar nu ai nici o rentinere in a difuza pe toate canalele povestea ei.
Ma enerveaza TERIBIL de mult persoanele care nu au capacitatea de a discuta fata in fata o problema si prefera sa insire la nenumarati cunoscuti/necunoscuti niste detalii intime care nu le privesc.
Strict pe tine te intereseaza daca mai poti fi nasa...daca o birfesti la fiecare colt, parerea mea este ca NU.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
lana spune:
Iti raspund eu roxy.
Fotograful se va casatori cu prietena lui la anul.Personal,nu prea stiu cat de mult o iubeste el pe ea, si mai mult decat atat nu-l considera un "baiat de casa".Are 40 de ani, sta cu maica-si, taica-su cu fratele lui si prietena fratelui(care a trecut si pe la el).Si acum de cand a venit "finul" din strainate ea il viziteaza pe fotograf la el acasa unde e tot familionu'
Dezgustator!!!!
roxy spune:
Incurcate sunt caile ...
multumesc pentru raspuns.Intr-adevar desgustator.Acum daca si viitorul fin ar avea pe una , ar fi macar un echilibru.
lana spune:
ocebinenu consider ca o barfesc atata timp cat nu am dat nume si nici numele meu nu il cunoasteti.
Am considerat ca e mai bine sa povestesc aici decat fata de alti oameni care ne cunosc pe toti.
Am postat acest subiect fiind destul de afectata de ce se intampla si socata ca mi s-au confirmat niste lucruri..Probabil cand ma voi obisnui cu aceasta idee nu voi mai simti nevoia sa povestesc.
Androix spune:
Pai la asta ma gandeam si eu ca e indragostita de ala si o sa renunte ea. Din experienta unor prieteni, ajunsi cunostinte indepartate din cauza unor imprejurari asemanatoare, mai ales daca finul o idolatrizeaza n-o sa creada nici daca ii vede cu ochii lui sau ii aude, ca tot e cu strigaturi. Dimpotriva: dintr-o eventuala discutie cu el tot tu vei iesi sifonata.
In locul tau, eu m-as retrage. Motivele i le-as comunica doar ei si basta. Nu m-ar interesa mai departe. Si as sfatui-o sa-si caute si de lucru, nu pentru asta ci pentru ca imi saboteaza firma recomandand serviciile amantului in timp ce eu am colaborare cu altcineva.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
buli spune:
da' chiar asa: de ce nu vorbesti direct cu fina ta?
se presupune ca ar trebui sa aveti o relatie apropiata si mi se pare normal sa ii spui direct ca ai auzit ca are o relatie cu fotograful si s-o intrebi ce are de gind in continuare.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@