Infidelitate.......din nou
Raspunsuri - Pagina 3
ellej spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ladyJ
Ellej, comportamentul dnei respective nu e cert. Nu a prins-o nimeni in exercitiul functiunii, ca sa ma exprim asa. E vorba de vecina care aude gemete, care la randul ei ii povesteste prietenei care prietena zice ca avea banuieli(???) si care banuieli i s-au confirmat NU de ce a auzit vecina, nuu, ci din alte ´´surse´´. Surse care, ma intreb, or fi fost de fata in dormitorul ala? Ai dreptate, cine tradeaza se numeste tradator, dar cine acuza, pe baza uneor zvonuri, cum se numeste? Eu cred ca prea ne insusim roluri care nu contribuie cu nimic la fericirea proprie. Rolul asta de justitiar in viata altora, ideea asta de a ´´face dreptate´´ sub masca ´´ajutorului´´ si corectitudinii, s-a constatat ca face mai mult rau decat bine. lana, daca ai retineri, nu merge ca nasa pentru acest cuplu. Explica-i angajatei tale de ce ai retineri. |
Cred ca se numeste barfitor?
Dar scopul nu e aruncatul cu pietre in cazul de fata (zic eu) ci se cerea un sfat despre cum sa procedeze. Mi s-ar parea corect sa stea de vorba cu fata, s-o intrebe daca are vreo aventura si sa se retraga discret daca afla ca e adevarat si simte ca nu poate fi o nasa de complezenta. Sunt absolut impotriva amestecului in vietile celorlalti, oricat de apropiati ne-ar fi. Nici daca as afla ca tata la 70 ani are o aventura (putin probabil :)) nu i-as spune mamei, pentru ca alegerile lor personale nu ma privesc.
Problema mea nu e legata de cazul de fata ci, in general, ma irita ca atunci cand indraznesti sa spui lucrurilor pe nume (lucrurilor de care esti sigur) esti taxat drept rautacios. Calitatile pe care cu siguranta le are o persoana nu-i scuza defectele si nu vad de ce as accepta eufemismele dar infiera echivalentul direct, desi in esenta afirmatia e aceeasi. Adica X e "vesel" corespunde, dar X e "fustangiu" nu (exprimare familiara, dar nu vulgara).
buli spune:
ellej, fustangiu e una, dar sa spui ca o femeie guita sub un barbat, mi se pare chiar f urit, indiferent de context, si mai ales cind doar presupui ceva pe baza unei povesti povestite ... din auzite.
eu stiu ca doar porcii guita.
oamenii pot fi si fustangii, birfitori, grobieni etc
nu toate epitetele sint placute, dar alea animaliere is cu atit mai nepoliticoase.
ma rog, pe mine ma zgirie si pe retina si pe timpan, dupa caz. si nu cred ca o purtare urita justifica o nepolitete. desigur e parerea mea, nu e obligatoriu sa fie impartasita.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
victory spune:
Iana, ei zic ca din postura de femeie casatorita sti la ce riscuri se expune aceasta casnicie,daca este adevarat faptul ca viitoarea ta fina are o relatie cu altcineva,pt ca faza ca sunt inca independenti nu tine deloc,e totusi lipsa de respect.
Eu as discuta deschis cu ea,i-as spune franc in fata banuielile,as astepta de la ea raspunsuri pluzibile si apoi as decide daca ii voi mai fi nasa sau nu,de comun acord cu ea.E imposibil sa nu simti ceva in vocea ei sau in gesturi in momentul in care o pui in fata faptului implinit.Sau daca vrei sa te comvingi fa-i o vizita nocturna,eventual te poate ajuta vecina care zici ca o aude si asa vei avea convingerea clara.
Bafta,Anda mami lui Stefan Alexandru
lana spune:
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Sunt sigura de aceasta infidelitate si o sa va spun si de ce.
"Fina" avand o viata atat de tumultoasa simte nevoia sa ii povesteasca cuiva si anume colegei de munca.Astazi i-am dat o zi libera "finei" si am provocat-o intr-o discutie pe cealalta fata.
Mi-a spus f multe lucruri despre relatia celor doi, nu intru in amanunte oricum puse cap la ca se leaga, iau contur.
Deci relatia mireasa -fotograf este adevarata 100%.
lana spune:
Referitor la a refuza sa-i cunun.....nu pot sa dau inapoi.Mai e o luna pana la nunta.......Simt ca mi-as incalca cuvantul.
Mai mult pentru asta am postat aici, sunt f debusolata.....as vrea sa gasesc o solutie care sa ne multumeasca pe toti.
II povesteam unei prietene aceasta situatie si ce-mi zice:Asta sare pe barbatatu!!!!Nu-ti baga Dracu in casa!!!!!
roxy spune:
si atunci ce ai sa faci, ai sa continui si ai sa le fii nas sau te retragi, pentru ca prima varianta nu mi se pare corecta din punctul tau de vedere, iar sa pleci fara sa spui de ce te pune pe tine intr-o postura proasta, pari astfel fara cuvant, adica vezi doamne oamenii se bazeaza pe tine sa le fii nas si tu ii lasi balta inainte de eveniment, deci cazi destul de urat in povestea asta.Eu as spune ca am inteles ca lucrurile nu sunt tocmai ok in acest cuplu si pentru ca nu poti acepta anumite lucruri ce par adevarate, te retragi, asa ei urmand sa lamureasca lucrurile.Si dupa mine, as fi preferat sa stiu inainte de a face pasu ce ii poate capul sotului /sotiei , decat dupa.
roxy spune:
am scris inainte sa vad cel de al doilea raspuns, parerea mea e ca nu e bine sa faci cununia din complezenta.Nasii sunt niste persoane foarte importante pentru un cuplu tanar, si se presupune ca sunt in relatii mai mult decat apropiate , adica sa-si spuna ce au pe suflet, de aceea sunt nasii, ca niste parinti spirituali, nu doar asa la numar.Ceea ce nu e cazul la voi.Retragerea ta in aceste conditii e mai mult decat necesara, pentru ca mai apoi va fi mai greu.
Despre sfatul prietenei, posibil sa fie asa, dar depinde si de sotul tau daca accepta, adica el ar fi principalul vinovat daca respectiva ar putea sari asa usor pe el.
lana spune:
"nimic nu e certitudine aici si mie mi se pare ca te si contrazici. de la "ea nu e genul asta" la "aveam niste banuieli" ajungi la "asta e certitudine" bazata pe "surse"
si mai presupui ca ea n-ar recunoaste. poate n-ar avea ce sa recunoasca (vezi variantele descrise de inaioana), da' tu oricum nu-i vei acorda credit pentru ca tu te-ai hotarat deja care e adevaru'"
Adella 99 nu ma contrazic deloc. Dupa cum am spus in mesajele mele eu am avut o ff buna parere despre ea in moment ce am angajat-o si mi-am convins sotul sa o si cununam(la doua luni dupa ce am cunoscut-o).
In timp ce cunosti o persoana iti schimbi de mai multe ori parerea despre el adica la inceput am crezut ca" nu e genul", dar in timp, dupa ce se intampla niste lucruri ....
espiritu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lana "nimic nu e certitudine aici si mie mi se pare ca te si contrazici. de la "ea nu e genul asta" la "aveam niste banuieli" ajungi la "asta e certitudine" bazata pe "surse" si mai presupui ca ea n-ar recunoaste. poate n-ar avea ce sa recunoasca (vezi variantele descrise de inaioana), da' tu oricum nu-i vei acorda credit pentru ca tu te-ai hotarat deja care e adevaru'" Adella 99 nu ma contrazic deloc. Dupa cum am spus in mesajele mele eu am avut o ff buna parere despre ea in moment ce am angajat-o si mi-am convins sotul sa o si cununam(la doua luni dupa ce am cunoscut-o). In timp ce cunosti o persoana iti schimbi de mai multe ori parerea despre el adica la inceput am crezut ca" nu e genul", dar in timp, dupa ce se intampla niste lucruri .... |
stai sa inteleg si eu ceva.ai angajat-o ca era fidela sotului sau ca e un bun angajat?nu prea vad legatura.
cel mai bun sfat care ti-a fost dat e ala de a discuta cu ea.
I'm not crazy my reality is just different than yours !
lana spune:
roxy ma gandeam la o alta varianta; mi-a sugerat cineva mai sus.
Adica ceva de genul: sa-i spun ca stiu tot si sa se linisteasca, sa nu mai continue in nici un fel aceasta relatie ca altfel ii spun sotului ei tot si renunt la a-i cununa chiar si cu 3 zile inainte de nunta.
Ea este disperata dupa acest fotograf.Daca intra un client in agentie in loc sa-l intrebe daca vrea invitatii sau flori(sau alte servicii pe care le avem noi) ,il intreaba daca nu ar fi interesati de servicii foto-video(in conditiile in care eu am colaborare cu un alt fotograf)!!!!Lucrul asta l-am aflat azi de la colega'.