Bobocei de sept-oct 2008, 2 ani (305)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Niko merci!
Lavinia da mergem la Praid.Scuze ca nu am mai raspuns dar stiam ca atunci plecai si apoi am uitat sa iti raspund.Vom sta 9 zile am facut rezervare la o pensiune o camera tip garsoniera cu o bucatarioara mica, baie si camera.Chiar vroiam sa te intreb cam cat ar trebui sa stea in salina un copil de 2 ani.Noua medicul ne-a zis cam 2 ore pe zi.Nu e cam mult??

Am facut galustile.Deci au iesit simtitor mai bine insa tot am o nemultumire s-au cam imprastiat adica...nu galustile s-au crapat ca el au o forma frumoasa dar s-au mai desprins din ele bucatele mici mici de gris si supa nu arata chiar perfect.Si voi patiti asta??
Cred ca de aia zicea Niko ca unii le fierb in apa apoi le pun in supa ca asa sigur arata supa impecabil.
Hai ca v-am inebunit azi cu galustile mele.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

dya dc vezi ca se fac franjuri inseamna ca mai trebuie sa pui gris, compozitia este prea subtire si nu se incheaga imediat, nu are legatura ca le fierbi in apa separat sau in supa direct.Hai ca si mie ori imi ieseau zdrente ori caramida.

cu K2 in 27s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

eu am facut sauna in casa...la propriu, cat a dormit Crina am facut o ciorba de legume, peste cu legume la cuptor si intre timp am bagat repede un calcat

dya mai trebuie gris cand se fac zdrente, si e mai bine sa le fierbi in supa direct, asa prinde un gust mai bun.

ati incercat sa faceti galuste in lapte?

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Ange, n-am incercat, ies bune??

nu-mi fac blog de turism, el exista, mai scriu cate ceva, dar nu-i al meu
le-ar prinde bine un ajutor si asa stim ce si cum e prin anumite locuri de la persoane de incredere
se numeste prinlume. ro

copilul meu iar nu doarme la pranz...s-a trezit la 10.00 dupa 12,5 ore de somn...asa ca nu am nicio pretentie
a stat cuminte in pat, i-am citit o poveste si inca jumate din alta si acum se joaca, tot in casa
afara e infernal de cald!

am fost la un aruncat de ochi prin magazine si am gasit casca si genunchere/cotiere
n-am luat ca nu aveau decat pe roz, dar maine primesc marfa!!
ii luai un fier de calcat de jucarie ca m-a innebunit si acu "calca" tot ce vede

mama mia, deja va pregatiti de scoala!
io ma pregatesc sufleteste de munca...mai am o saptamana si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Abe la noi cu spalatul cam asa sta treaba - de la inceput de cand i-au aparut primii dintisori ne-am spalat cu nenedent cu periuta aceea degetar..si-i placea tare mult..apoi am terminat-o si n-am mai gasit ..i-am luat o pasta de dinti de la Colgate care desi scrie pe ea ca se poate folosii de la 0 la 6 ani..miroase ca pasta de dinti de adulti. Are periuta de dinti de la NUK. Ei..nu i-a mai placut..l-am lasat in pace..am pus periuta si pasta pe masuta langa pat..acum o ia singur si cere sa-i pun pasta de dinti pe ea. Cred ca a inteles care este treaba. Eu zic ca trebuie perseverat..atrasi sa foloseasca periuta. Chiar am vazut in parc zilele trecute un baietele mai mic decat Radu..avea pe toti dintisorii dungute ca de tartru la baza dintilor.

Diana si eu fac galustele dupa ochi..si nu folosesc ulei.
Daca au iesit imprastiate..inseamna ca nu a fost gris suficient.

Lala mi-se pare super cum ai procedat cu gradinita. E de retinut pentru cand o sa mergem si noi la 3 ani.

Clau noi echipament de ploaie avem o geaca de fas subtire cu gluga detasabila de la Kiabi comandata in Franta si cu pantalonasi de fas.Imi place mult sepcuta voastra cu umbreluta. De unde ati luat-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Dya, 2 ore nu e mult deloc, mie chiar mi se pare putin, avand in vedere ca noi stateam 4-5 ore in fiecare zi. Dar... din pacate, la Praid nici n-o sa puteti respecta aceasta indicatie de 2 ore pt. ca transportul in mina se face cu autocare si exista niste ore fixe la care pleaca spre mina si spre iesire. Din cate stiu eu acest interval e de aprox 4 ore. Cel putin in martie cand am fost noi asa era, acum ca e sezon mai aglomerat, poate-i altfel.
Si anul acesta cand am fost la Salina Turda am stat min. 4 ore in fiecare zi, cu toate ca nu eram legati de vreun program impus de mijloacele de transport - la Turda se intra pe jos si e mai ok asa. Cu autobuzul esti nevoit sa inhalezi gazele de esapament , caci fiind spatiu inchis nu au unde sa se disipeze...

Mergi la inceput

Cristina, umbrela am luat-o de la Caciulata, a fost 5 ron
m-a surprins ca a stat cu ea pe cap, ceea ce e f bine, ca o iau in geanata de acum
dar am vazut si pe la magazinele de 38
tr sa gasesti si prin Craiova

Mergi la inceput

Clau eu i-am facut galuste in lapte, la galuste aceiasi reteta ca la supa insa in lapte pui putin zahar, arome eventual si coaja de lamaie, pui cu lingurita galustele, ies bune si dulci.

Mergi la inceput

Ange, suna fff bine!!

sa vedeti ce copil "mincinos" am
luase o jucarie si vb ca la telefon: "potim? da, da, sunt cuminte!! am papat tot, am facut nana..."
il intreba socru-meu daca nu se culca...de vreo 10 ori...:"am domit, mah si m-am tezit!!"

si ce inteleg copiii:
mai zilele trecute stateam in pat si sotul avea mana la mine pe picior, batea usor ritmul: "tatanule, nu o bate pe mamana!"

Mergi la inceput

Clau , interpreteaza cu totul altfel

cand ma pupa TC vine si crina peste noi zambind toata si se baga peste noi

Mergi la inceput