Bobocei de sept-oct 2008, 2 ani (305)
Raspunsuri - Pagina 5
dyanira spune:
Ange ma bucur ca sunteti ok.
Laura plecam luni, multumim frumos.
Andy ce mai face?Ii place in vacanta?
Nocom deci tot plimbareti sunteti
Faina tricicleta si Dariuta e mortala asa cheliuta.
Claudinna tu faci un blog de turism?Super idee mi se pare.Daca vrei o sa iti dau si eu detalii dupa ce ne intoarcem de la mare si de la Praid.
Abe multumesc pt sugestie.Sa stii ca si eu ma gandeam cam la aceiasi suma 400-450 ron.Ce mai face burtica?Tot fetita a ramas?
Lala eu intrebasem de centura Buc.Multumesc pt informatie m-am linistit
Ma bucur ca au trecut bolile si sunteti ok acuma.
Dididi e bine sa te vada un dr ca e mai sigur.Nu am avut niciodata herpes in zona aia asa ca nu prea stiu ce sa iti zic.
Babytza cum mai sunteti?
Feli ce s-a mai intamplat cu bieti copilasi?
Pe unde o fi Xor???
Dar Bitza demult nu a mai intrat.
Nusha cum te mai simti??
Si proaspetele mamici va asteptam la raport.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nocom spune:
babymom multumim de aprecieri. Da, chiar are un cap frumos si ii sta bine si cheliuta (nu ca am vazut-o vreodata cu plete.....
) 
Trici nu am cumparat-o, am primit-o de la verisorul mai mare, deci nu stiu sa-ti spun cum si de unde..... dar sigur am vazut-o saptamana trecuta cand dadeau mamicile exemple de tricileta fara pedale... Totusi, mi se pare cam micuta, nu se poate ajusta inaltimea si pe la 3 ani deja cred ca e mica sa se dea toata ziua cu ea... Asa la o fugareala merge si la 6 ani, stiu sigur, a probat-o Matei o zi intreaga prin parc!!!!

ange, dya multumim 
claudinna daaaaa, acum mi-am adus aminte modelul vostru. Asa este, a voastra are rotile din spate ff apropiate si se poate sa nu fie destul de stabila, sper sa gasiti repede echipament de protectie ca sa s epoata bucura cat mai repede de jucarie!!! 
dya eu nu am o reteta anume pentru galusti, adica bat un ou si apoi pun gris putin cate putin pana se intareste intr-atat cat sa nu curga din lingurita, nu mai mult... le pun in supa si dupa 5 minute torn cate putina apa rece pe fiecare galusca si le intorc. apoi dupa alte 5 minute mai torn apa rece si pe partea aia si gata, sting focul..... Dar galustile le fac mici, adica le pun cu lingurita, nu cu lingura...... sper sa te ajute macar un pic "reteta mea" 
angelynna82 spune:
Noi am fost in vizita la o fetita carliontata, se pare ca incepe d=si Crina sa se mai invete si cu alti copilasi, evetual se mai si joaca cu e
, caci altfel se trag de par sau se imbratiseaza cu forta
Dya eu le fac precum Nocom, insa nu am rabdare sa pun cu lingurita si le pun cu lingura, ies mai mereu moi insa daca pun prea mult gris ies tari la mijloc
Abe nu stam deloc bine la capitolul spalat pe dinti, refuza cu incapatanare...mie si groaza sa ma uit in gurita ei
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
dyanira spune:
Oau la noi a inceput o furtuna din aia nasoala cu niste tunete

si eu de mica am frica de vreme din asta, off offf vad ca se sperie si Deiu...
Fetele multumesc de reteta prestez imediat si va spun daca mi-au iesit.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Didididi spune:
Ma intorsei de la dr. Este herpes, iau aciclovir pastile+crema. A zis si ea ca e cam ciudat locul, mai ales pentru prima oara. Sa am grija sa nu ia copilul, ca cei mici fac forme foarte urate in gat, cu temperaturi mari. Si acum ma gandesc, nu asta o fi avut copilul de a luat in 2 reprize antibiotic
. Sper ca nu.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
andy.p spune:
Niko cel mai important e sa fii tu impacata cu alegerea facuta,sa simti ca tu ca e cea mai potrivita ptr copilul tau.
Dya mai aveti putin.Cum au iesit galustile??Andy e bine,multumim de intrebare
,la bunici in week-endul asta.Ne-am apucat un pic de teme,se pare ca a uitat destul de mult,da'e normal,zic eu,n-am prea facut nimik![]()
Laviniaa vine,vine scoala:((..ce zice viitorul scolarel??
Angeincet,incet se obisnuiesc ei sa se joace cu alti copii.Am vrut sa-ti zic ca i-am luat Alexiei Nan1+ cu miere.Mi-a facut kk de 3 ori intr-o zi
.L-am pus bine,il dau doar in caz ca nu face doua zile.
Clau faci blog de turism??Super tare
Nocom o scuuumpa Daria
Abe la noi merge bine operatiunea spalat pe dinti.Chiar ii place si ar sta toata ziua cu peria in gura.Mai nou ma si imita cum imi clatesc gura cu apa![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Salutare!! Nu am apucat sa citesc nimic ca sunt in bucatarie de pe la 9,30 ![]() Am o rugaminte dati-mi va rog si mie o reteta de galuste de supa dar pe explicate ca pe net am gasit eu dar de fiecare data cand fac imi ies tari in mijloc. ![]() Pana primesc o reteta ma pun sa citesc din urma... Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Scuze ca nu ti-am raspuns ieri cu galustele, dar am uitat complet.
Eu le fac din ochi sa stii,cinema mi-a zis ca la un ou pui 3 linguri cu varf de gris plus un praf de sare.Dar mie nu mi-au ieist asa, cred ca pun spre 4.
Eu fac asa, pun oul il bat, pun un praf de sare, putin ulei si din ochi gris in ploaie pana nu mai cade din furculitza si imi ies tare moi se topesc in gura.Eu mai adaug si apa rece dupa ce au fiert galustile...aaa si foc mic cand le pui in supa, sau in apa, ca unii le fac separat ca mai inghit din lichid.
Sper ac ai inteles ceva.
cu K2 in 27s si mamica de K1
dyanira spune:
Laura acum ma bag sa le fac ca a venit o vecina pe aici...
Acum ca ai zis cu NAN 1+ cu miere ma gandesc mai bine ca asta o fi cauza pt care Deiu face destul de moale de ceva zile incoace nu e diaree dar e moale fata de pietricelele lui obisnuite.El insa bea de vreo 3 sapt numai cu miere si cred ca acum l-o fi ajuns si pe el efectul ca dupa prima cutie nu avea nimic insa am perseverat si face zilnic chiar si de 2 ori pe zi ba i-am dat si niste smecta intr-o zi ca facuse de 3 ori![]()
Ai incercat si cu lapte de vaca???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babymom75 spune:
Da Laura, incepe scoala si am niste emotii... de nedescris. Tot incerc sa-mi spun ca va fi bine, dar tot stresata sunt. Daca nu face fata copilul??
Victor asteapta scoala, ca l-am tot "antrenat" pentru asta, dar eu stiu... Acum de o sapt. am inceput sa-i fac un program usurel de lectii, ne jucam invatand, si i-am impus o 1/2 de ora de lectura in fiecare zi. In cateva zile se vad deja progresele. Deja a terminat de citit cartea "Harry si dinozaurii se balacesc".
Dya, deci pana la urma mergeti la Praid? Ai primit informatiile ce ti le-am trimis in mesajul privat pe FB? N-ai mai raspuns si nu stiam ce s-a intamplat...
abe spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 In timpul asta el plange de se invineteste, dar la sfarsitul operatiunii rade si-si arata dintii curati si starlucitori multumit, iar noi il laudam pt. cat de proaspata ii e respirtaia si ne prefacem ca ne rastoarna curentul de aer cand sufla spre noi Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor _ "Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile." |

ce distractiv e sa fii parinte!!si mie mi-e frica sa ma uit in gurita la ea, si chiar am observat ca a inceput parca sa i se ingalbeneasca un dinte, apoi daca reusesc sa o spal parca se duce...cam o data la doua zile pot sa o spal...
am uitat sa-ti zic bravo pentru flacaul mare care bate ulita deja, si tie totodata ca esti mamica curajoasa!!
mami de Maria si
26+