Bobocei de sept-oct 2008, 2 ani (305)
Raspunsuri - Pagina 16
dyanira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
In bagaje ai o (inca) masina de spalat??? Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Ada

Nu am reusit sa o mai bag ca nu a incaput, dar tare bine mi-ar fi prins
Glumeam desigur clar a fost o exprimare gresita insa observ ca oricat de obosita esti citesti cu mare atentie tot
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
iarna spune:
buna
o rog pe andreutac sa reactiveze PM pentru ai putea trimite adresa mea si sa primesc intr-un final salopeta roz ursulet pentru care am platit acum multa vreme.(articol licitat la bazarul umanitar)
andreutac te rog sa-mi trimiti un PM pentru a putea stabili detaliile livrarii, starea produsului, daca il mai trimiti sau nu.
angelynna82 spune:
hello,
gata, in sfarsit am scapat de un stres mare, ne-am luat soba in rate
, e bine oricum caci banii cash nu aveam si nici nu ma vad sa strang
, multam de sustinere
Babytza o imbratisare mare si La Multi Ani mamei tale, multa putere si daca ai nevoie de ceva si la orice ora sunt aici
Irina tinem pumnii sa va acomodati 
Nico
imi pare rau ca nu se acomodeaza K, speram sa fie mai bine
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
gaia.nevia spune:
Babytza
multa putere si ma gandesc la voi
sa fie bine.
Dya, doar glumeam, am inteles f bine ce vrei sa spui.
si concediu placut. Daca ai loc in masina, ia-le pe toate, te simti mai safe asa.
Noi suntem deja la a 10a poate iesire in care avem masina plina si nu folosim decat cateva tricouri, o pereche de pantaloni si pampersii. Dar tot nu simt safe sa renunt la majoritatea articolelor.
Atata timp cat le cara masina, nu-i bai.
baby_boy spune:

Babytza
Multa putere!!
Lumi bine ati venit acasa!! Pozici? Ne e dor de hunisori dulci
Diana concediu placut, sa veniti cu bateriile incarcate!!
Elaga bine ai venit !!
Angelynna 
Multa sanate tuturor boboceilor bolnaviori!! Parca sunt prea multi :(
Noi suntem super bine..de 2 zile sunt "mamica mea"
.
Ne pregatim in week-end de un botez la munte..apoi o saptamana pe Transfagarasan. Asa ca toate bune aici.
O noapte linistita tuturor!!!
nushulica spune:
salutare bobocime!!!
in primul rand vreau sa o imbratisez virtual pe babytza 
imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva,eu am ramas socata cand am citit,ultima data cand am intrat eu sa citesc pe aici stiu ca mama ta se simtea bine luat tratamentul,era pe drumul cel bun...sa va dea Dzeu putere !!!
noi suntem ok,ne-am strans de prin concedii am fost si in anglia si la mare si la tara
si la munte,peste tot....n-am umblat anul trecut cand nu aveam burta cat am umblat acum
david e ok,vb din ce in ce mai bine,repeta tot ca un papagal
ne uimeste cu fiecare zi ce trece...de ieri am intrat in faza :nu vreau: si :nu pot:
ma terorizzeaza orice l-as intreba imediat zice nu vreau dar daca isi da seama ca e ceva care de fapt vrea zice repede : ba daaa:
eu si bb asta mic suntem ok,eu cu 16-17 kile mai grasa dar ce mai conteaza![]()
vreau sa va intreb daca mai aveti cumva salvata prin calculator lista cu toate cele necesare pt bb mic in special de la farmacie ce trebuie luat ca la restul m-a mai dus si pe mine capul
(parca n-as fi la al doilea copil aproape ca nu-mi mai aduc aminte cum a fost la david) ...deci daca cumva mai are cineva lista aaia plz dati un pm ca sa selectez sa vad ce mai cumpar
in rest ce sa zic...ca nu prea am citit
am retinut doar ca sunt din ce in ce mai multi bobocei care merg la cresa
oau ce mari sunt...legat de asta sa va zic ce a facut david azi,si de fapt ce face in genral cand il intreaba cineva pe strada ceva, azi eram in piata sa luam fructe autohtone
si o babutza il intreaba cum il cheama si el repede s-a agatat de rochia mea si cum babutza l-a mai intrebat o data hop si-a tras rochia mea peste cap si si-a acoperit fata![]()
mereu face asa,se acopera cu fustele mele cand il intreaba careva ceva...rar se intampla sa raspunda...comunica doar cu persoanele mature care au copii cu ei,in rest pauza![]()
de
David si
32+
Nausica spune:
Iaca si eu, dupa o mie de ani, parca.
Am citit putin de tot din urma.
Noi plecam peste o saptamina in Croatia, stam vreo doua saptamini, asa ca vreau sa le spun din timp "La multi ani!" puiutilor care fac doi ani in curind.
Cipanu' e bine, nu-i mai tace gura. E de-o scumpistenie rara.
Babytza, draga mea, sint alaturi de tine. Stii unde ma gasesti, oricind.
Va pup pe toate.
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nausica Iaca si eu, dupa o mie de ani, parca. Am citit putin de tot din urma. Noi plecam peste o saptamina in Croatia, stam vreo doua saptamini, asa ca vreau sa le spun din timp "La multi ani!" puiutilor care fac doi ani in curind. Cipanu' e bine, nu-i mai tace gura. E de-o scumpistenie rara. Babytza, draga mea, sint alaturi de tine. Stii unde ma gasesti, oricind. Va pup pe toate. Nausica si Ania poze Right now I'm having amnesia and deja vu at the same time. I think I've forgotten this before. |
LUME NOUA...LUME NOUA ...Welcome back

Si nu ne arati si noua printzesa? (ca eu am ramas cu imaginea aia cu ea pictata pe fatza cu spanac

mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Noapte buna bobocime!!!! ![]() Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
Somn usor!

Daria Anastasia (24.09.2008) si