ALATURI DE SILUAN! Puiuti de Randunici 2008! (440)
Raspunsuri - Pagina 20
adriuta spune:
Simo-Mimo La multi ani!! fericire cat cuprinde, sanatate multa multa si tot ce iti doresti tu sa ti se implineasca
Valentina La multi ani!! sa fi sanatoasa si sa ai parte de multe impliniri si bucurii alaturi de familia ta frumoasa.
Eu n-am primit nici un mesaj
...soo
www.aboutsiluan.com ...
Cu rugamintea catre Dumnezeu
sa il tina sanatos pe Micu. Atat conteaza acum si ...nimic mai mult!
. Personal cat timp Siluan e sanatos pentru mine nimic nu conteaza.
fetelor
alexalorena spune:
Pana la urma poate avem toti nevoie de o explicatie. Ca, eu, simplu om, nu inteleg, de ce nu pot fi mai multe blog-uri si mai multe site-uri? Daca toate striga dupa ajutor si dau acelasi cont, unde este problema? Dar la oamenii care au donat pentru ca au citit povestea pe blog-ul acela si vor intra ca sa afle noutati, sume stranse,nu se gandeste nimeni? Asa, simplu, o redirectionare nu da nastere la speculatii? In fond ideea este una: SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! AJUTA-L SI TU! De ce nu se poate ca mesajul acesta sa vina din mai multe parti? Care este logica?
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!
zozela spune:
vine capitolul noou
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!
adriuta spune:
Lorena,e frustrant, stiu...eu am primit dusul asta rece inaintea tuturor, si ai dreptate, ar trebui sa explicam oamenilor motivul...cred ca pe cartela erau ceva banuti
(la cat de incarcata a fost in ultimile zile) pentru mai o fraza sau doua .!! Nu sper decat ca Micu sa fie bine si Simo sa fie prinsa intre 2 iubiri: familia si fetele de pe DC
. Cat sufletelul acela mic e in afara de orice rau ... toate au uitare, cale de scapare si iertare.
daciana.t spune:
e greu sa ne dam seama ce este in sufletul si in gandirea unor persoane, de ce anume i-au anumite decizii, insa tot ce putem face este sa continuam sa ajutam, atat cat putem, atat cat suntem lasati. pana la urma exista cineva acolo sus mai presus de noi care le stie, le intelege si le aranjeaza pe toate. sa nu ne pierdem speranta.
sper, din tot sufletul, ca acesta decizie sa nu aiba o veste trista in spate...
ok, daca dorinta lui Simo este sa stergem blogul asta e, dar ar fi bine sa avem un link catre un alt blog pe care sa il promovam ( eu personal am deschis subiecte si pe alte site-uri de mamici, si vorba cuiva, voi aparea ca si neserioasa...ceea ce nu-mi place, si cred ca nimanui nu-i place, si in asemenea cazuri scuzele nu au loc ) in continuare, cu informatii si noutati in timp real.
pana una alta astept link catre un alt blog agreat.
nu putem intra cu bocanci in sufletul unui om, dar putem intinde o mana de ajutor. sa ne limitam la mana intinsa...
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.blogspot.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+20 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
randunici spune:
Adriuta,aici nu-si mai au rostul comentariile astea! Aici vorbim despre copii si-atat! Restul il dezbatem la umanitare!