ALATURI DE SILUAN! Puiuti de Randunici 2008! (440)
Raspunsuri - Pagina 19
alexalorena spune:
Ma scuzati ca-mi dau cu parerea dar poate nu e vorba de orgolii.Sau poate voi stiti mai multe...Sub presiunea zilelor care trec mai au timp de asa ceva?!
Sa nu fie vorba de o veste proasta, ceva legat de transplant... O, Doamne sa nu ingadui sa se intample o nenorocire! Sa ne rugam pentru ei!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!
ramo_cata spune:
am intrat sa aflu informatii despre Siluan si cand colo ce-mi vad ochii..nici eu nu mai inteleg nimic... imi pare f rau..ma
pentru Siluan si sper din toata inima sa fie bine ...
SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!
ariel_7000 spune:
am vorbit cu Gudinde si este efectiv shocata de decizia luata. ea nu poate posta de la serviciu ce are de zis si ma roaga pe mine sa postez acum mesajul ei:
1. Nu i se pare normal si ok sa dea delete la acest blog caci TOATE, inclusiv ea, am dat mail la sute, mii de persoane, companii care AU NEVOIE sa verifice autenticitatea datelor primite: istoric medical, situatie actuala, conturi...TOT. Mailurile trimise au fost cu aceasta adresa de blog, conturile lui George, care printr-un simplu delete...vor disparea, la fel si credibilitatea noastra. In aceasta situatie TOATE picam de escroace in fatza acestor oameni care au donat sau urmau sa doneze (ma indoiesc ca o va mai face cineva in aceste conditii). Toate acestea pentru a satisface orgoliile nemasurate a unei rude...Este shocata si nu are cuvinte sa exprime dezamagirea pe care o simte fatza de acest SABOTAJ.
2. Nu i se pare normal sa fie afectati de acest lucru cei care ne-au sprijinit din tot sufletul si acum vor avea reputatia afectata! Pe siteul Asociatiei MAME apare link catre acest blog! Acel site este citit de mii se persoane!
In concluzie, ne-am gandit, pentru ca sa putem justifica cererile noastre de ajutor pentru acest copil, dar, totusi sa si respectam dorinta Simonei, dorinta aparuta in urma presiunilor unei anumite persoane, care-si simte orgoliul lezat. Astfel, ne-am gandit ca blogul sa fie sters NUMAI dupa ce vom salva TOATE informatiile si le vom trimite in siguranta pe mail, in caz ca vom fi trase de maneca de catre unele persoane carora le-am solicitat ajutorul si dupa ce va fi pus pe blog, un link de directionare catre campania care se desfasoara pe DC.
Din acest moment, ramane aceasta campanie, pana la momentul in care Simona ne va solicita sa o inchidem.
Gudinde va multumeste de intelegere si recunoaste ca e tare dezamagita de acest Sabotaj venit din partea celor care trebuia sa inteleaga ca ce am facut cu toate, aici, era un ajutor nu o concurenta.
Acest mesaj le este adresat LOR in primul rand si speram sa inteleaga ca Siluan sufera cel mai mult in urma acestor orgolii. Stim ca cititi aici...
EU nu mai am nimic de adaugat la ceea ce m-a rugat Gudinde sa postez. Tristetea si dezamagirea ei, le regasesc si eu si incerc sa-mi adun puterile si sa trec peste frustrarile personale, ca sa pot continua alaturi de Naty la campania de la umanitare. La acest moment ma simt coplesita, sunt nedormita, nemancata, am copii bolnavi, teo a avut continuu febra 39 ... trag aer in piept si-mi zic ca NUMAI Siluan conteaza, nu fitzele unei persoane, careia mi-e jena sa-i dau numele aici, dar, daca ne citeste si sunt convinsa ca o face!!! ii sugerez sa analizeze la cata lume da o mare PALMA prin actiunea ei deloc crestineasca!
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
Dana_Singh spune:

am scris un roman si cind dau send, ma pune sa ma loghez si am pierdut tot mesajul 

incep pe o nota pozitiva....LA multi ani rindinicilor sarbatorite 
La multi Ani Siluan !! sa fi tare si sa vi acasa repede si sanatos.
si pe o nota de 

Ruda, ne ruda, m-ar durea la basca cind e vb de puiul meu.
Si cu asta gata ca scriu cu lacrimi in ochi si plina de spume.
Gata, Olgutza :)
alexalorena spune:
Doamne,ce se intampla cu oamenii??? Dupa cate ati facut, cat v-ati zbatut....V-ati pierdut din timpul dedicat copiilor vostri in perioada asta ca sa trimiteti mesajul mai departe ore in sir, cu sperante peste sperante. Ati cautat clinici, persoane, informatii...Cat timp, cat efort, cata implicare. Si,acum,cata intelegere aveti...
JOS PALARIA, DOAMNELOR!!!!
Eu am aflat de caz de la voi. Si ca mine, alte persoane cu care am vorbit zilele acestea erau la curent cu situatia tot prin intermediul vestilor aflate de la voi, datorita blogului vostru si a raspandirii rapide facute de voi. Pentru ca mamicile pot intelege cel mai bine durerea copilasului bolnav si a mamicii lui. Ati actionat cu forta, cu suflet, cu lacrimi. TOATA ADMIRATIA!!!!
Nu mai au rost comentariile, stiu, dar parca este nedrept ce se intampla.
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!
ariel_7000 spune:
am trimis toate info de pe blog pe mailul comun si pe cel deschis pt siluan (bebesiluan@yahoo.com).
Mihuta, se poate sterge acum TOT ce e in acel blog, cu rugamintea sa pui link catre subiectul la Umanitare.
Asta este ultima mea postare aici referitoare la acest subiect.
Voi mai posta, cu user comun, asa cum am convenit, la subiectul de la Umanitare, unde voi pune noutatile, situatia conturilor, cand o voi avea si...cam atat.
Doamne ajuta sa fie bine! 
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
zozela spune:
Haideti sa nu ne exprimam frustrarile aici,totusi..Imi cer scuze pt.mesajul anterior!
Continuam cu umanitarele,facem ce putem,cat putem,cat timp avem acordul parintilor. Randunicile sunt puternice si unite!Poate durerea ne face sa nu luam cele mai bune decizii,dar cine suntem noi sa judecam?! Important e ca in sufletul nostru,stim ca am luptat si luptam in continuare. Si o facem din dragoste,in niciun caz din obligatie! Haideti sa continuam in nota optimista,cu veselie! Siluan va fi bine! Trebuie!!
Mimo-dai azi ceva de baut? Ma asteapta ciorba-n farfurie,iar eu astept palinca aia!!
Cand mai ajung eu latorturile lui Valen??

Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!
dudurutza spune:
Zoze
a zis Mimo ca se inveseleste ea si apoi apare. Pare-se ca s-a inveselit de tot si a uitat de noi!
sovietica spune:
fetelor, eu nu inteleg nimic din ce se intampla. daca trebuie musai sa stergem blogul, putem oare macar, daca stergti toata informatia, sa puneti la acea adresa un link spre site-ul sau blogul agreat de Simo &familia?
ca si voi, am trimis cazul la toate cunostintele, si... nu stiu ce sa mai zic...
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

cu Alexandru
Ioana-Sofia