Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***235***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anaan sa va faceti bine repede

La al meu tare ii place sa se balaceasca prin balti. Ce poate lua de pe-acolo?

Dieta mea merge bine. Ieri a fost mai greu caci mancam intr-una si tot imi chioraiau matele, dar astazi ma simt f bine si mai usoara

Astazi am o maaaare lene. Tot nu reusesc sa ajung la liman cu calcatul. Am mereu cate un teanc imens de calcat. De 3 zile tot calc, dar nu se mai termina caci si spal multe si tot asa....

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Simonapro, La multi ani lui Sebi

Olishka, spor la calcat. mie nu imi place deloc sa calc dar... pana creste Alexandra tot eu sunt responsabila

Uali, mie bona interna sau oricine altcineva care sa stea cu mine in casa nu imi trebuie pt ca nu ma simt eu confortabil si red ca nici persoana respectiva nu e in largul ei plus ca la noi seara e in familie

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

FTL, va urez un weekend minunat, plec si io acasa de la birou , nu stiu daca mai apuc sa intru aici pana luni, dar voi scrieti-scrieti...

Mergi la inceput

Olishka, astazi ce ai in meniu pt dieta ? succes in continuare

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uali
...precizari:...casa e cumparata deja de mai demult...doar ca stau in cumpana daca sa ma mut sau nu...:)))

Medeea

aolicaaaaaaa, cum sa mai stai pe ganduri????????? la ce povestesti tuacolo e raiul pe pamant fata de centrul bucurestiului; e adevarat, o sa-ti tiuie o perioada urechile din lipsa de zgomot; eu doar visez la asa ceva, la o bucatica de iarba a mea, proprie si personala pe care sa stau cu puii mei, o terasa sa zac in voie pe un sezlong in timp ce ma uit la copii mei care se zbenguie in piscinute gonflabile si fac harmalaia cat casa; dar stii cum se zice.... fa-ti imaginea clara in cap si o sa o ai, deci cu DD ianinte, si sigur o sa am asa ceva, macar pentru nepotei (pe care o sa-i cresc eu ca cea mai tare bunicuta din lume)

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui uali

Chato, noi in peloponez n-am stat efectiv, l-am parcurs de la Pyrgos unde am ajuns din Zakinthos, pana la Neapoli in sud, unde am ajuns seara si am dormit pt ca dimineata sa luam feribotul spre Kithira. noi aici vroiam sa ajungem ca ne recomandase cineva insula asta.
insula care e f misto, dar la jumatea lui septembrie cand am ajuns noi era cam pustie, am vizitat ce era de vizitat, ne-am dus pe la toate plajele si oraselele (ca mie astea-mi plac, cu centrele vechi si inghesuite...).in plus se stricase si vremea, chestie care se intampla foooarte rar, asa am avut noi ghinion...si seara ne-am imbarcat spre atena...dimineata cand am acostat ne-am dus la rafina in port, am luat ferry si in 4 ore eram in mykonos ( mai fusesem cu un an in urma si am vrut sa revin...nu te gandi la prostii, in mykonos sunt de toate pt toti, iar mie imi place o zona anume, mai linistita- plati gyalos).
asadar in peloponez e misto, pe unde am trecut noi cel putin, nu-mi mai amintesc denumiri dar ma mai screm:))
de ex. antica olympia e superba...merita o zi intreaga sa vezi ce minuni au scos arheologii in pamant si ce organizare extraordinara aveau grecii acum vreo 3000 ani (sper sa nu gresesc miile de ani dar erau oricum inainte de Christos).
Intre Gythion si Neapoli, cat am mers cu masina, se intind livezi de portocali si un tarm superb, cu plaje inguste dar realmente superbe...
mai sunt oraselele din munti, de pe traseu, noi am ales drumuri mai "secundare" ca sa vedem mai mult din traditionalul locurilor.

o sa incerc sa-ti dau pe PM un link cu niste poze de anul trecut...sunt si cateva de la Olympia.

Medeea

merci pentru poze si idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Da, si eu cred ca 10 sint cam putine; cel putin asa spera setea mea de cunoastere!
Dar nu ai gasit "pe undeva" 2 pensiuni alaturate?

Multe pentru efort si multi ca esti de gasca

Citat:
citat din mesajul lui novus

Ina

Vesti bune am in sensul ca am gasit destule pensiuni libere pt 01-03 octombrie, problema e cu numarul de camere , majoritate au max 10 camere ceea ce cred eu ca e putin, asa ca maine sper sa le centralizez si sa ne hotaram rapid !!

Alexandra (03.03.09)

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

La sugestia lui Uali, mergem in zona lacului Garda; nu luam decit cazare si, de mincat, o sa mincam in fiecare zi in alta parte pentru ca mie nu-mi place sa stau locului. O sa-ti dau mai multe detalii dupa ce stiu ceva concret; plecam peste 2 saptamini si inca nu avem nimic rezervat pe principiul ardelenesc: " da' ce atita graba"?

Citat:
citat din mesajul lui novus

InaPreda, oare unde mergeti in Italia ? ca m-am apucat de studiat destinatii, nu de alta da' poate cstig la loto si sa fiu pregatita

Alexandra (03.03.09)

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Da' voi aveti toti dintii? Ca io retineam ca si voi sinteti "codasi" la capitolul zimtisori. Pot aparea masele, asa, cind au ele chef, inaintea dintilor?
Sa treceti usor peste perioada care lu' Mutzu ii face zile fripte.

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Am descoperit la David in gura 2 masele, de fapt inceput de masele

Cat dureaza pana ii ies de tot?

Olga, mamica lui David iepurasul

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Ina, am gasit cu mai multe locuri si stai sa vedem la numaratoarea finala ...
Ideea cu 2 pensiuni alaturate nu prea imi surade pt ca stiu cum a fost si la prima intalneala de la Moeciu cand eram in aripi diferite ale cladirii si erau 2 sali de measa, drept pt care ne-am pierdut, plus ca seara cand sa stam la un pahar de vorba tragem la sorti, ca nu bat interfoanele pe km,deci prefer sa fim toti la un loc ca sa nu fie discutii , pe tema asta cel putin

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput