Aspirante. Felicitari Nike,Cami_antonia !!!(548)
Raspunsuri - Pagina 22
walkiria spune:

buna dimineata fetelor, mi-a fost foarte dor de voi, abia azi dimineata v-am citit din nou si am apucat sa citesc decat acest capitol.
Nu va spn ca am stat cu sufletul la gura cand am vazut la prima pagina ca Nike era pe punctul de a naste si aproape am plans cand am citit ca nu se simtea bine micutul Sebastian.
Felicitari din tot sufletul Nike si ma rog la Dumnezeu sa se insanatoseasca micutul tau. Dumnezeu sa va aiba in paza pe amandoi.
Cami antonia FELICITARI pt punctulet, sa fiti sanatosi si tu si puiutul tau din burtica!!!
Fetele eu nu am mai avut timp sa intru deloc, ca suntem si in renovari si am intrat in concediu 2 saptamani, dar a trebuit sa plec din Bucuresti vreo 2 sa rezolv ceva.
Vreau sa pun poza cu nepotica mea pe Picasa, sper sa ma descurc.
Luna asta sigur nu se prinde nimic, ca eu ieri cred ca am ovulat abia, dar cum suntem in post nu am prestat nimic.
intru mai tarziu sa pun poza.
Va puuuuup
madutza_bra spune:
Fetele, hai ca ma bag sa fac capitol nou!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum
11+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
SARA_HS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 ramonlla, nu stiu exact dar dr spune sa-mi fac mutatiile de trombofilie am fost la uscatescu si asa mi-a zis dar sunt asa de scumpe o sa incerc sa le fac sapt viitoare dar eu ma apropii de ovulatie asa ca am inceput deja treaba si o sa iau aspenter preventiv ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lorena, tie ti-a spus cumva, dr. Uscatescu, sa nu ramai insarcinata pana nu faci si analizele pt. risc de trombofilie? Pt. ca mie asa mi-a spus asistenta dna. Viorica, motivand ca, in cazul in care am MTHFR, FVL ori factorul II, e mai bine sa incep tratamentul si apoi sa raman insarcinata
, iar eu imi planuisem sa incep de la ovulatia urmatoare incercarile de a ramane, adica peste 3-4 zile
.. acum, stau si-astept si nu stiu ce sa mai fac!------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...

ajuta-ma sa devin o
sanatos si la termen