Nou stil de viata (301)
Raspunsuri - Pagina 16

CRISCOSTY spune:
'Neata! Poftiti la cafea, ceai si capucino.
Lou, Carmen, multumesc ptr. urari Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut atatia ani.
Lou, Melina este superba Tu arati f.bine..sunteti o familie reusita, sa dea D-zeu sa fiti sanatosi sa va cresteti printesa in liniste si iubire.
Cuscra, sper sa fie mai bine mami
La noi s-a mai racorit un pic...ce bine.
Va pupik pe toate...o zi buna sa aveti

violeta70 spune:
Buna dimineata!
Va multumesc mult pentru urarile adresate tatalui meu.
Gusta
Sabina imi pare rau pentru ce ti se intampla. Doamne -ajuta sa fie bine.
Intr-adevar o mare tragedie ce s-a intamplat la Giulesti. Din pacate aceste intamplari te fac sa te indrepti din ce in ce mai mult catre clinicile particulare. Pacat ca sunt preturile foarte ridicate.
Aceasta intamplare m-a facut sa ma gandesc ca viata noastra este doar in mainile lui Dumnezeu. Ma gandesc cu groaza ca daca as fi reusit fiv-ul in noiembrie, era destul de probabil sa fi fost in perioada in care ar fi trebuit sa nasc. Nu as fi facut-o la Giulesti, insa nu se stie niciodata.
Pana la urma cel mai important este sa fim sanatosi si Dumnezeu are grija de fiecare. Probabil acesti ingerasi trebuiau sa mearga sus, in ceruri.
Zuzilici nu stiu daca ai retinut insa la mine te rog sa treci stagnare. Sunt cu rushii pe cap.
Va pup si va doresc o zi placuta

gusta spune:
sunt rupta de realitate numai pot si gata.
Ieri ii era mai bine azi e mai rau.Caut sa vad cu ce pot veni acasa, caut solutii unde sa o las pe Mara si ma rog sa nu innebunesc.
Am nevoie de o informatie cu ce ajung din Otopeni la gara ca nu stiu si bani de taxiu nu am. urla sufletul in mine.
Marilena si Mara Augusta

Sabina spune:
Dar ce are mama ta, ce boala?
exista un tren care merge in gara de la otopeni, si exista autobuzul 783, il iei pana la piata victoriei si de acolo metroul o statie pana la gara de nord.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo

Sabina spune:
trenul e din ora in ora
http://www.mersultrenurilorcfr.ro/R3.asp?cboDeLa=99998&cboPinaLa=10017&cboVia=0&cboData=8%2F18%2F2010&PleStart=00%3A00&PleEnd=23%3A59&SosStart=00%3A00&SosEnd=23%3A59&cboSort=2&txtTrnImpSos=&txtTrnImpPle=&cboNrMaxConex=0&cboAbatere=150&txtNrInreg=10&Submit=Cautare&lng=1
pe site scrie pretul 3,4 RON, asta inseamna mai putin de un euro...dar vezi si tu la fata locului, oricum, e ieftin.
Cum mi-am alaptat copiii
bb Gheo

gusta spune:
Multumesc Sabina.
Nu stiu ce are ca ieri era mai bine dar de aseara e tot mai rau cu varsaturi, tensiune oscilanta, fara echilibru si nimeni nu imi zice nimic si eu numai pot, si nu vreau mai tarziu sa regret ca nu m-am dus.
Nici nu stiu cat mai pot duce. Ca de ieri olandezul are foaie de concediere si de acuma sa te tii.
Marilena si Mara Augusta

louisea spune:
Gusta citeste aici despre transport http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152857&whichpage=1 .. se pare ca ar fi un bus direct spre gara din ambele aeropoarte (Baneasa si Otopeni)
Crys si noi stateam ieri si vorbeam cum au trecut 8 ani de cand suntem impreuna Timpul trece asa de repede..
Carmen da.. Tu ai mai crescut in inaltime? credeam ca se merge in directia opusa cu varsta
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

puskin spune:
Neata, vad ca nu da nimeni cafea azi, ma sacrific eu.
Marilena incearca sa iti pastrezi luciditatea, altfel nu se rezolva nimic.
Uite, am cautat pe net si un bilet de avion cu plecare maine sau vineri din amsterdam si sosire in Bucuresti gasesti cu 250 euro ( inclusiv intors) la compania aeriana ceheasca ( CSA se numeste). Daca vrei mai multe detalii spune-mi si te ajut cu drag.
Te .

Sabina spune:
gusta, e internata la bacau? de ce nu dai telefon sa vorbesti cu dr si sa afli diagnosticul? faptul ca nu stii nimic medical te etremina.
cand a fost bunica internata mama dat telefon din anglia si a aflat tot ce trebuia sa stie.
Vorba Ruxandrei, fii lucida. Sanattae ae nr 1, olandezu o sa gaseasca job, daca e sanatatos.
Cum mi-am alaptat copiii
bb Gheo