Sezatoarea canadiana(187)Bun venit Felix si Sebi!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maru-mersi,dar din pacate asta a fost datorita aniversarilor- in rest again intru again in pauza-prietenii stiu de ce...

Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

KHRISTIN - ai incercat pe booking.com ? (asta daca nu cauti Cuba - site-ul e american ). La detalii despre hoteluri spun care sunt conditiile pt copil. Noi am avut gratis pt copil de pana la 2 ani, plus "cot" gratuit, si pt copil de 6 ani am avut gratuit cu extra bed in camera, deci am luat camera dubla si am profitat de ambele conditii de gratuitate pt copil. Asta era in Europa, dar who knows. Macar poti cauta in functie de review-urile familiilor cu copii. (exista optiuni acolo)
Un alt avantaj e ca nu iti trag banii la rezervare si te poti razgandi pana cu 48 de ore inainte, sau poti face mai multe rezervari pana te decizi, etc. Plata o vei face la hotel, la check in sau chiar cand pleci.

CGE - gem am cumparat pana acum. Nu suntem mari consumatori, ci din contra. De-aia am si preferat acum sa fac totusi cateva borcane, macar stiu ca nu am pus gel fix, pectina sau ascorbic :)
Daca ar fi mai multi ca mine, ar da faliment o gramada de chestii si ar trai bine magazinele kosher
Mergem des la Anka - cum de n-am vazut eu varza? Multam!

LA MULTI ANI SEBA! Roxana, sa va traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Puneti-ma si pe mine pe lista de film, mi-am mai revenit la normal cu programul si m-am gandit sa-mi mai fac un mic cadou anticipat

Pentru sambata ramane ca mergem, am hotarat cu familionul sa facem iesirea ca o mica excursie, o sa luam trenul si apoi metroul ca sa-i facem o bucurie suplimentara lui Victor. Vreti sa ne dam un loc de intalnire ceva sau ramane sa ne vedem pe acolo ?

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Eu vin maine la film. Unde si cand ne intalnim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Diana iti trimit PM cu numarul meu de celular si ne intalnim acolo. O sa venim si noi dimineata tare daca se aglomereaza mai apoi ca si asa la 12-1 copilu meu e mort de oboseala si vrea la dodo.

Zavalita ce pofta mi-ai facut de sardine! Mi-am adus aminte ca vii de la mare si mi s-a facut si mai pofta de hamsii... N-am mai mancat de vreo 10 ani. Oare exista asa ceva pe-aici, ca n-am vazut. Daca-mi lipseste ceva in Canada e pestele de-acasa. Pastravul ala dulce, yum-yum. Sau din ala afumat in coaja de brad...

Vreau si eu cocota! o sa-mi toc sotul la cap, si asa nu mi-a facut nimic cadou de ziua mea ca i-am zis ca nu-mi trebuie nimic. S-a conformat omul, nu pot sa-l condamn. Totusi o surpriza mica, mica nu m-ar fi deranjat. Of, femeile astea, una zic si alta gandesc.

Multumesc de urari!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -13+ cu posibil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

doloress, eu am vazut ceva pestisori la raionul congelate, mici, gen sardina sau sprot, cred ca la super C...
mai eu ma plangeam la c-ta ca ala nu e peste ce avem noi acolo, si speram sa mananc aici in canada mai mult...eu crapul il numesc pui de balta, ala nu e peste, desi nu zic nu la o plachie, ca de! vin din tulcea, unde pestele se zbate la mal.
acum bugetul e redus dar nici peste nu prea vad ...la adonis ce-am vazut prospaturi mai multe, dar slabut totusi pt atlanticul asta. chiar e contaminat pestele pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Roxana, La Multi Ani fericiti pentru Seba!

Noi anul acesta incepem sa incercam cum e cu Hockey-ul.
Asa am aflat ca sambata, la Arena Doug Harvey, in NDG o sa se intample un sale de echipament:

New & Used Equipment Sale
When: August 14, 2010
Time: 10:00 – 16:00
We are looking for volunteers to help on August 13th and August 14th.
If you are available to help out, please contact Margaret at 514-484-5359
Late registration will be taking place during the sale
for those who have not registered yet.
A $25 late registration fee will be charged.

Noi incepem cls 1 si am avut din mega lista de la scoala doar vreo 7 items de cumparat; ptr restu dam 80$/copil scolii.

Am gasit in Walmart (insa incepusera sa se goleasca deja rafturie), in Bureau en gros si am inteles ca ar fi si in Jean Coutu.

Mai avem de cumparat ceva haine ptr scoala (of, de-am fi avut si noi uniforma) ca la inceputul verii am taiat scurti toti pantalonii pt ca au reusit sa ii rupa pe toti in genunchi.

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Gata, am salvat link-urile Ankai, esti o comoara, pe cuvant ! (mai ales pentru mine care n-am rabdare sa rasfoiesc culinar.ro imi plac asa mura-n gura).
Am uitat sa-ti spun ca totul a fost un succes la ziua lui Victor, multumesc inca o data pentru sugestii
Eu faceam ciulamaua cu sos alb, ca la carte, fierbeam pasarea cu legume, imi lua o groaza de timp, varianta asta e mai rapida, iar la noi ciulamaua e un hit pentru toata familia.

Dar cu gemul ala, o varianta fara zahar ai ? Am cumparat unul in care zice ca au pus suc concentrat de struguri, ma tenteaza sa execut si eu unul de capsuni sau zmeura ca am vazut la noi la Marche de west din astea de la producatorii locali.

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Roxana, La Multi Ani pt. flacau , l-am vazut in niste poze ce sportiv era.

Iselin, cam asa facem si noi cu resorturile. Reteaua Riu ni s-a parut buna intotdeauna, indiferent de destinatia aleasa. De ce ma oftic acum cel mai rau acum, e ca daca mergeam in vara asta, copilul era cotat inca la un an si nu platea nimic, in decembrie dupa ce implineste 2 ani, vom plati pretul total pt. el, darn it . Nu mi se pare deloc fair. Cat despre sarmale, si noi am facut ani de zile aici in foi de vita, cand am descoperit insa bunataturile de frunze murate, numai din alea am manca.

Ankalaura, nu caut in Cuba, c-am fost deja acolo. Noi intotdeauna bookuim online, iar banii stiu ca ti-i iau aici cam cand vor ei, s-ar putea sa fie putin altfel in RO, eu asta remarcam ca e chiar un dezavantaj, in sensul ca daca iau acum bilete pt. decembrie, sint mai usoara la buzunar cu cateva luni inainte de a beneficia de acel serviciu. O sa cercetez si site-ul ala. Merci . Ca tot vorbeai tu de sardine, mie mi-ai facut pofta de scrumbie la tava, nu stiu de unde pana unde...

Cge, asa e preturile de Craciun si March break sint cele mai mari, dar din pacate noi nu prea avem multe alte optiuni. Deci o sa ai doi scolarei de anul asta ? Noi mai boierim cu unul inca vreo cativa ani…O sa am emotii mari, ca la cat de silitoare mi-a fost cupila, vikingul asta mic tare golanas cred ca va fi

Mamaana, phii ce stres. Bine ca ai scapat. Tot criza, se pare…

Zavalita, ma bucur ca-ti place tara de adoptie. Dar cum adica sa ratezi intalnirea la film, tu stii ce faine-s fetele ?

Buflea, foarte informative linkul dat de pitilache. Sper sa reusesti sa obtii viza in timp util.

Mi s-a facut pofta de o salata de rosii cu ceapa…

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

e cineva fan angelina jolie? ca eu m-as duce la salt...si vad ca si inception imi face cu ochiul...doritori????????
aicisea la cavendish langa mine.
http://www.cinemaclock.com/que/Montreal-my-movie-theatres.html

Mergi la inceput