NE RUGAM PENTRU SILUAN! Pui de Randunici (439)
Raspunsuri - Pagina 13
Puppa spune:
gata, am modificat datele contului.
maine o caut si pe tipa de la click si ma mai gandesc ce putem face...
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Puppa gata, am modificat datele contului. maine o caut si pe tipa de la click si ma mai gandesc ce putem face... http://picasaweb.google.com/cristina.catana http://puppa.wordpress.com/ |

Multumesc, multumim!
cory3maz spune:
si pe Naty, cu Iulia-cea-Smecherutza!
Deduc din ce povestesti ca Iulia stie foarte bine sa se abtina afara si isi da drumul liber si cu placere acasa, pe canapea, covor, etc. E clar ca ea sesizeaza diferenta dintre SITUATII... ceea ce pe tine te dispera, pe ea o amuza... e resursa de fun.
Eu zic ca peste week-end sa revii la pampers, si sa continui lectiile astea de luni incolo.
Poate ca ar trebui sa o "imprietenesti" cu olita... poate modelul actual de olitza nu-i place... poate nu-i place culoarea; ce ar fi sa cumparatzi o olitza noua impreuna, pe care sa o aleaga ea.
O metoda ar fi sa folosesti jucariile ei preferate: pune-i pampers si papusii ei preferate; apoi scoate pampersul, spunanadu-i ca "Papusa vrea pipi la olita; Iulia nu vrea si ea la olita?"
Invat-o in joaca sa se apropie de olita; asociaza statul pe olita cu una din activitatile ei preferate, cu chestiile care-i fac placere...
Eu cu Alex desfasor Academia-pe-olita... cand sta pe tron imi cere cartile preferate, pe care le citim si rascitim... eu lui si apoi el mie... urmeaza cutia cu jucarii... pe care o rasturnam si luam la rand fiecare jucarie.
Iulia-Nazdravana!
natynic spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui cory3maz si pe Naty, cu Iulia-cea-Smecherutza!Deduc din ce povestesti ca Iulia stie foarte bine sa se abtina afara si isi da drumul liber si cu placere acasa, pe canapea, covor, etc. E clar ca ea sesizeaza diferenta dintre SITUATII... ceea ce pe tine te dispera, pe ea o amuza... e resursa de fun. Eu zic ca peste week-end sa revii la pampers, si sa continui lectiile astea de luni incolo. Iulia-Nazdravana!Cory, mamik de Larisik (8 ani) si de Alex - 30 martie 2008 |
Cam asa...o nazdravana. Si stii cum poate sa negocieze orice?? Te toaca marunt pana iese FIX in conditiile ei! Buna de ministru de razboi....
cory3maz spune:
Maine dupa-amiaza va apare cazul lui Siluan si pe site-ul cotidianului "BUNA ZIUA IASI".
Naty, am retinut aspectul cu conturile.
ca TOATE SA AIBA SENS!
mimonix spune:
Am c...t steagul si de data asta, asta este ! Am picat testul de diplomatie, n-am reusit sa transmit mesajul
Refuz sa cred ca as avea vreo tangenta cu chestia aia cu "indiferenta" si nu doresc sa isc nicio polemica. Am si scris ca mesajul nu era pentru voi si referitor la voi ci mai mult pentru ei. Macar, coincidenta sau nu, dupa max 30 de minute de la postare, m-a sunat George. Probabil Dumnezeu nu doarme, e adevarat!
Nu, nu e niciun conflict de interese si se pot implica in paralel si DCul si MAME si Patriarhia. Dar va rog , daca puteti sa va puneti un pic in pielea Simonei si sa va imaginati cum e sa sune telefonul de 20 de ori pe zi si fiecare sa vrea ceva ...unul o poza...unul un cont...unul o informatie...unul a gasit un site, unul un spital...unul plange mai tare ca ea...si tot asa. Eu sunt convinsa ca ea e de acord cu orice, cred ca daca o tai nu curge sange si daca-i ceri sa-si faca harakiri pentru binele lui Siluan isi face pe loc. Dar mai cred ca e f obosita si inspaimantata si dezorientata si ....are nevoie de ceva concret. Un nume de doctor, un nume de spital, o suma mare de bani...ceva care sa-i scurteze chinul! In fine....Naty, Ariel, doamnelor ...SCUZE 
----------
M-am amuzat cu Suzuki de Seb si costumele de Mos Craciun (daca e criza , macar sa stim ca o sa aiba ala mic costum de Mos
) Imi pare rau ca Muf e cacacios, asa se pricep ei de bine sa-ti strice tot cheful
Ca parca nu era la fel de "galbena si urat mirositoare" situatia daca se intampla saptamana viitoare, nu? 
Zoze, nu pregatesc nimic de data asta...organizez o "iesire de doamne" la o barfa mica, la o terasa din cartier
Dau de baut mai ales ca saptamana asta am executat prima mea dulceata si tot saptamana asta am capatat primii mei ochelari. Semne de profunda maturitate :)))
Cam atat de pe frontul de vest.
Ma gandesc la Micu si sper din tot sufletul sa-l avem cat mai curand acasa sanatos
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
alinuk spune:
fetelor e dragutz pe ramuricile voastre aici
...parca tot imi vine sa mai intru
vreau sa va intreb ceva
Adriutza nu a mai scris!?
ii inteleg frustrarea si mi-ar parea tare rau sa fie supi
zile bune si racoroase mamicilor si picilor deopotriva!
Alinuk
la doar un pas...multumim!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
cory3maz spune:
MIMONIX ca te revad si recitesc!
Din nuantarea pe care ai dat-o acum situatiei am inteles mai bine mesajul tau anterior:
- ca e o agitatie maxima in jurul lui Simo;
- ca e mult zgomot de fond;
- ca sunt chestii care vin ca nuca-n geam.
Mimonix, inteleg ca vorbesti de vederea de ansamblu... de imixtiunea celor care fac doar DERANJ, fara sa ajute in mod esential. Ai si precizat, de altfel, ca se exclud din discutie demersurile si zbaterile fetelor de aici, si ale celor de la Asociatia MAME, si ale Patriarhiei...
Mimonix,
chestia cu indiferenta nu era inspre tine... era un mesaj general...
In rezumat, din ce am inteles, drumul spre iad e pavat cu bune intentii.
Eu te pup de "doo" ori.
Anaan spune:
Dragi randunici, de cateva zile urmaresc eforturile voastre pentru binele lui Siluan si vreau sa va spun ca sunteti absolut admirabile!Felul in care v-ati mobilizat arata pe deplin ca sunteti niste OAMENI adevarati! Sa dea Dumnezeu ca Siluan sa se faca bine!Va pup cu mare drag!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
ariel_7000 spune:
Sa dea Doamne Doamne sa se stranga repede banii aia multi de la cine poate sa-i dea: afaceristi, Biserica, sponsori! Da, suma aia conteaza cel mai mult, insa si banutii aia mai putini, conteaza acum caci, sa nu uitam, pe langa transplant sunt si alte cheltuili: transportul la clinica unde se va face interventia (cu ambulanta e mai ieftin - X00 euro, insa dureaza mult si e mai greu, cu elicopterul e X000 de euro...), zile de spitalizare, zile...luni, de recuperare, mancare, cazare, drumuri, telefoane...
eu una nu-mi fac iluzii ca o sa pice peste noapte o suma enorma in conturile deschise de noi, insa STIU si SIMT ca macar banii astia, pt cheltuielile auxiliare ii vom strange de la oamenii care ne aud rugamintea de ajutor.
Criza, ne-criza, oameni cu suflet bun inca mai exista! am constatat asta in ultimile zile, cand am vazut cati s-au alaturat cauzei noastre
si au dat, din putinul lor un ban si o vorba buna.
Caci nu numai banii sunt totul, ci si o alinare la nevoie si o rugaciune...
Eu sunt foarte impresionata cati prieteni are acest copilas si cati se gandesc la el! si simt ca impreuna vom reusi! o picatura de apa nu inseamna nimic, insa milioane de picaturi, fac un ocean!
atata am avut de spus, inca sper ca apara "persoana importanta" care sa poata plati pretul pt viata acestui copil! 
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Larisik (8 ani) si de
Alex - 30 martie 2008