PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (193)
Raspunsuri - Pagina 10
dana81 spune:
Buna fete dragi!!!
Va multumesc pentru urarile de ziua Clarei!!!!Am avut o petrecere minunata 2 torturi si multa veselie.
De azi a inceput si tati serviciu asa ca timp de calculator mai deloc.Dar va mai citesc printre picaturi.
Despre noi..mi-a dat Dumnezeu doi copii minunati,Riana doarme mananca si doarme are 5 kg la o luna si jumate, e o cuminte si o frumoasa
,Clara o iubeste nespus.Fiecare doarme cu cate un parinte deocamdata, defapt Riana in patutzul ei cu mine in camera si Cristi cu Clara in alta camera.Cu tot ajutorul pe care il am de la sotz si cu cat is de cuminti amandoua tot sunt rupta de oboseala dar fericitaaaa
Prbleme cu banii din cauza de "25%" avem si noi ohohoooo dar privim cu optimism inainte, asta e sanatosi sa fim
LA MULTI ANI TUTUROR PEPENASILOR DRAGI SARBATORITI LUNA ASTA!!!! -mi-as fi dorit sa nominalizez dar nu am timpul necesar.
VREAU SI EU VA ROG PAROLA DE LA PICASSA
MAMI de
CLARA si
RIANA
vias spune:
gata...ne-am intors din concediu...sa va mai spun ca a fost super-super-super?????? Neaaaaaaaaaaa
Am poze la semnatura!
Va rog sa-mi trimiteti si mie parola de la picassa!
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
monalac spune:
Andreea Maria (ladymina77)
Antonio Matei (AndreeaOr)
Raisa Andreea (michellab)
David Alexandru (iriss27)
Bianca Maria (babyr7)
Maria Sofia (ooka)
LA MULTI ANI!!!!
eu ii am pe amandoi bolnavi,cu febra mare care nu scade cu nimic,sunt varza cu somnul,azi noapte la 1 le faceam dus la amandoi...
am fost ieri acasa la med de familie si au puroi pe amigdale,mi a zis sa nu cumva sa nu le dau antibiotic,asa ca,le dau...codrin n a mai luat de 1 an antibiotic,cris a luat in ult an de 3 ori,cand i s a marit ganglionul,cand am fost internati la budimex pt virusul ala stomacal si acum vreo 2 luni,cand nu mai putea sa respire...
asa ma oftic ca tb sa le dau....
MissJJ spune:
Estrella Bujo a schimbat parola si i-a dat-o si lui Syb, Syb e plecata deci doar daca vine Bujo sau o da alta dintre fete, eu nu o am nici eu.
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy
of 2
estrella80 spune:
Am vazut pozele cu Marina!!! Ai fost o mireasa foarte frumoasa si cred ca ati avut o nunta deosebita!
Iar Sofi.... e superba!!!
Le multumesc fetelor pentru parola, ca s-au milostivit de mine!!
turturica spune:
Vreau si eu parola de la picasa, pliiiiz!!!!!
marina, nu mi-ai mai scris nimic, ziceai ca vrei sa ma intrebi ceva, lasa-mi offlineuri, ca eu intru la ore mai neortodoxe pe mess. Vreau si eu sa te vad mireasa, sint convinsa ca ai fost superba!
ana de bistrita, mersi de reteta de muraturi, am notat-o, scrie-o si pe aia de gogosari, anul asta o sa ma destrabalez in muraturi 
anka, nu pot sa cred, deci voi in atitia ani de cind aveti copii n-ati iesit niciodata doar voi doi intr-o seara pe undeva? Nici macar cind erati la constanta? N-ati lasat-o pe eliza niciodata la mama ta ca sa iesiti? Uau, credeam ca noi sintem cei mai neiesiti in lume de cind avem copil. Ca si-asa, apucam cam o data la 6 luni, cind mai prindem vreo bunica pe la noi sa iesim undeva doar noi doi. Nu ca n-am iesi deloc, ca oricum mergem cu Mara o gramada peste tot, dar cum am fost vineri de exemplu la un restaurant din asta fancy (mi-a facut sotul o surpriza de milioane), n-am fi putut cu copilul. Ah, si ce bine mi-a prins sa stau la un restaurant din asta de fitze, relaxata, linistita si tratata ca o regina. Mi-am incarcat bateriile pe un an cu treaba asta ![]()
Ah, si stiu ca ma tot repet, dar ce-mi place cind te citesc asa de multumita si fericita acolo ...
vicky, si zi asa, te plictisesti fara copil?
moni, mona, imi pare rau s-aud ca puiutii vostri sint bolnavi, sper sa se insanatoseasca in curind. Dar ce nu inteleg, moni, de ce mai tii pediatra asta daca tot e incompetenta si nu ai incredere in ea? Nu poti s-o schimbi? Eu totusi as mai cere parerea unui doctor si as renunta la homeopate daca nu sint destul de puternice pentru ce are Luca, nu lasa sa se agraveze boala.
dana, felicitari pentru viata armonioasa de familie pe care o aveti, e foarte bine ca sotul tau te ajuta cu fetitele.
sibyyyyyy, ati ajuns cu bine in Ro? Cum va simtiti? Pe unde va intoarceti? Astept vesti ![]()
Mami de Mara (19.08.2008)
bobitamica spune:
Am si eu o rugaminte..v-ati confruntat cu viermisorii??Stiu,maine ma duc sa ii fac examen coproparazitologic,dar am vazut catratamentul de baza ataca ficatul. Nu i-as da pentru ca mi-e teama...
daca stiti ceva pe tema asta...va rog din suflet,luminat-ma si pe mine.
Si as vrea si eu parola de pe picasa sa o ppot vedea pe Marina..
va multumesc
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008