Prietene la bine si la greu - 39
Raspunsuri - Pagina 17
padi spune:
Salutare,
Va trimit putina racoare de aici de la noi (tocmai s-a terminat ploaia).
Noi suntem bine. Acelasi program, nimic nou. (busilim la greu, ne ridicam in picioare tinandu-ne de orice, bagam in gura toate, in afara de mancare).
Va pup pe toate (in special pe Lavi - sper sa se termine odata necazurile, ca ati avut destule ).
Adriana de Laura (08.12.2009)
monica_80 spune:
Dia sarumana de raspunsul cu dintocii, a mai inceput sa dispara piticu
de scump Maria 13.12.2009
Lidia74 spune:
Dragele mele,
Va pup pe toate....De o saptamana ma gandesc mereu la voi insa nu am mai avut nici o tragere de inima sa intru sa scriu. Am venit de la medic cu un verdict care mi-a taiat un pic din elanul meu da a ramane insarcinata. Antibioticele care mi-au fost administrate cand am pierdut sarcina mi-au pus la pamant sistemul imunitar care se reface in timp dar care mi-a dat mari batai de cap. Mi-au dat tratament (cam costisitor ce-i drept) si sper sa fie totul ok. Cat despre o viitoare sarcina, cum mi-a spus medicul, poate fi vorba doar peste 1,5 -2 ani. Of...si uite asa, timpul trece...Incerc sa ma bucur de ce am si sa vad partea frumoasa a vietii. Una peste alta lucrez mult pentru ca trebuie sa termin cu doctoratul la 1 sept si mai am o gramada de facut. Va pup pe toate. Imi sunteti toate dragi si va am mereu in inima mea.
P.S.: Nu am citit nimic din urma dar sper sa fiti bine si voi si bebeii vostri.
RamonaCopot spune:
neata
daca va zic ca eu beau bere la ora asta radeti de mine? nah...si apoi ce?? sarbatoresc .... ca sunt singura acasa, adica cu Dominic doar. stefi a plecat cu ma-sa la TM la control la cardio si cum au iesit ei pe usa mi-am luat berea din frigi, am dat drumul la muzica, in casti, si party . Cuscrella, nu ai pile pe la un dr Ivanica, parca, sa il mituiesc sa o mai tina pe soacra-mea pe acolo macar luna asta???
Lavi, frumos plan cu cununia religioasa. si la noi trebuia sa fie anul asta, dar nah... c'est la vie. Daca o sa mai am masina pana atunci, tare mi-ar placea sa vin si eu, nu cred ca m-ati da afara, chiar si neinvitata , numa sa vad ce fac cu soricelul.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
floricik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b uffff, mai spuneti-mi si mie va rog trucuri de desfundat canal, incercat, apa rece, apa calda, masaj cu crema, pompa, copil in toate pozitiile, sot nu am acasa by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) |
Eu cand am patit-o, am facut masaj la dus, cu apa fierbinte. Dar masam cu multa forta. Bafta.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
RamonaCopot spune:
Lavi, daca e vb de scaunel din ala de baie, nu il vrei pe al lui Dominic?? ca sta de atata timp nefolosit...
Ramona ,
laurairina13 spune:
RamoniXXX, de ce credeam eu ca tati Stefi e deja plecat? ca asa intelesesem ...
Lidia, ma bucur sa te citesc, doar ca m-a intristat si pe mine verdictul dat de medicul tau. Ai mai fost si la alt medic sa mai ceri inca o parere???Adica asa negre sunt previziunile, parca imi vine mie sa plang
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
dana n. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui floricik
Eu cand am patit-o, am facut masaj la dus, cu apa fierbinte. Dar masam cu multa forta. Bafta. Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009 www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3 |
Si eu la fel...apa calda sa curga continuu pe san si masat puternic. Imi amintesc ca intr-o zi m-a masat moasa...o facea asa de tare de tipam.
Raluci, sper sa treaca repede si sa nu se complice.
Off Lidia, imi pare rau ... sa te refaci cat mai repede.
Licurici, felicitari! Deci rechinasa o cauta si striga pe mama.
Many, poate ne intalnim pe acolo. si Delphinul este in Lara...la 10 km de aeroport.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
Albume foto
RamonaCopot spune:
nop...doar in 12 septembrie pleaca.
eu cu chiria nu am inaintat deloc. numai din alea mobilate gasev si cel mai ieftin 150 euro, pe care nu mi-i permit. as fi vrut ceva nemobilat, pt ca e mai ieftin si pt ca imi pot duce mobila mea, pe care nu vreau sa o las aici, dar si in eventualitatea ca o sa strice Dominic ceva si sa nu fie cazul de platit mobila. plus ca majoritatea cand au auzit de copil mic, sub 1 an..au dat inapoi.
Ramona ,
RamonaCopot spune:
pana la urma cred ca o sa ma mut la strehaia, dar cum fac cu mobila si toate cele de aici? unde sa le duc? ca la maslina asta nu vreau sa ii las nici capacele de la wc, tot o sa imi iau, de rau ce m-a suparat.
astept sa se trezesca Dominic sa ma duc pe la birou la fete cu el, ca tot trag de mine de cateva luni sa ajung si pe la ele si le tot mint. acum e innorat si e bine de iesit, numa sa nu ma prinda furtuna.
Ramona ,