Prietene la bine si la greu - 39
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Raluci, io pe caldurile astea nu i-am mai facut deloc masaj rechinasei, ca ramanea toata uleioasa, sau cremoasa in functie cu ce o masam..si transpira mititica. Stiu..mai e varianta masaj inainte de baie, da nu stiu cum reusim ca mereu ii facem baita pe ultima suta de metri cand e obosita, maraita plictisita, si la masaj nu mai sta nicidecum. |
noi numa inainte ii facem masaj, adica tac-so
by Raluca, full time mother for Remus Andrei
![](bubumica.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
Raluci, bravo pt perseverenta. Ar cam trebui si noi sa o mai masagim din cand in cand.., rusine mie! Si Monica zicea ca e ft bun masajul..
Andre, am spalat asa parchetu: apa 3l, 10lingurite otet de ala de mere, putin detergent de vase, si 10 picaturi de tea tree. Acu vino tu si zi-mi daca am facut o mare prostie. Da nu mai voiam sa astept sa linga asta mica pe acolo si sa busileasca
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
laurairina13 spune:
i-am dat si eu mesaj Lidiei in dimineata asta, dar vad ca nu am primit nici un raspuns. Incep sa imi fac griji.. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
laurairina13 spune:
cra-cra: nu va zic pe mine mandrie si ce sentiment minunat, am iesit din camera si m-am dus pe hol, iar fiimea dupa mine in 4 labe miorlaind ma-ma-ma-ma
. E prima data cand paraseste teritoriul-adica camera- si iese in hol, cu scopul sa ma urmareasca
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cory_B/Cory_B.jpg)
Cory_B spune:
Laurici-felicitari pt rechinasa cea scumpa si plimbareataFetele, si eu o sa comand masinuta aia, dar de pe Mutoys.de...e super nice si are exact ce caut eu , ca si accesorii. La noi am studiat piata, nu am gasit nimic sa ma incante plus preturi astronomice,nejustificate.Va spuneam zilele trecute de plans la baitza, ei bine...aseara ne-am gandit sa incercam altceva...si i-am facut baitza in piscina
( e una mica mica pe care nu am folosit-o deloc) si surpriza: nu numai ca nu a plans nici o secunda, a ras in hohte, f incantat
Deci probabil cadita ii provoaca niscaiva repulsie-nu inteleg dc pt ca nu s-a speriat niciodata in ea...anyway...Ii mai fac baitza 2-3 zile in piscinuta si apoi incerc iar cadita
Cea mai fericita mamica de
Andrei Nicolas (21.10.2009)
Andrecluj spune:
Va pup, va multumesc, Licurici ai spalat perfect, tea tree dezinfecteaza, celelalte ingrediente nu o fac, decat alcoolul pentru gresie. Deci e perfect, lasa rechinasa sa linga tot. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
laviniablaga spune:
Licurix, felicitari pentru Rechinasa plimbareata si strigatoare de mama...nu-ti incapi in piele de mandra ce esti...emiti mandrie prin fiecare caracter din mesaj
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
uffff, mai spuneti-mi si mie va rog trucuri de desfundat canal, incercat, apa rece, apa calda, masaj cu crema, pompa, copil in toate pozitiile, sot nu am acasa
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Va pup, va multumesc, Licurici ai spalat perfect, tea tree dezinfecteaza, celelalte ingrediente nu o fac, decat alcoolul pentru gresie. Deci e perfect, lasa rechinasa sa linga tot. ![]() |
Multam!! [pufuleti][pufuleti][pufuleti][pufuleti]
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Ti-as fi trimis floricele da stiu ca ma fugareai cu ele
![](icon_smile_cool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
laviniablaga spune:
Cory ma bucur ca ati reusit sa treceti peste problema cu baita. Si noi am intampinat probleme similare...dar de cand face baie in cadita mare...e totul bine. Prima data l-am bagat cu sotul, dar acum sta singurel...mai trebuie sa ii cumpar un scaunel din acela special...ca sa nu mai imi fie incomod la spalat si totul va fi in regula!