La Dovlecelu' vesel *3*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Ma duc si eu la somni-somni.

Pupici, pupici......

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Noapte bunå!

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 9+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

hai ma...s-a spart gashca? acu'cand mi-am laut si eu o inghetata Magnum cassic, sa mearga bine cu berile voastre.

raportez: io am fost la yoga si am stat si in maini si cu picioarele sus pe pereti. super tare. nu ma mai doare gatul si simt ca sunt cu 5cm mai inalta. de fericire, bag o inghetata.

anomis ce bine imi pare sa te revad. io v-am vazut si pozele din Bulgaria, dar neuron batran si obosit...uita de la mana pana la gura. Baiatul tau e un frumos si un simpatic. Am inteles eu bine sau e ziua tatalui tau? daca da...la multi ani...daca nu....e acelasi neuron nenorocit.

dana te pup draga mea. ma bucur ca Ana a inceput sa paseasca hotarat. Cu ce mi-ai povestit tu, m-am lamurit ca nu toti copii de doi ani sunt la fel. Eu am fost vreo 3 ori la rand la niste prieteni care au un baietel de 2 ani si mi l-a cam capacit pe bebita al meu. chiar daca Aidan statea intr-un colt si lingea la un balon, venea si-i tragea una peste cap sau ii dadea cate un picior. plus ca nu-l lasa sa puna pe nici o jucarie de-ale lui. A trebuit sa fim vigilenti si chiar daca l-au certat ai lui, in 2 minute venea si-i mai ardea una. Si al meu statea la primire. dupa ce-i trecea plansul, ii zambea si-i vorbea. Dar nu l-a imbunat. Am pus-o pe seama ca eram acasa la el, pe teritoriul lui si e cam gelos...sa vedem cum o fi pustiu'meu la 2 ani.

hepi ce fain te oboseste Maia. Eu inseara asta l-am primit obosit gata de culcare ca in timp ce am fost la yoga, ta-su l-a plimbat in parca.

si minune mare...azi a mancat trei mese. mango dimineata legume cu quinoa la pranz si seara. si am pus un praf de sare ca m-a disperat cu foamea pe care o face. nu stiu daca e coincidenta, dar cert e ca a mancat foarte bine.

cam asta e bilantul. la noi e frig, parca vine toamana. seara asta a fost exact ca o seara de toamna, de septembrie. oare chiar asa de repede sa vina?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'morning

Doamnelor,cafea?

Uka,cu intarizre, la multi ani sotului!

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Si DA, si eu beau berica aproape seara de seara, asa rece de-mi cad dintii.....

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

faci asta ca sa cada si sa nu trebuiasca sa mai mergi la dentist?
te pup Luci. Si pe toata lumea

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

va salut dragelor!

Hepi, prichinduta este bine, voioasa, face mici progrese zilnic si ne umple sufletul de bucurie; daca ar si papa mai mult as fi in mega extaz...de cateva zile legumele(in care punem carnita/ou) le respinge total (imi da cu manuta peste lingurita si intoarce capul ); la fel si cerealele..am ramas cu fructele (nectarina este in top in momentul acesta) si laptic; de fapt, stai ca mint...astazi nu i-am mai blenduit legumele, ci doar le-am pasat, iar carnita am tocat-o marunt, marunt si a mancat binisor..poate ca asta era problema, nu stiu; vedem maine cum va fi!

si mai tii minte ca eu eram aia de ma bateam cu pumnu'n piept si ziceam ca "masa-i masa"..eheee! daca ne-ai vedeam acum...nu mai vrea sa stea in scaun, asa ca masa o serveste pe jos, printre jucarele, pe unde are ea chef..se mai ridica pe un scaun, mai ia o gurita de mancare, busileste pana pe hol, eu dupa ea si tot asa..orice, numai sa manance!

cu cresa o sa fie mai problematic..nu cred ca vom reusi sa o ducem prea curand, dar am aflat ca exista niste centre de joaca in oras unde poti sa mergi cu copilul, numai ca trebuie sa ramai cu el acolo, sa-l supraveghezi..nu-i bai! alta treaba nu am!
Ma bucur din suflet ca Maia sta cuminte cu Buni cat esti tu la serviciu..o sarut pe caputul drag!

Maria mai, parca l-am vazut pe bebita al tau capacit de copilasul acela :(..si el, dragutul, incerca sa se joace..asa este! sunt diferiti copilasii...comportamentul lor depinde de multe; cumnata mea i-a tot povestit lui Alex de Ana, i-a aratat poze cu ea "uite ea este ana, este verisoara ta etc etc"..pare cam aiurea daca te gandesti ca este un copil de doar 2 ani si ca nu pricepe el prea multe...modul cum a reactionat Alex cam anuleaza o astfel de gandire! a fost super, super dragut si dragastos! la un moment dat, alergand prin casa si Ana fiind in patru labe pe jos, a lovit-o cu genunchiul in cap..ea a inceput sa planga, iar el s-a asezat pe vine langa ea, o privea cu niste ochisori tare tristi si zicea "au,au au"

Uka sper ca ati ajuns cu bine acasa!

Monis

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Salutes!
Un cosmar de drum, ce sa mai..
Precedat de un cosmar de noapte, cu treziri mii, diaree, urlaciuni.. d-astea..
Da am ajuns acasa la noi in blocul racoros!
Mely, merci de cafea..buna ti-a mai iesit dear!
Dana, pup prichinduta mica si mofturici.. Ce frumos povestesti de ea! Am vazut si poze, ce mult s-a schimbat, e maricia si asa finutaaaa... Sa fie sanatoasa puiuta mamii!!
Eu refuz sa alerg dupa junioara mea cu mancarea, poate e gresit, dar intodeauna cand intoarce capul stiu ca s-a terminat si nu mai insist.. E si foarte capoasa, daca a zis ea ca "ne !", , atunci "ne" ramane nene..pot sa vin si cu fanfara ! Oare cu cine seamana asa capoasa?
Sunt groaznic de obosota, ma doare capul, nu am mancat decat niste chipsuri .. Am comandat ceva acum o ora si vad ca se grabeste sa vina.. Oof, bine macar ca a adormit trompeta ..macar o ora sa doarma..
Revin imediat ce capat si eu niste puteri..

Hai va pa!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Si DA, si eu beau berica aproape seara de seara, asa rece de-mi cad dintii.....

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

faci asta ca sa cada si sa nu trebuiasca sa mai mergi la dentist?
te pup Luci. Si pe toata lumea

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

...si toata lumea te pupa inapoi!
V-ati intors? Gata cu virusul, sper! Poze aveti sa vad si eu bronzu' de 2 mai?

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Ai timp de 3 pupici? Alex rules !!

_

Mergi la inceput