La Dovlecelu' vesel *3*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Manga ca sa fac o gluma proasta

....daca dansa e cea clonata pot sa spun ca e chiar draguta. Nu ma asteptam sa aiba un corn in frunte dar nici sa fie asa dragalasa

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

La multe lunite inainte Anna, Rares-Costin, Eric! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi, pui dragi!

uka, la multi ani pentru sot. sa fiti fericiti si sa va iubiti. i-ai luat cadou ?

ce frumoasa e vacuta clonata.

Mai revin printre picaturi...

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Ola dragelor,
mi-am bagat puii la nani, ma duc sa fac diverse, dar am vrut sa va salut.
imi place tare discutia asta pro/versus evoluie, am si eu pareri despre treaba asta, dar evident ca nu am timp sa ma laud cu ele.

mai, ieri am salvat o vrabie amarata care nu putea sa zboare...i-am dat paine, i-am dat apa, i-am facut culcul din earba si azi dimineata am gasit-o sub forma de bucati imprastiata in curte. sunt tare suparata, mai ales ca nu stiu vinovatul. s-o fi sinucis?

hai gata ca v-am zis prea multe.
va doresc pa

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Manga ca sa fac o gluma proasta

....daca dansa e cea clonata pot sa spun ca e chiar draguta. Nu ma asteptam sa aiba un corn in frunte dar nici sa fie asa dragalasa

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

neatza ... chiar draguta vaca asta. aveti dreptate. au avut multe incercari pana s-o faca asa faina...cred ca asta e partea buna a clonarii...nu iese prima oara, a doua oara...pana la urma a n-spea oara tot iese.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

xggg, suede - va imbratisez cu drag. sunteti foarte, foarte dragute. si da, ne lipsiti. stiu ca nu e prea facil sa urmariti in 2 locuri. nici noua nu ne este. va vine sau nu sa credeti, si noi va urmarim. in fapt, am spus ca nu vom mai scrie acolo pentru ca am fost gresit intelese, nu ca nu vom citi. acolo sunt prietene dragi, acolo sunteti VOI, sunt dovlecei de care ne-am atasat.
dupa mesajul lui xggg, mai ca stateam pe ganduri. dar...ne-am revenit repede citind mesaje de genul acesta:

"hai ca si ele exagereaza de nu au aer .. pe bune, chiar m-am enervat acum, de ce sa fie crispate? una e sa faci glume, bascalie, si alta e sa ajungi sa-ti bati joc si sa iei la misto persoane ptr anumite lucruri pe care le fac sau care le plac .. este foarte clar ca la mijloc e numai orgoliu si mandrie .. ATAT!"

...si ne-am dat seama ca nimic nu s-a schimbat.

voi ce-ati face in locul nostru? cum ne-am putea noi intoarce? stiu, e greu sa fi impartial. e greu sa poti deveni un arbitru corect. eu stiu 2 arbitrii corecti: pe CRACIUNESCU si pe Raluk .

tuturor mamicilor de dovlecei le transmit ca niciodata, dar niciodata nu am avut in intentie sa-mi bat joc de cineva. nu o fac nici in viata reala. uka? o crede cineva pe uka in stare sa batjocureasca pe cineva? mai, o faci atunci cand esti lipsit de educatie, atunci cand iti lipsesc cele mai elementare norme de bun simt. tare rau imi pare ca astfel de impresii am lasat. dar parerea de rau trece repede cand realizez ca de fapt nu de noi vorbiti .

ati fost si sunteti cu mine in gand mereu. pentru astfel de interpretari va transmit ca nu voi mai posta la acel topic. aici incercam sa nu contorizam cate glume sunt si cate dicutii serioase.
dar voi citi cand pot, cand voi avea vreme. m-am reintors la job acum...

va pup dragelor si oricand doriti sa veniti pe la noi, va asteptam cu mare, mare drag. daga vreti sa stiti de maia si de carina...aici puteti afla. daca credeti vreodata ca va putem ajuta cu ceva, oricand o vom face cu placere. daca credeti vreodata ca ne puteti da informatii care noua ne scapa, va rugam sa o faceti. daca vreti sa ne sfatuim, sa facem schimb de impresii si info, tare ne-ar placea.

maia va transmite salutari . iar eu va spun ca sunt tare fericita si ca dorm tare linistita. asta ca sa inchei in stilul meu atat de apreciat .

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Draga mea Dana,
E adevarat ca fiecare cuvant poate sa ranseaca si e cu atat mai dureros atunci cand esti ranit de persoane in care ai investit afectiv si de care nu te leaga nimic altceva decat investita aceasta (nu relatii de sange sau legale). Reactia naturala este sa te inchizi ca un melcusor pe care o mana uriasa l-a atins si sa-ti spui ca n-ai nici timpul nici energia sufleteasca sa investesti in niste relatii care iti pot provoca disconfort si chiar tristete. Si ai dreptate.
Numai ca, vezi tu, grupul nostru, desi prea mare (cel putini din punct de vedere sociologic) s-a consolidat ca un grup de suport asemanator pe alocuri cu o familie. Si intr-o familie atat de mare si diversa vor fi intotdeauna conflicte. Dar daca unele dintre fete au spus lucruri care te-au ranit, aceasta nu inseamna nici pe departe ca grupul in intregime te-a respins. Dimpotriva, exista multe mamici acolo care sufera pentru ca tu si Uka ati plecat. Si imi pare rau sa le vad asa.
Vezi tu, nobletea sufleteasca nu inseamna sa tii la fetele astea pentru ceea ce spun sau fac ci impotriva acestui fapt. Iar eu am intrezarit aceasta trasatura sufleteasca la tine.
Poate ca dincolo de faptul ca te simti trista sau chiar jignita, vei gasi puterea sa te intorci la noi. Pentru noi aceasta ar insemna o dovada a faptului ca in ciuda tuturor greselilor pe care le facem, a tuturor dificultatilor si problemelor cu care ne confruntam, avem o sansa sa rezistam impreuna. Si sa crestem. Ca sfarsitul inevitabil al unui grup care nu are nici o baza fizica nu trebuie sa fie destramarea. Ca intr-o zi vom putea depana povestiri de scoala, de liceu sau... (cine stie?) de nunta copiilor nostri. Si vom face istorie impreuna. Nu fiindca am stiut ce sa spunem intotdeauna. Ci impotriva faptului ca uneori am dat cu bata in balta cu gratie si ne-am ranit unele pe celelalte. Si fiindca am gasit puterea sa trecem peste ranile noatre, sa ne iertam si sa culegem florile crescute pe mormanele de mizerie din lumea noastra.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Imi permit sa o citez pe Danutza1979 la topicul celalalt. Sper sa nu se supere.

Citat:

Am citit mai devreme ce fac fetele de la sept-oct. 2010 si parca am retrait emotiile noastre de dinainte de nastere si din ultimele 2 luni. Ce frumos....ce minune am trait.
Sa nu uitam ce ne leaga, cate momente frumoase, cum ne-am anuntat rand pe rand sarcinile, apoi dublul test, ecografiile, sexul copilului, primele poze cu fetisoarele lor, primele lovituri, primele intoarceri, cum suna inimioara lor la ecografii, cum sughitau in burtica, cum ne pregateam bagajele pt. spital si pt. acasa pt. bebe, cum au aparut primii dovlecei, cata emotie la fiecare dintre noi, primele poze, venirea acasa, colicii, regurgitatul, primul zambet, primul ras cristalin, primele intoarceri ale puilor, statul in fundulet, ridicatul pe marginea patului, primele manute ridicate spre mami gen - vreau in brate -, mersul de-a buselea, mersul de manute.
Va dati seama cate ne leaga si cate ne-am impartasit una alteia aici pe forum?
Si odiseea continua. Ce clipe minunate ne asteapta:)

Si sa fac un ultim apel: haideti sa nu mai fim 2 grupuri cand de fapt suntem unul: mamici de dovlecei 2009!

Va imbratisez cu drag.

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Hepi, Uka va imbratisez dragelor!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Mai fetelor vreau sa stiti ca eu va iubesc si daca sunteti aici. E adevarat ce zice Bia si ca ar fi mai frumos sa fie ca inainte. E decizia voastra. Daca voi decideti ca va e mai bine aici eu promit sa va urmaresc si aici. Sper insa ca veti reveni acasa pt ca pt mine acasa este dincolo, acolo unde ne-am cunoscut si acolo unde ne-am acomodat unele cu altele si unde s-au legat prietenii frumoase.

Hepi multumesc tare mult pt ajutor. Sper sa fie ok Maia si sa te descurci exemplar cu serviciul.

Va pup.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Hepi esti foarte draguta...
Uka sa-ti traisca sotul!!!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

La multi ani tati de Carina! sa te bucuri de minunile tale de acasa, ai de ce sa fii mandru!
tare frumos o fi acolo la voi...chitari, vinoase , Carinoase

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput