***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(124)***
Raspunsuri - Pagina 11
lbelciug spune:
Gata, tocmai am terminat conservele cu ghiveci pt iarna. Are o aroma, mama-mama! Am pus si niste cimbru cules de la Budva de pe munte, e super parfumat! Mi-au iesit 12 borcane de 800g si unul de 400g. Zilele trecute am pus rosii cherry la borcan si de asemeni am pus fasole tot conserva. Otetul de mere deja miroase a otet chiar daca mai are de stat 4 sapt pana-i gata efectiv.
Mmm, ma simt tare bine sa stiu ca avem hrana naturala din gradina pt acum si pt la iarna.
Alyna24, da, asa e, Ben10 s-a propagat de la Matei la Bogdan, mai ca-si furau unul de la altul discurile de la ceasuri (au lansatoare).
Da, la gradina am muncit si inca o fac dar mai putin, adica acum mai mult culeg caci doar suntem in luna lui gustar, nu?
Alynta27, ma bucur ca ti-au placut pozele!
Didi, e mai fac baietii? Nu ne-ai povestit nimic despre sejurul in ro, cum v-ati simtit?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
mica0307 spune:
liv foarte frumoase pozele din concediu, dar si cele din gradina. Bravo tie ca poti sa le faci asa pe toate....noi inca mai avem camara la mama
.
didi welcome back. Cum a fost sejurul in Ro?
Vad ca multi capsunei se pregatesc de gradi...succes! Maya reincepe luni, 30 aug dupa 2,5 luni de vacanta...deja ii e dor, vrea sa mearga.
Noua ne-au cerut ca analize: exudat nazal + faringian, copro si avizul epidemiologic de la medicul de familie. Maine mergem sa le facem.
arcadia spune:
Liv, esti extraordinara! Ca ai timp sa le faci pe toate
Wow, ce fain ca mancati din gradina proprie si ai pus pentru iarna
la poze ma uit maine, acum is rupta..
Calin merge de pe 15 la gradi, pana atunci mai stam aici la aer curat 
Azi, la 9 luni de la nastere, am din nou rusi
Am facut un calcul si in fix 4 ani, de cand am ramas insarcinata cu C si pana acum, am avut rusi numai 10 luni
asta da viata ![]()
Mami de
Calin Gabriel si
Ioana Carolina
vas spune:
ceau.
ce mai fac capsuneii, se pregatesc de gradi????? Doamne fetelor ce mai trece timpul ......parca uneori mi se pare ca visez.
Alyna, v-am admirat ce mult ati crescut !!!!!!! foarte frumosi!
Liviana, la Eforie Nord am fost, dar sincer a fost prea aglomerat anul asta....nu aveai loc la Debarcader. Dar a fost frumos, eu cel putin m-am simtit foarte bine, acum acasa parca tot ma mai ia cate o repriza de greturi si varsaturi. dar va trece si va fi bine.
Noi incepem gradi pe 15 sept. si ea e incantata. Vom vedea petnru cat timp.
va pup, mai revin.
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu
alynta27 spune:
Vas multumesc!
Alina-Mirela
38+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
madaiulia spune:
Liv ce am mai salivat la legumele si conservele tale. Te admir tare mult pentru cum reusesti sa le faci pe toate.
La noi legumele si conservele sunt in mare parte din gradina bunicilor si preparate de mama.
Noi inca nu ne-am hotarat de cand mergem la gradi, cred ca totusi de pe 15, desi Andrei intreaba mereu cand incepe gradinita si e nerabdator sa-si reintalneasca prietenii de acolo.
Alynta ce putin mai este! Sa ne anunti sa punem majoretele! Baietii sunt tot la bunica?
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
alynta27 spune:
Madaiulia suntem cu totii "la bunica", mai exact David sta mai mult la bunici si eu cu Matei la sora mea(la mica distanta)! Dupa serviciu vine si tati! Sunt la 50 km de maternitate! Duminica strangem cortul si acasa!![]()
Alina-Mirela
38+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Salutare! AM intrat la "semnat condica"! Ma apropii de termen si sa nu ma da-ti disparuta din peisaj! Am contractii haotice, nedureroase! ASta de cateva saptamani! Sunt mai nervoasa! Noroc ca am ajutor la baieti!
Acasa ma asteapta 18 kg de rosii-din gradina finilor. Am sa fac suc de rosii! As vrea sa coc si vinete, dar sa vad daca nu nasc intre timp! O zi buna! ![]()
Alina-Mirela
38+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
mica0307 spune:
Fetelor ce faceti ca am ajuns pe pagina 2....
alynta spor la treaba si sa ne anunti cand punem majoretele.
doxinu spune:
Buna fetele! Io am inceput seerviciul si fiind toata ziua plecata,pot doar sa citiesc, ceva asa, printre picaturi![]()
Sunt tare in urma cu cititul.......dar..........
vreau sa o felicit pe: LIVIANA pentru concediu si conserve
, pe arcadia pentru noua casuta, pe An@ pentru Ana inotatoarea
(super!Si Stefan inoata binisor,am ajuns pana la jumatatea bazinului si ii plac si lui tare scufundarile).
Alina mai ai putin, am vazut .Iti tin pumnii si sa dea DUMNEZEU sa fie totul bine