Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 16
Nu ma supar, Doamne fereste. Cum sa ma supar. Dar....hai sa iti zic...
Vecina mea e medicul nostru de familie, are copil de 14 ani. Prietena ei cea mai buna - care i-a 'crescut' copilul - e si pediatra lui Dani. Ambele mi-au recomandat kiwi. Vecina mi-a zis ca a fost primul fruct al copilului ei.
So..io ce sa mai cred din asta? Nu i-am dat primul fruct kiwi, dar nici nu ma feresc de el. Nu a patit nimic de la kiwi, in schimb a facut moale spre apos de la dovlecel, desi eu va aud pe voi ca le dati piure de dovlecel si puneti si la supa, etc. Eu i-am dat o buc mica cu morcov la steamer si nu i-a priit. Nu a vomat, dar a facut apos vreo 8 scaune ieri.
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cmDa si eu am colega la munca si ii da baietelului ei kiwi de mult si e de o varsta cu Yannis. Nu are nimic ala mic chiar mananca cu pofta si baleste cand vede sucul .. Ii mai da si grefruit. I-am dat si eu lu Yannis dar a luat o gura si a inceput sa urle nenica sa te tii! ... Eu i-am pus pe limba si zeama de la capsuni si nu a avut nimic.
Lorex ne--a trimit ieri un citat in care spunea sa ne ferim si de morcovul crud ... Pai cu sa ne ferim daca asta e primul care se da bebeilor. Nici numai stii ce sa crezi si dupa cine sa te iei.

de
Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

[url=http://lilypie.com]
[/url]

Maria Alexandra 26.03.2010
doarme 12 ore pe noapte...daca a a dormit la 9 pm, la 9 am e treaz , dar cum i-am facut programul incat sa doarma dupa ce pleaca tati la munca , adica 10:30pm, doarme pana la 10:30. tata vine acasa la 8:30 am, mami pleaca la 6:40, si mami e linistita ca doarme cand e ea la munca si nu tre sa il linisteasca nimeni.
si tot asa pana ajungem la consistenta dorita) apoi pe la 5pm ceva cereale cu banane, cu portocale sau orez(milupa),iar somn....apoi pe la 8 cand se trezeste inca 10 min lm, si somn pe la 10 pm cu tzitzi in gura.
) si in plus au tot felul de combinatii.pe momentele zilei : mic dejun, masa, cina, dessert... nu zic ca am sa ii dau numai din alea...ca as ajunge la faliment
" target="_blank"> Arthur, l'amour de papa et maman
de 2 ochi albastri

" target="_blank"> Arthur, l'amour de papa et maman