Palatoschizis(4)Roxa, Lili, Nicoleta, curaj!
Raspunsuri - Pagina 21
liliana26 spune:
gynie,bebe meu e ok cu palatul si papa bine ,asa ca nu avem nevoie de bibe;poate sunt parinti care au nevoie intr-adevar...multumim oricum!
sorryn81 spune:
cellia78 eu iti multumesc foarte mult pentru ajutor, si nu-i absolut nici o problema. Eu astept linistit pana ai timp liber sa poti scrie , iar puiutului tau insanatosire grabnica, mai ales ca operatia se apropie.
ginye55, e adevarat ca acomodarea cu o tetina depinde de la copil la copil, dar e foarte important ca la inceput sa-l inveti pe copil cu ea. Cand am cumparat tetina, si am dus-o la maternitate, primele 2-3 mese au fost dezastruoase: lapte pe nas, se ineca cu ea, era jale. Toate asistentele si doctorii ne spuneau ca nu are rost sa mai insistam si sa luam de la Medela. Nevastamea a insistat , si dupa 3-4 mese a invatat-o pe mititica sa manance iar acum......e super.
Sa va bucurati de casuta si sa fiti sanatosi in ea! Felicitari!
Juke, salutare! Deci nu prea exista solutie cu suzeta. Oricum, fiemea se pare ca devine din ce in ce mai hoata si cum observa ca nu curge nimik din ea, incepe sa planga si o impinde cu limba afara. N-o mai putem pacali
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliana26 gynie,bebe meu e ok cu palatul si papa bine ,asa ca nu avem nevoie de bibe;poate sunt parinti care au nevoie intr-adevar...multumim oricum! |
Scuze...sunt dusa cu cercul...da...stiu ca puiul tau e bine cu palatul...scuze, scuze, scuze...azi sunt picata in cap rau...euforia.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
corina_tutza spune:
Flori, sa va bucurati de casuta!Pe cand mutarea?Si LA MULTI ANI pentru sora ta, petrecere frumoasa!!!!!!
Cecilia, deci Adelina are muci....o sa ma supar eu pe ea...Aaa, ieri cat pe aici sa va sun. Am iesit in parc la voi in zona si mi-a venit ideea sa va sun, dar toanta si-a uitat telefonul acasa.
Sorin, puteti incerca suzeta cu tetina numarul trei de la Nuk, arata exact ca tetina cu care papa Clara.
Nicoleta, esti o curajoasa, mie mi-a fost teama sa ies cu Radu pana in operatie, am iesit cand inca avea firele la buza si reactiile oamenilor m-au demoralizat foarte mult, nu-mi venea sa mai ies din casa. Acum nu-i condamn, poate si eu as fi reactionat la fel. Dar totusi stau si ma gandesc ca, copil fiind, am stat ceva vreme in Budimex si am vazut copii cu buza despicata, ei bine nu m-a marcat deloc. Nu inteleg de ce adultii se socheaza cand vad asa ceva.Eu zic ca este o malformatie destul de comuna, de care stie toata lumea, stiam eu un copil de 12 ani, dar un adult?
NicoletaZ spune:
Corina, pe mine nu prea ma intereseaza in general ce vorbeste lumea. Plus ca eu o consider un copil normal, fara nici o problema. Si parerea mea a fost tot timpul ceva de genul "cui nu-i place sa nu se uite". Si am incercat sa ma comport exact cum m-as fi comportat daca nu ar fi avut nici o problema. Nu stiu daca am gresit sau nu, dar eu asa consider ca este normal. Si ea are dreptul sa se bucure de tot ce se bucura ceilalti copii.
jullyy spune:
Buna fetelor! In primul rand mult curaj noilor veniti si multa sanatate puiutzilor!!! Doamne-Doamne e cu noi!
Maaam#259;#259;#259;... de cand n-am mai scris... Acum mi-am dat seama dupa ce am vazut ca ati mai deschis un capitol... Am fost super aglomerati in ultimul timp. Mai intai cu cumatria Raysei, la sfarsitul lui iulie, si apoi o gramada de umblaturi prin spitale cu rude, prieteni, nasi, cumetri... Toti au avut cate o problema de sanatate,si a trebuit sa ne ocupam de fiecare in parte. Ca apoi sa plecam si noi (pe 7 august) la Timisoara la primul control. Acolo am primit o veste buna si una mai putin buna. Cea buna ar fi ca exista lueta numai ca e despicata, partea proasta e ca e prins si un pic din palatul dur, desi noi credeam ca e doar palatul moale despicat. In fine... Prof. Urtila o va opera pe Rai in jurul varstei de 1 an, cel mai probabil la inceputul lui mai 2011. Desi eram foarte stapani pe noi pana am ajuns acolo, dupa ce-am iesit de la dl prof, ne-a apucat pe amandoi frica de operatie. Suntem departe de moment oarecum, dar stiu ca va trece foarte repede timpul, si ne este tot mai teama de momentul interventiei. Dar ne rugam lui Dumnezeu sa treaca Rai cu bine de aceste hopuri.
In legatura cu laptele Humana AR... nu prea ne prieste noua... l-am folosit dupa cele 2 luni de san si nu lua mai nimic in greutate si era constipata de i-am facut clisme acasa. Dupa 2 saptamani am trecut pe Topfer si a luat 1300g intr-o luna si face scaun ca de san. Cu regurgutatul ne-am obisnuit. Nu prea mai da pe nasuc. Doar daca bea ceiut. Dar l-am mai redus putin ca ne-a facut un episod cam urat la Herculane in concediu si am decis sa nu-i mai dau decat daca e musai.
Am ramas mult in urma cu noutatile. Promit sa ma pun la punct si sa revin cat de repede.
Pupici la pitici!!!!
Anca-Iulia mami de Raysa-Nicol (12.04.2010)-despicatura incompleta de palat unilaterala
corina_tutza spune:
Nicoleta, sti ce? Ai dreptate, asa voi face si eu de acum in colo!!! Pentru mine este copilul meu perfect, frumos, destept si il iubesc cu toata fiinta mea. Ce cred altii, nu trebuie sa ma intereseze. Eu ma gandeam la perioada cand o sa intre in colectivitate, sa nu fie respins de ceilalti copii.Copiii sunt sinceri, directi, cruzi, nu stiu sa menajeze.Pana acum nu m-am lovit de asa ceva, am fost in concediu si doua fetite cum il vedeau, veneau sa-l pupaceasca. Acum ma gandesc ca depinde si de educatia copiiilor, (deci vom avea numai prieteni bine educati ) de educatoare.
Anca, sa va traiasca micuta crestina!!!
A, aseara Vlad s-a tuns singur, eu in dormitor cu Radu, soata la calculator cu treaba si el copil cuminte desena si decupa....si a decupat pana a ajuns la MOT!!!Acum trebuie tuns periuta!!!!
liliana26 spune:
fetele,va rog ajutati-ma si pe mine:ati dat ceiut la bebe sub o luna?i-am luat babycalm,dar se stramba de mama focului cand ii dau;nu i-am pus zahar,desi o dr mi-a zis sa-i fac in casa cu flori de tei si musetel si sa-i pun o lgt zahar;citisem ca nu se da zahar copiilor sub un an;pe de alta parte babydrink-ul contine mult zahar am inteles...
ce ma afatuiti?