Palatoschizis(4)Roxa, Lili, Nicoleta, curaj!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana26 spune:

Buna fetele!Va multumim pt gandurile bune!De ieri suntem deja acasa...Am cunoscut-o pe ceci,o super femeie,insa eu eram si inca sunt destul de epuizata si nici nu mai stiu f mult din ce am vb cu ea...m-a incurajat mult,mi-a acordat ajutorul ei pt viitoarea operatie...ce sa mai-nici nu stiu de unde ,dar m-am trezit cu ea langa mine;e un trimis de-al lui Dumnezeu,e clar!

Serban al nostru e un cumintel,papa la san de-mi rupe sfarcurile,mai cu greu din stangul,ca pica despicatura exact unde ar tb el sa traga,dar are o puteree...ieri l-a veriicat un al doilea medic si,ca si cel de la nastere,ne-a zis ca nu are si palatul afectat...de fapt,se vede...buzita e si cu gingia si nasucul,oare tb mai multe operatii?ii va fi afectata cresterea dintisorilor?

roxa,ma bucur enorm pt reusita operatiei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Buna Liliana si sa-ti traiasca puiutul Serban! Ma bucur nespus ca nu are si palatul afectat. Deci nu este nevoie decat de o singura interventie, peste cateva luni si poate ceva retus la nasuc pana la varsta scolara.Cu dintisorii vor fi ceva probleme, o sa poarte si aparat dentar dar totusi gandeste pozitiv si bucura-te ca nu este si palatul afectat, cum este cazul baietelului meu. Nu te mai gandi la ce o sa fie pe timp indelungat.Important este ca bebe sa ia bine in greuatate, si la cum povestesti ca papa....nici nu ma indoiesc ca va fi altfel, o sa ai un bursucel! Il pupic pe bebe mic si pentru mami

Mergi la inceput

Roxana m-ai facut sa rad...faza cu portiera masinii uitata deschisa...Eu la a doua operatie eram aparent "stabila", de fapt asa credeam, asa imi impuneam sa fiu, dar nu era asa...de exemplu pe mine m-a sunat o fosta colega de serviciu chiar cand Radu era in operatie.Pai crezi ca mi-am amintit ca am vorbit cu ea? Nu...imi amintesc ca am vorbit cu Flori si cu Cecilia in rest blanc!!! Am vazut ca am vorbit cu tipa dupa o luna si juma cand mi-am verificat apelurile primite si atunci mi-am amintit ca am vorbit...dar nu mai stiu ce!

Mergi la inceput

Fetelor de Nicoleta stie cineva ceva? Elena mami de Giulia tinea legetura cu ea ! Elena????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Care va sa zica......mai am putine minute pana ce Frosa va face ochi; si zic sa arunc un ochi p-aci.

Cand am ajuns la mesajul Lilianei am ramas inmarmurita; stau si privesc tamp si nu stiu ce reactie sa am; curg lacrimi siroaie si incerc sa pricep ce as putea sa-ti raspund, Liliana, la un asa mesaj; cred ca a-ti multumi e putin; incerc sa spun ca nu fac pe modesta si nici pe fitzoasa dar chiar nu merit sa se spuna despre mine asa ceva; sunt un simplu om, ca noi toti de altfel; fiecare din noi avem o menire pe pamantul asta, pana ce vom inchide ochii; multi realizeaza ce menire au atunci cand trec "dincolo"; unii " se prind" mai devreme" ; eu inca nu stiu ce menire mi-a "repartizat" Domnul nostru; poate ca o fi asta, sa incerc sa mangai omul suparat; poate faptul ca incerc sa ma zbat putin pt oamenii de langa mine; nu astept nici macar multumiri; e suficient pt mine sa stiu ca am reusit ceea ce altii nu au stiut sau nu au vrut pt mine anul trecut, cand sufeream caineste; poate ca putinul pe care incerc sa-l ofer altor mamici suferinde e suficient de bine si de mult pt ele. Pt ca imi e necaz ca nu pot mai mult; pot doar sa incurajez, sa mangai, sa sterg lacrimi. E putin.
Mesajul tau mi-a adus lacrimi in ochi si pt ca e lauda (si nu pricep pt ce...) si pt ca mi-a adus a mia oara in suflet regretul ca nu am avut curaj candva sa fac ceea ce imi spunea sufletul sa fac: sa merg la Medicina, sa fiu medic; am invatat si am "rupt" cartile doi ani si ceva si cand a venit anul examenului am zis NU, am decis nici macar sa nu dau examene; stii cum am motivat? Am zis ca eu sunt proasta si ca nu as putea obtine un loc langa atatia oameni destepti.
Raman peste timp cu regretul. De schimbat ceva nu cred ca mai pot.
Ramane insa "domeniul" drag sufletului meu si atat.

Si ramane sa incerc sa "ajut" oamenii de langa mine cu putinul pe care-l fac.

Ma indrept spre incheiere marturisind inca ceva: mi-era teama ca voi, parintii de aici, va veti supara pe mine ca va vizitez la spitale, ca vreau sa va cunosc, ca aduc vesti celorlalti. Se pare ca nu va suparati. Sau asa sper!

Inchei. Puiul meu inca sforaie. Copil destept, ma lasa sa plang in linistea mea.

tuturor!

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Lili bine ati venit acasa!!!!Sa va traiasca micul print!!!O sa vedeti k totul o sa fie bine!!!!Va pupam dulce de tot!!
In seara in care a fost nenorocirea aia la Giulesti am stat intr-un stres...am si plans...ma gandeam la voi!Eram sigura k esti acolo:(((Ceci nu raspundea la tel....am stat sa citesc toate paginile din urma sa vad dk ai scris pe undeva unde nasti k nu mai retineam ...eram sigura k la Giulesti...nr tau de tel nu il aveam...Doamne cand au scris fetele k esti la Municipal....am plans de fericire...ziceai k sunt dusa cu capul...:)))))))Abia astept sa ne vedem!Te-ai intalnit cu Ceci inintea mea...lasa bataitza ce iti dau yo tie:)))))

Mergi la inceput

Cecilia, nu cred ca s-a suparat nimeni pe vizitele tale...mie chiar mi-ar fi prins bine cand am fost internati si nu spun cat m-au bucurat telefoanele voastre. Am fost singuri acolo...nu a venit nimeni, nimeni.A...gresesc, am cunoscut-o pe Camelia si pe micuta ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Liliana, bun venit acasa! Ma bucur din suflet ca palatul e in regula si ca poate papa bine la san!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Juke spune:

bine ati venit acasa Liliana si ma bucur enorm de mult sa aflu ca sunteti bine. o sa vezi ce bine o sa ia in greutate. si mie la inceput mi-a fost teama de asta dar am avut surpriza placuta sa ia fff bine in greutate, chiar si doctorita a fost surprinsa placut.
ceci, sper sa te cunosc si eu personal cand vom ajunge in capitala.
multi la toata lumea!

Mihaela, mami de Razvan-Andrei (9.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myhaela_25 spune:

buna seara ce se intampla de este cam pstiu pe aici?
bine ai venit acasa liliana si sa te bucuri de puiutul tau si sa fiti sanatosi.
ceci poate nu treci si pe la noi cand vom fi la spital ca daca nu treci incep sa srunc cu vinete si cartofi dupa tineglumeam oricum m-as bucura enorm sa te cunosc si eu cred ca sunt cam singura care nu te stie in rest cam pe toate le-ai cunoscut sa vedem ce ne spune acum in septembrie doamna doctor.
pe toti am fugit

Mihaela,mami deNADIRA MIHAELA(23.10.2007)

Mergi la inceput