Palatoschizis(4)Roxa, Lili, Nicoleta, curaj!
Raspunsuri - Pagina 15
cellia78 spune:
Corina, imi pare rau de vesti! Sper sa nu fie prea grav si sa treaca repede!
Flori, felicitari pt dinte! Nu ai mers la un control ceva, sa vada un medic situatia? Sper din suflet sa nu .... nici nu ma gandesc si nici nu scriu! Edi a depasit totul cu bine, sper sa fie bine!
Roxa, mersi, auzi sunt de gasca! Hihi!
Sper din suflet sa ajung azi la spital, la fete; pe Ioana maine o externeaza, bebe e ok, papa bine si tipa si mai bine
Sper sa ajung cu Frosa, sa o vada si dl dr ca au trecut luni de zile de cand ne-a zis si nu am ajuns...
Nicoleta, ne rugam pt voi doua!
Cecilia, mami de Nicolle Adelina
ginye55 spune:
Cecilia am inteles ca prof Urtila o sa vina in sept in Buc. O sa ma duc atunci cu Edi la un control.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
cellia78 spune:
'Na seara!
Fost la spital, vazut bebelusi MINUNATI!
Liliana e ok, bebe la fel; asa pare sa fie, doar buzita si parca si gingia. Maine ii externeaza; pt restul, Liliana, ai cuvantul!
Noapte buna si linistita tuturor!
Cecilia, mami de Nicolle Adelina
myhaela_25 spune:
buna
felicitari liliana!nicoleta suntem
intru mai tarziu ca sa trezit printesa si nu mai pot
Mihaela,mami deNADIRA MIHAELA(23.10.2007)
ginye55 spune:
Cecilia baga aici niste idei de haleala...sunt in pana...
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
corina_tutza spune:
Nicoleta, suntem cu gandul la tine, la micuta ta! Numai bine si sa veniti cu vesti la fel de bune ca ale Roxanei!
iulyana spune:
buna seara ......am intrat un pic si fug ca am musafiri toata saptamina si-i astept sa vina acum la masa ...................NICOLETA ITI SUNT ALATURI ASTEPTAM VESTI BUNE ...........
daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu poate fii un film in reluare ..........
iulyana spune:
LILIANA felicitari pentru micut te asteptam cu drag ..........
daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu poate fii un film in reluare ..........
iulyana spune:
cecilia te pup a fost super buna ideea ta cu acea tocanita de ciuperci ............multa sanatate micutei ..................eu m-am chinuit ceva cu nepotica dar acum este bine ne pregatim de mot pentru simbata ..........sunt rupta de oboseala ............mai intru dupa ce se termina cu musafirii si motul ...............
iulyana spune:
MIHAELA VA PUP SI PE VOI .............ce mai face NADIRA?..........cristna astazi mi-a adus o pisicuta impreuna cu sorsa sa-i dea sa manince ,am incremenit cind le-am vazut pe amindoua la use cu ea in brate ......