Aspirante optimiste > 20 ani (546)
Raspunsuri - Pagina 10
cos_minutza spune:
Roxi@vasi bine ai revenit
Si cu ce vesti vii din Debrecen?
Gabyv 
Bebelu inseamna ca te-a luat durerea de cap azi

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
kitty-27 spune:
buna fetele!!!!

cosmi ce faci iubita?cum mai esti?
gabyv ai dreptate vad ca sapt asta....nici o fata cu 2 liniute.
katy ce bine ar fii...ne-am intalni cu bbei.
madutza_bra spune:
hello!
cosmi
, e posibil sa fi ovulat, dar nu poti fi sigura fara valorile din zilele respective. Luna viitoare sa nu mai sari peste zile (daca va mai fi cazul
). Apropos tu nu treci acolo si zilele in care ai avut contact?
pupici de molipsire pentru toate fetele 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum
11+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
lorena_86 spune:
ce faceti fetele
eu zunt z5 si astept cu nerabdare ovulatia
inca nu am reusit sa fac rost de bani pt analize si sincer daca nu reusesc pana la ovulatie nici luna asta nu incerc ca daca Doamne Fereste am ceva si pierd iar sarcina nu o sa mi+o pot ierta.
in rest ma simt mai binisor
nike sa ai nastere usoara si fara complicatii.....fii puternica, mai ai putin si iti tii puiutul in brate
multi pupici

Imi doresc din tot sufletul sa devin mamica
asa sa ma ajute
mandreeac spune:
Ce faceti dragele mele?
Eu de cateva zile nu am avut internet si cand am intrat astazi vad ca sunt numai vesti proaste.
Nike iti tinem pumnii, da Doamne sa fie totul bine pentru ea si pentru bebe. Ma rog la Doamne Doamne sa fie sanatosi amandoi!
Bebelu niciun semn de la Nike?
tuturor!
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 8+
kitty-27 spune:
lorena 

imi pare rau sa aud asta..
nu ai facut tratament...cand ai pierdut cealalta sarcina?
cos_minutza spune:
Madutza am introdus in z22 TB 36.6,temp frecventa la mine si atunci mi-a aratat ovulatia.Acum na nu stiu cat a fost exact,luna asta nu mai sar nici o zi.SUnt notate zilele cu
,sunt cele cu X

Kity am facut papica,mai inainte am mancat si acum ma relaxez

Lorena poate reusiti totusi sa faceti rost de banuti

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Mandreeac cum esti?Te mai chinuie greturile?
kitty-27 spune:
cosmi vad ca ai acelasi job ca si mine...tot atat de mult te tine si pe tine ocupata?
cos_minutza spune:
Kity am zile si zile,dar deobicei stau mai mult decat ar trebui la servici
Si in concediu am fost o zi la lucru