Gasca de Constanta *119*
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela77O/mihaela77O.jpg)
mihaela77O spune:
urez si eu sarbatoritelor,dodo si lali,la multi ani !tot ce va doriti sa se implineasca!
MIHAELA DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
DanaAlex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vladis
pai sigur, unii la munca si unii la cafea ![]() |
am facut o sauna de toata frumusetzea la terasa...
![](icon_smile_big.gif)
acum am ajuns acasa, am spalat shi culcat copiii, care s-au jucat cu cateva broashte tzestoase si pe final s-au harjonit intre ei, am stat cu Tania shi Adinutza la taifas, daca era shi AC pe langa noi era ideal
![](olala.gif)
fiind vineri 13, am amanat pe maine plecarea la 2 mai si cred ca abia duminica voi sta acolo ca s-a dat camera pe we...maine plec la 7 dimi in neptun (ca sa evit inghesuiala si sa fie racoare-sper) si pe seara ma intorc (cu sau fara familion...mai vedem daca sunt cumintzi)
cum itzi e comod facem...oricum saptamana viitoare pe joi, vineri...mai devreme nu pot
![](pupic.gif)
sarbatoritele...ce mai zicetzi???ce mai facetzi???
beyyy Lali TCM...dupa ce ca ai 24 de ani...te dai de 19...nesatulo, care eshi!!!!
![](icon_smile_big.gif)
![](zzzz.gif)
Dodo- frumushele inimioarele alea, bravo tzie- ai talent si rabdare!
sunt in curs de racorire, mai revin...
![](pupic.gif)
![](chatterbox.gif)
edit later: hai ca a venit sotz si m-a dumirit ca e nebunie prea mare in statziuni we asta si canicula, asha ca am amanat ziua de maine pe joi si plec luni dimi cu copiii la 2 mai la Alex, abia gasim mai liber....in consecintza, Adinutza, maine nu mai mergem la cocor, ne gaseshti la Hamace, cfm OUS (ord.urg.sotz)
![](icon_smile_big.gif)
p.s. cat mai tzine caldura asta???
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Salutare misselor minunate si...adolescente!
Muulti ani traiaasca, muuulti ani traiaasca, laaa multi aaani! / Gabi (Dodo_pui) si Lacramioara (Lali mete) sa traiasca
,/ Gabi (Dodo_pui) si Lacramioara (Lali mete) sa traiasca/ Laaa multi aaani!
Sa fiti sanatoase, iubite de cei dragi, sa va bucurati de fiecare "trasnaie" facuta puii vostrii!
La multi ani Bogdan Lucian(fairy-adina) & Ioana Alexandra(irinabungau) sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
lulu & gabi nu cred ca este cazul sa va consumati, oameni nu se vor schimba, important este sa aveti puterea sa le "taiati macaroana" la momentul oportun.
Dana si saptamana "aviatoare" va fi tot "racoroasa" ca si aceasta.
vladis ti-am lasat un off-line, in care-ti spuneam ca pe la confiscatele de pe str. Interioara a gasit o prietena de-a mea, am uitat s-o intreb ce dimensiuni aveau cearsafurile.
Tania in ce stadiu esti cu bagajele? Anduta ce spune? pentru atentionare.
Va doresc un we placut si linistit!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
***************************1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ontica Camelia Dana si saptamana "aviatoare" va fi tot "racoroasa" ca si aceasta. ![]() |
acum m-am adunat shi eu de pe drumuri
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
mai e cineva pe receptzie???eu ma apuc shi urez de pe acum Mariilor toate cele bune...si noi avem Maria noastra, pe care o serbam pe 8 septembrie, ca asha am apucat din batrani, asha era maica pe vremea mea...
![](icon_smile_big.gif)
Crixia - Anei, La multi ani!!!petrecere frumoasa de motz, dezmatz total!!!
![](pupic.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
va pup, nu shtiu cand shi cum mai am timp sa scriu(sper sa uit ispita de laptop acasa
![](icon_smile_blush.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/happymumy/happymumy.jpg)
happymumy spune:
Neata! MA duc sa pun de cafea, dar am zis mai antai sa intru pe aici sa va salut.Revin mai tarziu.
jone spune:
imi vine sa mor.am sters mesajul.(mai bine zis imi vine sa ma inec ca si asha e apa calda)
-sa incerc pe scurt recapitularea:
*la multi ani sarbatoritelor!
*bia mi-a facut febra azinoapte de la dinti deci acum sunt chiauna.
nu am avut curent azinoapte dar s-a remediat.
*si da despre nastasie e vorba se pare ca deja a si nascut si eu nu am stiut!!! :(((( chiar ca parca sunt la sihastrie aici in eforie.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
adriana sa iti traiasca baietii! ionut e fericit?
pupam
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vladis/vladis.jpg)
vladis spune:
deci sunt un fel de mop ambulant, cica trebaluiesc prin casa una-alta si picura apa de pe mine bonus mi s-a infundat si nasul, ma racaie pe gat, probabil de la excesul de AC din masina si de la munca, plus umezeala asta infioratoare...
cami, mersi de mesaj, chiar saptamana trecuta am facut o tura de confiscate sa mai iau pulsul, dar nu am vazut asa ceva, nici n-am intrebat ca nu ma gandeam ca gasesc pe acolo, te rog mult sa o intrebi exact la care magazin, ca sunt mai multe
dana, sa vad cum ma organizez si eu saptamana asta, as vrea totusi sa ajung la ea cat mai curand. we viitor mergem si noi la 2 mai sa recuperam copiii, mama anul asta nu prea a avut turisti, dar a compensat cu cei 4 nepoti distractie placuta!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Jone multa sanatate, sa nu mai aveti probleme cu
Biei.
Multumesc ca ne-ai dat vesti desre Adriana, ma bucr ca are bb2, stiu ca-l astepta de ceva vreme.
Nastasie felicitari pentru bb2, refacere rapida, bb macacios si cumintzel!
Angi luni o sa-i cer detalii, din cate stiu ea le-a achizitionat acum ceva vreme, cand am vesti te anunt.
S-a innourat, ore va ploua?
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
***************************1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
LeeAnn spune:
Hello everybody!
La multi ani cu multa sanatate la toate Mariile, mari si mici!
Angi, tu esti din 2 mai?
Iubesc 2 mai-ul...
DanaAlex spune:
salut!!!
sunt acasa, am net shi dependentza asta, ma zgarmane...
LeeAnn, daca iubeshti 2 mai si vama, inseamna ca adori corbu si vadu...eu sunt disperata dupa plaja de la vadu, azi am ajuns iar acolo, la cherhanaua de pe plaja , unde am stat la umbra de stuf shi am papat ciorba de peshte, din calcan scos cu putzin timp din mare (in timp ce eram acolo a mai venit o barca cu pescari ce aduceau peshte ), apoi am stat vreo 2 ore in apa, pe plaja, iar in apa...abia la 20,30 ne-am indurat sa plecam gonitzi de tzantzari...uite am gasit pe net cateva poze http://raluxa.com/declaratii-fotografice/vadu-un-altfel-de-litoral/ ...e super!!!!maine ne ducem iar
!!!la noriel in tom au reduceri la articolele de vara shi la alte jucarii, pretzuri fffbune
Vladis -luni la pranz ajung in 2 mai, sunt nevoita sa gasesc cazare pentru mine shi copiii mei de luni pana joi, maxim vineri...mai am 4 zile la cocor shi nu pot sa-i alerg pe shosea cta-neptun-cta, mai ales ca la 10 am trebuie sa fiu la proceduri, asha ca 2 mai mi s-a parut varianta cea mai decenta la cazare, am gasit la cineva cu 50 camera simpla si 60 camera complexa
(adik are si o canapea pe langa patul mare, baie proprie, parchet, tv...dar ma duc pe neve shi am emotzii, sper sa fie ok!
m-am inarmat cu aparat cotra tzantzarilor, spray, fenistil...oricum in seara asta am fost ciuruitzi de tzantari pe plaja (sa speram ca erau autohtoni
cam lipsitzi de la apel miss-ele...punem absentze si se lasa cu sanctziuni...dure!!!
we placut!!!
P.S. acesta este mesajul 1000