Gasca de Constanta *119*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladis

dodo, daca gasesc cearceaf, ce dimensiuni te intereseaza, pt pat de 1 persoana sau dublu? eu sper totusi sa gasesc pe la SH, deoarece ne trebuiesc macar 3, sa fie de schimb si noi sunt f scumpe. chiar, pe la navodari nu aveti magazine de gen? poate asa ajung si eu...

poate fi dublu dar daca nu gasesti poate fi si pt o pers( pt zona ei)In Navodari e un magazin sh(pe care il stiu) dar nu are cearceafuri

In asteptarea clasamentului final "I love DC"

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti, Gabi!

La multi ni fericiti, Lali!

Vladis, bebe doar ce s-a nascut? O sa verific daca mai am ceva de bb mic. Eu am tot dat din ele, dar posibil sa mai gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

'neatza!!!

wow, ce zi de sarbatoare... vineri 13 e party mare in Gashca...

Vladis- am primit dimineatza o sacosha cu hainutze, saptamana viitoare mi se mai aduce una, sunt lucruri de baietzel(sper ca in stare buna, n-am verificat inca), date de mine unei prietene si cand am intrebat-o mi-a zis ca le pusese deoparte sa mi le returneze, asha ca in una din zile ne vedem sa tzi le dau (sau i le duc eu acelei mame)...daaa, de acel virus e vorba, eu cred ca e vrajeala (sa mai scoata unii nishte bani de buzunar...iar sperie lumea, iar apare vaccinul, bla-blauri)
haha...si noi tot la 2 mai mergem !

Lulu - fruntea sus!!! "prieteni" d'ashtia la tot pasul...oricum e o problema cand e un copil contagios sau e un virus(mediatizat) in orash, stim cu toatele, ne tzatzaie fundul pentru ai nostri... in fine, bine ca nu a fost ceva grev si a trecut repede

revin, s-au trezit ai mei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Da DANA, tu ai perfecta dreptate, cand este un virus, etc mediatizat suntem totate in garda, dar cand copilul tau are o simpla boala(caci asta a avut) intalnita des in copilarie, adevarat contagioasa, dar fara voaia mea sau a lui...si medici nu stiu ce are...si de aici pana la a fugii din calea noastra( desii inainte copii respectivilor erau cu enterocolite sau viroze si erau dusi in colectivitate fara nici o jena) si a zice ca suntem "periculosi" la 5 zile dupa ce nu a mai avut o eruptie( in conditiile in care de la eruptie mai esti contagios doar maxim 48 ore...si spun peste tot ca nu suntem contagiosi si suntem sub tratament), si cand stii ca se poate intampla oricand si copilului tau, si nu tine de igiena...cum te simti?

M-am convins, INCA ODATA, oamenii ...multi..sunt parsivi, cu doua fete mai ales!

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

M-am convins, INCA ODATA, oamenii ...multi..sunt parsivi, cu doua fete mai ales!

Alina doar n-ai uitat fereste-ma doamne de prieteni....
Stai linistita stiu ca doare dar ei("prieteni") vor uita..dar tu nu vei uita in veci

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Lulu, eu te intzeleg si mai ales realizez ca poate sa ia de oriunde , nu numai de la copilul contagios...offf, nu cred ca merita sa te osteneshti cu stare de stress provocata de aceshti oameni...ii intalnim la tot pasul, repet...shi din nefericire nu numai cand e vorba de virushi shi bacterii...de aici shi proberbul romanesc d'en batrani "prietenul la nevoie se cunoashte!"

eu sunt indignata pe cei carora ii ajutzi, prieteni sau straini, la cerere sau voluntar, indiferent de tipul ajutorului (financiar, material, sufletesc, temporal, etc) si apoi ori te barfesc ori iti intorc spatele ori daca ii solicitzi ajutorul te refuza....asta vara mi s-a intamplat cu cineva- se facuse o cheta si beneficiara m-a acuzat ca am partcipat ca au dat totzi ??!!! vorbele ei m-au scarbit, mi se pare idiot shi josnic sa acuzi pe cineva ca da 100 lei de ochii cuiva, mai ales ca eu eram plecata din orash si nimeni nu a stiut suma donata de mine...dar asta-i lumea in care ne invartim la bine tzi se raspunde cu rau (nu in toate cazurile...dar aproape)

si mai am intamplari din astea cu duiumul...la inceput mi-am batut capul...mai apoi m-am imunizat la proshti si interesatzi de moment, nu merita nici prietenia, nici respectul meu !am zis, se shtie!!!referitor la boli, eu iarna am un grup de mamici cu care ma frecventez, intamplarea face ca din toamna sa fie totzi copilahii la aceiashi gradi, deci cand de intalnim la cate una ne punem in garda cu ce are copilul (cel mai des e cate unul mucios), iar cand mergem la locuri de joaca sau spatzii publice.... la noroc!!!

vara migram, sa nu-tzi zic catzi bolnaviori am vazut eu (mucoshi, buboshi, etc) dar e spatziu public si e ok dupa mine sa fie acolo, e la latitudinea fiecaruia daca sta sau pleaca cand vede ceva suspect, dar in tacere...ca altfel eu ash replica ashea daca m-ar viza: "TZinetzi-l cucoana acasa, in spirt!!!"

Lulu

... Tania- plecam in centru la cafea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex
...mai apoi m-am imunizat la proshti si interesatzi de moment, nu merita nici prietenia, nici respectul meu !am zis, se shtie!!!

Vreau sa invat si eu sa ma autoimunizez caci inca sufar pentru toti si toate...si asa m-am saturat de persoane care dau buna ziua doar la nevoie....
Alina

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

Citat:
... Tania- plecam in centru la cafea

pai sigur, unii la munca si unii la cafea
s-aveti pofta la si pt la 2 mai cat mai putine haine, stii, da?
bb s-a nascut de o saptamana, fam sta in navodari, daca doresti sa mergem impreuna poate impuscam doi iepuri; na, dodo, ca te facui si

cornelia, multam mult

lulu, lumea a luat-o razna, zau asa; take it easy

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Olaaa gashca!
Maaai,si azi am implinit,dimineata la ora 1 , formidabila varsta de 19 anisori asta o sa spun muulte dati de 13 august de acum incolo ,poate ma si crede cineva
Asa ca ,vedeti pe masa ca aveti de toate,tot ce va pofteste inimioara,beuturici,prajiturici si un minunat tort cu crema de lamaie ,facut de manutza lui Je ,cu blat copt aseara pe la asfintit si creme facute catre miezul noptii .
Multumesc tare mult pentru urari pe fiecare in parte.
Lulu bine ca a trecut ,ca Luca e bine acum,oamenii aia care au fugit ca de leprosi or sa simta si ei pe pielea lor candva asa ceva,si atunci stii ce vor spune ? Ca de ce,ca ei nu se feresc de nimeni cand e bolnav,am vazut si eu astfel de cazuri.
Dodo La Multi Ani fericiti alaturi de familie,sa iti dea DD putere si sanatate sa deosebesti oamenii profitoi de prieteni,si sa poti avea grija de puiutii tai,sa ii faci OAMENI .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Ajutati-l pe Siluan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
...mai apoi m-am imunizat la proshti si interesatzi de moment, nu merita nici prietenia, nici respectul meu !am zis, se shtie!!!

Vreau sa invat si eu sa ma autoimunizez caci inca sufar pentru toti si toate...si asa m-am saturat de persoane care dau buna ziua doar la nevoie....

hehe, e de munca...si cand zici ca ai absolvit, mai apare unul si-tzi face una nefacuta, de numa'...
am auzit de curand din gura unui om interesant urmatoarele: "nu te pune cu prostu' ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta!" shi am reflectat ceva vreme, apoi am acceptat-o...asta e adevarul!

uite distratzi-va aici: http://bancuri.regielive.ro/nebuni.html cu shi despre ...si care nu rade, TCM !!!

Mergi la inceput